Dodaj do ulubionych

Kim byc Izis.

12.03.03, 00:03
Moze to jakas brunetka, o piwnch oczach?? Wzrostu 170. Uroda dosc
skondensowana, a wiek raczej umiarkowany??
Lutognieeew.
Obserwuj wątek
    • lodbrok Re: Kim byc Izis. 12.03.03, 00:27
      lutogniew być głodny? Przypomniała mi się postać Pasibrzucha z bajki o
      smurfach. Jak również postać niejakiego kaprala Symusia z Kolumbów, który zwykł
      mowić do wszystkich w formie bezosobowej dodając do tego zaimek mi. Wyglądało
      to mniej więcej w ten sposób że mówił np. wyczyścić mi karabin, stanąć mi na
      baczność itd. Ale kiedyś się naciął bo widząc rozpięty rozporek u świeżego
      rekruta, wrzasnął: Zapiąć mi rozporek! A żołnierz posłusznie schylił się do
      Symusiowego rozporka...:-)). Także uważaj lutogniew, bo ktoś może wykorzystać
      twoje słowa przeciwko tobie...
      • Gość: ryża małpa Re: Kim byc Izis. IP: *.lublin.mm.pl 12.03.03, 09:50
        A mi sie lutogniew kojarzyć z naszym hm` vel młody...ciekawe dlaczego...?
        • Gość: hm` Re: Kim byc Izis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.03, 20:07
          Hm, no wiesz Ryza Malpo. hm` jest niepowtarzalny jedyny w swoim rodzaju....i
          te zniewalajace niebieskie oczy jego... ;]
          pozdr. hm`
    • Gość: Ronja Re: Kim byc Izis. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 10:04
      Ja znam Izis ode lat wczesnopodstawówkowych, ale rzecz jasna będę tylko z
      zapartym tchem (podobnie jak i ona) przypatrywać się wyobrażeniom:)))

Iziiiiiiiiis! Zastanawiają się kim jesteś!!!!:)
      • rena_gd Izis być Ronja's friend... 12.03.03, 10:56
        Ronja... to ty też w wieku "raczej umiarkowanym"??? ;))

• Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:26
          Hehe, po pierwsze definicję bym musiała poznać...
          Po drugie to była tylko sugestia, a czy zgodna z prawdą...:)))
          • rena_gd Re: Izis być Ronja's friend... 12.03.03, 11:33
            Gość portalu: Ronja napisała:

> Hehe, po pierwsze definicję bym musiała poznać...
            > Po drugie to była tylko sugestia, a czy zgodna z prawdą...:)))

Ten pan od tych hmmm ciekawych definicji milczy... bo ja też chciałabym
            wiedzieć jeszcze co znaczy "skondensowana uroda" ;))
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:44
              O pacz, nawet tej skondensowanej urody nie zauwazyłam w poście, zobaczymy co
              Izis na to:)
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:45
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:46
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:46
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:48
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:49
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:49
            • lucy_z Re: Izis być Ronja's friend... 12.03.03, 11:50
              Reniu, wyjęłaś mi to z ust;)
              Miałasm o to samo zapytać. Może ta skondensowana to taka, że wszystko co piękne
              to w jednej drobnej Izis się mieści???
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:51
            • Gość: Ronja Re: Izis być Ronja's friend... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:51
            • Gość: Ronja Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 11:55
              Ale obciach...;)
              • rena_gd wybaczone;)) 12.03.03, 12:10
                Ronja... przyznaj się, że sztucznie liczbę postów zawyżasz...;))
                Ale w obliczu tej skondensowanej urody w wieku raczej umiarkowanym te 10 postów
                więcej to pryszcz...
                Czy ten pan nam w końcu rozszyfruje tajemnicze hasła??
                A może inny przedstawiciel męskiego rodu wie co one oznaczają, może to jakieś
                uniwersalne określenia obowiązujące wśród płci brzydkiej....

Proszę nas nie trzymać dłużej w niepewności... i skondensować siły;))
              • vanilja Re: Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! 12.03.03, 12:15
                Dobra dobra!
                Już my się znamy na takich agresywnych autopromocjach. Że niby niechcący,
                itd......ale 20 postów nabiło!
                • Gość: Ronja Re: Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 12:18
                  Ciiiiii, Vanilka, przecie nie siebie promuje:))))
              • lucy_z Re: Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! 12.03.03, 17:06
                Ronju:))))) Coś Ci się paluszek omsknął, hi, hi:)))))
                • Gość: Izis Re: Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! IP: *.resetnet.pl 12.03.03, 22:04
                  No właśnie nie wiem czy kurka skondensowana jestem czy nie?! I czy w wieku
                  umiarkowanym czy tez nie??? A moze jestem siwiutką ślepą staruszką ze sztuczna
                  szczęka i protezą stawu biodrowego która kiedyś chodziła z Ronją do jednej
                  klasy ale jej się jakoś tak porobiło...
                  • Gość: Ronja Re: Przepraszam! Cóś nawaliło! To nie moja wina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.03, 22:17
                    Izis, mnie tu coponiektórzy widzieli... Szyj, ale cieńszymi nićmi...;)
                    Taki żart społeczno-szwalniczy:)
    • lutogniew Re: Kim byc Izis. 12.03.03, 23:06
      Skondensowana=niebrzydka, ale przecietna. Przeciwienstwo kaszalota pospolitego.
      Umiarkowany wiek=25-30 lat.
      Lutognieeeew.
      • Gość: Izis Re: Kim byc Izis. IP: *.resetnet.pl 12.03.03, 23:21
        Moja mowa będzie krótka.
        Dwa razy tak.
        :)))
        • lutogniew Re: Kim byc Izis. 12.03.03, 23:23
          No! ;-}
          Lutognieeew.
          • lutogniew Re: Kim byc Izis. Izis... 12.03.03, 23:26
            Ide spac, dobranoc Izis.
            Lutognieeew.
      • rena_gd Re: Kim byc Izis. 12.03.03, 23:40
        lutogniew napisał:

> Skondensowana=niebrzydka, ale przecietna. Przeciwienstwo kaszalota
        pospolitego.
        > Umiarkowany wiek=25-30 lat.
        > Lutognieeeew.

Hmmmmm i w końcu wyjaśnił... i po co ja się tak dopominałam o te definicje...
        załamały mnie li tylko;))
    • pepperoni78 :P 13.03.03, 08:12
      Izyda, Isis, w mitologii egipskiej, jedna z najbardziej czczonych bogiń Egiptu,
      żona i siostra Ozyrysa, córka Nut, matka Horusa. Bóstwo parające się magią.
      Izyda odnalazła szczątki zabitego przez Seta Ozyrysa i ożywiła je.
      Przedstawiana jako kobieta z małym Horusem na kolanach.
      • Gość: Ronja Re: :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 09:28
        Izis, skądżeś Ty tego Horusa wzięła??? Czy ja o czyms nie wiem?:)))))))))))
        • Gość: Izis Re: :P IP: *.resetnet.pl 13.03.03, 19:01
          Jak by mnie chcieli fotografować albo malować to sobie może pożyczę od dobrych
          koleżanek mamuś. Myślisz przejdzie? :))))
          • Gość: Ronja Re: :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 22:47
            Izis, no jasne:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka