Dodaj do ulubionych

Najpierw armia, potem kariera

22.09.06, 07:21
I tu jest cała durnota wojaków!W wojsku nie wystarczy zmiana pokolenia,tu
musi nastąpić zmiana sposobu myślenia.Czyżby im do wojska brakowało
chętnych???Ja też byłem wcielony do wojska mimo próśb,że chcę studiowac.To
byla wyższa konieczność,a dla mnie stracone 2 lata.Mam tylko nieskładkowe dwa
lata do emerytury.Pięknie ,co???
Obserwuj wątek
    • Gość: zezem Najpierw armia, potem kariera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:34
      Tam gdzie zaczyna się Wojsko - kończy się logoka.
      Ludzie co chca iśćdo wojska to nie mogą lub ich wojsko nie chce, inni muszą a
      nie chcą. PIĘKNY KRAJ.
      • clavi Re: Najpierw armia, potem kariera 22.09.06, 08:32
        Kolejny elektryk, ktory nie chce, ale musi..
    • Gość: janek Najpierw armia, potem kariera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:37
      Banda złodzieji to całe wojsko i decydentów. Sam mam włąsną firmę, ale jednak
      studjuję na bezpłatnych studiach państwowych. Pomagają mi rodzice. Ale jak za
      dwa lata skończę uczelnie może mi sie to samo przytrafić. To wojsko całe powinno
      być zawodowe. PO cholere komuś marnowąc życie i niszczyć firmę. - BANDA
      ZŁODZIEJI POLSKICH DECYDENTŁÓW KU... I tak powiem ze połowe wojska bym zwolnił
      w pizdzieć połowe generałów i w lublinie żandarmerię wy... I co wy na to?
    • Gość: janek Re: Najpierw armia, potem kariera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:43
      Za darmo pieniadze biorą wojskowi, moje pieniadze ze skąłdek na ZUS . Ku..
      ..e. i tak powiem ,że połowe wojska bym zowlnił wpizdzieć, polowe generałów,
      a w Lublinie jednostkę wy... Oni sobie tylko ..... wiecie co , kawe piją .
      Jestem bardzo wybredny bo mnie boli nie, ciezko pracowałem na swoja firme ,a tu
      banda złodzieji polskich decydentów chce mnie zniszczyć. Nie zobacza jak to w
      cywilu sie cięzko pieniadze zarabia?.
    • leniak Re: Najpierw armia, potem kariera 23.09.06, 12:16
      czemu wy tak źle o armii przecierz chroni nas w Afganistanie i Iraku, dzielni
      oficerowie zarabiają tam dzięki własnej inwencji (przy okazji przetargów) a wy
      im to jeszcze wymawiacie...
      może i nie są najlepiej rozwinieci intelektualnie ale wszak w wojsku ucza sie
      młodzi ludzie religijności i takich postawowych umiejętności jak mycie kibli i
      niepodskakiwanie władzy...
      Niejaki Dorn już planował powołanie do wojska lekarzy, kto wie może będą
      powołania innych protestantów np. PO - widzicie armia jest potrzebna...
      a to że jeden "przedsiębiorca" coś tam straci to pikuś jest... Wolska wzywa i
      jej dobro jest najważniejsze
    • shawman Re: Najpierw armia, potem kariera 23.09.06, 15:52
      Trzeba skończyć z tym wreszcie i wprowadzić armię zawodową. Chętnych do wojska,
      jak słusznie zauważyliście, nie brakuje, więc pobór jest niepotrzebną represją
      wobec obywateli.
    • Gość: Generał Najpierw armia, potem kariera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:33
      Młody daj się wywieżć do Afganistanu tam talibowie zmienią Twoje problemy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka