Gość: marzenka000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:27 Proszę o pomoc, potrzebuje dobrego lekarza który wyleczy refluks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artemika Re: refluks 16.11.06, 09:13 jesli cie na to stac, prywatna wizyta jest najlepszym rozwiazaniem, bo inni lekarze tylko olewaja.ja narazie lecze sie pastwowo, ale chce zmienic lekarza.gastrolog od razu powinien skierowac cie na badania, mozliwe ze panstwowy tego nie zrobi<przychodnia musi przecie zpłacic za te badania>.panstowa przychodnia jest na ul.wallenroda-gastromed, ale musisz sama im zasugerowac ze chcesz skierownaie na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:06 Dzięki ci bardzo jestem zainteresowana prywatnym leczeniem, ale nie znam dobrego lekarza a słyszałam ze ci z gastromedu są niezbyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: refluks IP: 87.246.214.* 17.11.06, 14:47 Znajomi serdecznie odradzili mężowi Gastromed, a polecili gastrologa Jerzego Gierobę z Luxmedu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:25 polecam p. prof.Radwana.swietny specjalista i człowiek.przyjmuje w Luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:12 Byłam u dr Gieroby ale on jest taki szybki i bez badań stawia szybko diagnozę , mi nie pomógł, zalecił od razu operację ,chociaż zdaniem innych lekarzy jest niepotrzebna narazie.a może ktoś był operowany nową metodą przez gastroskop na staszica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:24 czy ktoś miał jakiś zabieg lub operację na refluks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: refluks IP: *.it-net.pl 17.11.06, 20:24 Wiadomo,że lekarz jak przyjmuje prywatnie to jest miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:01 znam takich co sa mili i kompetentni nawet w panstwowej opiece.nie generalizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
janeczka79 Re: refluks 18.11.06, 10:10 Dokładnie - generalizowanie w tej materii nie jest wskazane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:16 Czy ktoś z was może wyleczył refluks, czy jest to możliwe i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:15 a moze ktoś zna dr. Spoz Tomasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: refluks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:38 Marzenko, wszyscy lekarze sa super jak im dasz. Sztuka polega na tym, aby dać właściwemu. Nie licz, że Ci zrobią zabieg bez kasy to zdziertusy bez sumienia (może sa wyjątki, ale ryzyko im ufać. Ostatnio mój tato się uparł, żeby nie dawać, boję się co mu zrobili? Chcę wierzyć, że wszystko będzie w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenka000 Re: refluks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 09:00 czy tato miał operacje na refluks i jaką metodą i gdzie robioną Odpowiedz Link Zgłoś