Gość: ontos2 Gdzie te ciołki typu tales silesius i galba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:41 Zachowanie giertycha trąci błazenadą i narcyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewkosynrybaka a nie lepiej kupic ksiazek i globusow za te 40 tys 15.10.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Re: a nie lepiej kupic ksiazek i globusow za te 4 15.10.06, 18:10 Mogl przynajmniej wyprodukowac papier toletowy z swoja podobizna iroeslac do szkol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: a nie lepiej kupic ksiazek i globusow za te 4 IP: *.proxy.aol.com 15.10.06, 18:25 W zielonym gaju Kundle szczekaja Do ksiezyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwo Gest wicepremiera IP: *.icpnet.pl 15.10.06, 17:56 Aby papier się nie zmarnował użyłem go w kiblu do wiadomych celów, chociaż marny z tej ulotki pożytek (podobnie jak i z Giertycha czy Orzechowskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włodek Gest wicepremiera IP: *.telpol.net.pl 15.10.06, 18:12 koszt poniżej 10 gr za stronę?Cud! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Re: Gest wicepremiera 15.10.06, 18:22 Ale jesli o papier chodzi, mozna by jakies znizki wypracowac z kualicja. Trzeba pamietac ze Pan Jaroslaw juz zlikwidowal glod wsrod polskich dzieci. Wiec ma na gest i na papier tez musi starczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Gest wicepremiera _ Handke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:26 A pamietacie ulotki, książeczki, filmy za czasów Handkego. To się zbierało makulatury. A reforma oswiaty i tak była i jest kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozaq Gest wicepremiera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.06, 18:29 jaki kon jest to kazdy widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vojto Gest wicepremiera IP: *.lanet.net.pl 15.10.06, 18:32 Super - jak dotąd nikt nie wpadł na ten prosty pomysł - róbmy kampanię za państwowe pieniądze! Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci. Jak w bajce. Szkoda tylko, że trudno ich wyłączyć. Ale poczekam i przeczekam - musi być lepiej. Nie wierzę, by Polacy dali jeszcze raz za trzy lata szansę rewolucjonistom moralnym od negocjacji z p. Beger i Romanom od edukacji, którzy za nic mają uczciwość i sprawiedliwość np. przy maturze. A jeszcze tak niedawno pan Lepper był zły, bo przestępca i warchoł. I co? Teraz znów jest dobry? CEL UŚWIĘCA ŚRODKI - to motto PISu, LPR i Samoobrony. Gdybym był młodszy - wyjechałbym gdziekolwiek. Nie po drodze mi z ludźmi, kórzy dzielą zamiast łączyć, obrażają zamiast godzić i jeszcze na dodatek mienią się Chrześcijanami! A ich siłą napędową jest urażona duma p. Kaczyńskich. Jeszcze trzy lata!!! Wytrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:40 Dziękuje Panie Giertych, ale nie zamierzam tego czytac, uwazam to za kampanię przedwyborczą, nic wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:41 A co w tym zlego i co to za kwota 40000 w skali kraju? Integracja srodowiska nauczycielskiego i chocby zaznajomienie sie z punktami Ministra jest wiecej warta niz nawet 100 krotnie wyzsza kwota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:51 To ty i inne czubki złóżcie sie na to, bo ja sobie nie życze żeby ten głąb o końskim ryju szastał publicznymi pieniążkami dla celów politycznych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drukarz tanio IP: 89.78.36.* 15.10.06, 18:45 40tys. to bardzo zaniżona cena. Odpowiedz Link Zgłoś
znowukotlet Ile lat można dostać za spam? 15.10.06, 18:49 Czy te niezamawiane materiały można potraktować jako "spam" i oddać sprawę do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman21 Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:49 Ja nie dostałem, jestem rozżalony na premiera R.Giertycha! Czyżby zapomniał o mnie??? Przecież też płacę podatek, więc dlaczego? Premierze! wołam o ... Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 Re: Gest wicepremiera 15.10.06, 18:56 ... a za tydzien kaze przyniesc te laurke... jak nie bedzie w ramce, bedzie brak albo kalem bedzie smierdziec - to do zwolnienia komucha! haha haha! Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk10 Kon, ktory mowi ludzkim glosem* 15.10.06, 18:58 I jak tu nie wierzyc, ze kreacjonizm! * ale tylko podczas snu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Gest wicepremiera IP: 80.51.229.* 15.10.06, 18:58 Do tyłka niech sobie to wsadzi! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kon jest dowodem na teorie Darwina, ze Giertychy 15.10.06, 19:01 pochodza od szkapy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zq Re: Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:01 A może by tak zrobić ściepe na jakiegoś "Kilera" ? I zrobić pożądek? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Gest wicepremiera 15.10.06, 19:03 po co? Zaprzezemy go do furmanki i posadzimy Leppera z Begerowa na kozle i... wio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Gest wicepremiera IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 15.10.06, 19:14 podobizne z podpisem....."tak wyglada debil" Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Gest wicepremiera 15.10.06, 19:17 Żałosne, co ten błazen wyprawia i nie należy zapominać, że patronuje temu Jego Kaczyńskość Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta ja nie dostałam.... 15.10.06, 19:18 ... buuuu, nasz dyrektor nie rozdawał, buuuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony magalomania przez duze M IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.06, 19:26 oj romek romek. musze szczerze przyznac ze moj szef przestal mnie juz draznic. teraz to on mnie juz tylko smieszy. romus, czekam na podwyzke ale na moj glos to ty i ci debile z pisu nie maja co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Gest wicepremiera 15.10.06, 19:28 Z miłą chęcią wydam niecałe 2 zł, by odesłać panu Giertychowi te życzenia z adnotacją, że nie mam ochoty otrzymywać od niego żadnej korespondencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony oczywiscie megalomania:) IP: *.olsztyn.mm.pl 15.10.06, 19:28 literowka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fitz Re: Gest wicepremiera IP: *.range86-133.btcentralplus.com 15.10.06, 19:28 Kosztowało to ministerstwo blisko 40 tys. zł Nie, kosztowalo to podatnika. Z pieniedzy podatnikow (a nie funduszy partii) wicepremier zafundowal sobie kampanie wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Gest wicepremiera IP: 212.87.240.* 15.10.06, 19:32 Temu człowiekowi już na dobre odbiło. Czy u nas są tylko nieudolni psychiatrzy gdyż nie mogą sobie poradzić z tym przypadkiem? A może kogoś wyżej trzeba przebadać gdyż nie ma zielonego pojęcia kogo wsadza na stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Gest wicepremiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:47 Romek nie wal głupa i zwróć pieniądze z własnej kieszeni do kasy państwowej za reklamę swojej osoby.Inaczej natychmiast powiadomię prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś