Dodaj do ulubionych

Pamiętnik forumowy...

25.04.03, 12:45
piątek, godz.12.43

Pusto. Koty rozlazły się po kątach. Tylko Pappe gdzies w odległej łazience
pucuje już chyba szósty raz zęby. Pewnie podkradł Izis jej ulubioną Colgate.
Obserwuj wątek
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:06
      nadal piątek, godz. 13.05

Eor ma komis. Komis sorzętu rolniczego. Ma już w nim kultywator i glebogryzarkę.
      Ale nie ma klientów.
      • Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 13:24
        Velvet0 roznosi po katach.
        pozdr. hm`
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:49
      nadal piątek (co tak długo????) zegarek gdzies się zapodział

Wyprostowany jak struna Eor poszedł do swego komisu. Zauwazyłam-nowe sznurówki
      ma.
      • lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:54
        Godz.13.51 Velvet całkiem już rozniosło:( Taka piekna pogoda, wiosna bucha
        prawie majem a ona, biedactwo musi jeszcze dwie godziny...:( Niech to licho!
        Wytrzymaj dziewczyno jeszcze trochę:))
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 14:39
      nadal piątek... i nadal trwają poszukiwania zegarka

Lucy przyznała się, że stała koło Pana Fotografa, który mógl przez zupełny
      przypadek umieścić ja na kliszy, która to kliasz zostanie opublikowana w
      gazecie. Znaczy Lucia będzie sławna.

Pośpieszny do Małkini coś się spóźnia.
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 14:53
      no to jeszcze wpis na piątek

Hi, hi... Chyba jestem sama. Nawet koty pouciekały.
    • ekspert.ad.vocem Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 15:06
      O velvet... to ja zawsze ostatnia zamykam drzwi:-)))

Milego weekendu:-)

ekspert
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 15:29
      piątek hura! zegarek znalazł się pod kanapką

Ekspert zamknął drzwi. Eorowi coś się stało w potylicę. Chyba wpadł na drzewo.
      Jakaś chuba, albo cuś podobnego mu się przyczepiło. Ale całkiem nieźle wygląda.
      No i beret mu sie dobrze na tym trzyma.
      • ronja Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 16:43
        Piątek, 16.44
        Velvet wreszcie poszła do domu.
        Teraz wyciągnie stary pomarszczony czasem i przestrzenią brulion, otworzy go i
        zacznie: "Kochany pamiętniku..."
        • lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 20:27
          ronja napisała:

> Teraz wyciągnie stary pomarszczony czasem i przestrzenią brulion, otworzy go
          i
          > zacznie: "Kochany pamiętniku..."

Jest piątek godz.20,22. Mam dwa dni wolne przed sobą! Co ja będę robić, hm?
          Mam się nudzić??? W domu tylko to chcą, tamto chcą, człowiek nie ma spokoju!
          To dobrze, że jutro juz sobotą. Jeszcze tylko niedziela do strawienia i
          i..wreszcie będę miała spokój.Niech już będzie ten poniedziałek!!!
          Ludzie, jak ja lubię poniedziałki!!!!!!:)))
    • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 11:34
      niedziela 11.41

Na forum spokój, Wiatr toczy poprzez step porośnięty p-ostami tumany kurzu i
      kęłębki zeszłorocznych traw.Cisza.Nocami tylko popiskuja schowane we dnie
      czarne33, odezwie się nocny marek, zahuka kojako. Weekend jest dla forum , tej
      nieżyznej ziemi na której rodzą sie jednak czasem jakies myśli, porą spoczynku,
      absolutnego bezwładu, wszystkie sójki uciekaja za morze oglądac przygody
      Makłakowicza Roberta na czannym lądzie a po pustych przestrzeniach tłucze ise
      niespokojny duch ryżej małpy.
      • pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 27.04.03, 15:21
        Huhuhu zahuczy od czasu do czasu duch pepperoniego.
        • Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 17:32
          Łowca duchow(dbajmy o czysta polsczyzne) hm`, zaczal polowanie, jakies dwa
          nedzne duszki pojawily sie na forum, w dzien swiety kosciola katolickiego.
          Jeden schwytany zostal latwo, duch pepperoniego, czyli slawnego zonobojcy
          sprzet 50 lat. Natomiast gonitwa za jakims duchem malpy, okazala sie dosc
          trudna. O dziwo malpa skakala z jednego drzewa, czy tez watku na drugie, az w
          koncu zatrzymala sie na pisaniu rozdzialow i innych takich swojej pracy
          wiekopomnej: Duchy we mgle.
          Tym samym, łowca duchow hm`, ma jednego schwytanego ducha.....w garsci.
          Niedlugo przyjdzie ksiundz i go ubije. ;]
          pozdr. hm`
          • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 17:51
            Hm, może to dlatego że małpi duch jest za mało katolicki i czary księdza i hm`
            się go nie imają?
            • pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 27.04.03, 17:55
              Huhuhu zahuczał duch pepperoniego po raz drugi, wyrwawszy się uprzednio z
              łódzkiej niewoli hm` - a :)
              • Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 18:16
                Hm, duch ryzej malpy uciekl do jakiejs jaskini Belga, ktory po francusku
                gawarijtuje i za kanalem Angielskim sie znajduje. I to byl jedyny powod nie
                zlapania go. Nie teraz kiedy indziej. Natomiast duch pepperoniego jesli mozna
                uzyc takiego sformulowania, jego dni sa policzone. ;]
                pozdr. hm`
                • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 18:28
                  Duch ryżej małpy niestey już oglądał całkiem niedawno ten odcinek Poirota więc
                  sobie daruje.
                  • Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 18:30
                    Wiec polowanie trza zaczac, chyba, ze duch ryzej malpy znow zacznie pisac swa
                    powiesc...
                    pozdr. hm`
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 08:34
      poniedziałek

Coś niedobrego dzieje się z zegarkiem. Jak nie ma słońca - znikają
      wskazówki.... hmmm...
      Lucy szczęśliwa, że weekend minął, za to Folkatka nie - miała senne koszmary.
      Ryże pisze kompendium wiedzy dla licealistów - porównanie przyrody i przeżyć
      weqwnętrznych bohatera.
      Ogólnie wesoło.
      Aha, i Peppe przyznał się, że to jednak nie on podkradł Izis jej Colgate.

• velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 10:55
        nadal poniedziałek

Pusto. Standardowo.
        Koty nawet gdzies wywiało z wiatrem.
        Tylko Józek przemknął obok kultywatora.
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 23:09
        velvet0 napisała:

> Aha, i Peppe przyznał się, że to jednak nie on podkradł Izis jej Colgate.

No to kurcze kto? :)))
        • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 08:02
          wtorek

Ciepło. Chyba lato za pasem.
          Izis poszukuje tego, cozwinął pastę. Pewna pani suszy do tej pory garderobę po
          spotkaniu w kanjpie ze śpiewającymi kelnerami.
          Aha... I jeszcze coś...
          Niedługo podniesie się zdecydowanie poziom wykształcenia w Lublinie. Super!
        • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 16:27
          A może to Ronja wrzuciła ją do plecaka i hasa teraz w Beskidzie Niskim z moja
          pastą do zębów...
          • lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 20:43
            Ronja znowu w Beskidzie hasa??? Ona to ma szczęście do pogody:)))))
            • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:00
              lucy_z napisała:

> Ronja znowu w Beskidzie hasa??? Ona to ma szczęście do pogody:)))))

Ano tak wyjechała chyba w poniedziałek. I tak odłożyłą swój wyjazd bo ją na
              rowerku troszkę zimny wiaterek przewiał za bardzo. Teraz ma to co lubi
              najbardziej i pewno bawi się dobrze.
              • lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:30
                Izis, jak ona tę pastę wzięła ze sobą to pewnie wykorzysta!;)
                Jak myslisz, czy przypadkiem pastą konikom ząbków nie szoruje,??? hi, hi:))
                • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:35
                  Kurcze nie pomyślałam że tym sposobem moja pasta może się przyczynić do bo ja
                  wiem co najmniej stanu uzębienia koników w beskidzie Niskim :)))))
                  • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 30.04.03, 09:09
                    środa

Znowu pusto. Ronja wyjechała z pastą Izis. Hm (hi, hi, bez pierdolnika
                    oczywiście) też.
                    Czyli znowu mój dyżur.
                    • hm` Velvet0!!!!!!!!! 30.04.03, 18:53
                      Moja droga forumowiczko, uprzejmie informuje, ze ten pierdolnik byl, jest....i
                      nie bedzie chyba po przerwie w pisaniu na forum.
                      pozdr. hm`
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 30.04.03, 15:26
      środa, a jakby piatek

Lucia jakby zmieniona..... coś jej przybyło..... hmmmm..
      wiem! to skrzydła anielskie! prawdziwy anioł!
    • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 01.05.03, 15:40
      Wszyscy forumowicze poszli na pochody albo do pracy.... Ryża wykryła spisek
      peppera i spółki "agora' - ciekwe dlaczego to post peppera odblokował forum?
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 10:26
        Jest drugi maja godz. 10.20. Za oknem widze słoneczko, rozebranych do krótkich
        rękawków i gatek ludzi, śpiewają ptaszki i czuć zapach kwitnących krzaczków i
        drzew. Co słychać u kochanej braci forumowej? Ronja i Lodbrok na wyjeżdzie.
        Ryża przekopuje się pewnie przez kolejny opasły tom i tworzy wiekopomne
        dzieło... Czarna, Peppe pracują w pocie czoła i ja za jakieś 1,5 h dołącze do
        ludu roboczego...:( Velvet, Akacja i Nitka gdzieś zniknęły a Lucy znów nadziwić
        się nie może że różnej maści stworki nawiedzają jej domek i troskiwie wynosi je
        znowu na dworek.
        • czarna33 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 15:09
          15,15 wrocilam z tej roboty nieszczesnej i zbieram sily na popijawke.Nalezy
          sie jak najbardziej po przepracowanym dniu.
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 11:04
      dopisane na marginesie:

jak to mnie nie ma? siedzę tu od świtu i haruję w pocie czoła;o(((
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 20:55
        koło 21 Już wróciłąm z pracy i od razy przepraszam pewną panią która uznałam za
        nieobecną a ona w pocie czołą pracowała cały ranek i nie tylko
        • Gość: akacja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 21:07
          nie wiem co napisać, mój futrzak kicia cały dzień spi w domu, widze fajny wątek i też talenty pisarskie i tak sobie jestem i pozdrawiam wszystkich
    • ronja Re: Pamiętnik forumowy... 04.05.03, 21:29
      Niedziela, 21.27
      Nie wiem, gdzie jest reszta forumowej społeczności, choć mogę w sekrecie
      zdradzić, że Izis bawi w MC...
      Ja usz z Beskidu wróciłam, i pasty Colgate jako żywo ze sobą nie miałam.
      Zarówno swoje jak i koniuff zęby szorowałam inna marką, hehe... Mogę więc
      smiało zwalić na kogoś innego - wiem, wiem, to Lodbrok gwizdnał pastę!

A w ogóle to ŻYJĘ, kochani, żyję, zleciałam z konia na beton, ale się nie
      zabiłam cudem i żyjęęęęęęęęęęę! A życie jest takie piekne, mrrrrau!:))))) A to,
      że nawet leżenie sprawia mi ból, to betka!
      • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 04.05.03, 22:11
        Ronju jak ci fajnie. ja po długim łikendzie spędzonym przed kompem czuje
        nadmiar fizycznej energii jak równiez głęboka potrzebe towarzystwa, zamoczenia
        mordy w piwsku i powrotu o rosie ze śpiewem na uściech czerwonych jak maliny od
        namietnych pocłaunków....Echhhhhh.....tylko dzis byłam w skansenie -
        piiięęęęęknie było, od ostatniego razu postawili kilka nowych chałup i kościół
        jak równiez zbudowali staw przesliczny ( moze on tam był tylko gom nie
        widziała) . Zjadłam wysokokaloryczny bigos, pogłaskałam małe kózki ( jakie
        śliczne:-))) oraz małego konika( z obrzydzeniem bo koni sie boję) oraz małą
        krówke i wypiłam perełke ( równiez wysokokaloryczną :-) Poza tym pogonił mnie
        indyk ( wielki , nacapierzony i zły jak cholera). Tyle atrakcji na dziś>
      • lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 07:05
        Jak to dobrze monitorować wszystkie wątki...:_)). Lodbrok nie mógł zwinąć pasty
        Colgate bo od dawna ma sztuczną szczękę i co noc moczy ją w szklaneczce.
        Dlatego kradzież pasty byłaby dla niego zajęciem zupełnie bezproduktywnym.
        Corega tabs to jest to!!! A tak w ogóle Ronka to polecam taką fajną maść Ben
        Gayem zwaną, bardzo dobrą na obolałe miejsca. Do zębów proszę jej nie używać:-
        )) Pozdrówka
        • Gość: Ronja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:14
          Poniedziałek, 9.12
          Przespałam większą część nocy, bo wypracowałam sobie odruch budzenia w momencie
          podjęcia zamiaru przewrócenia się na siny i obolały bok i wybijania sobie tego
          z głowy (2 noce z rzędu najpierw uwalałam się na te sińce i opuchlizny i
          budziłam się z "kur...ą" na ustach).
          Lodbrodzku, jak mi zejda strupy, to zaczne jakąś maść uzywać...;)
          A na forum nadal spokojnie - naród nie rwie się do opisywania jak im
          dłuuuuuuugi weekend minał.
          • lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 10:54
            Oj biedactwo, biedactwo. Jak wiesz jest takie stare polskie powiedzenie o
            kózce.W twoim przypadku trzeba by je zmienić na kobyłkę... I wcale się nie
            naśmiewam z Twoich dolegliwości. Po prostu współczucie wyrażam żartem, zebyś
            to łatwiej zniosła:-)). Ja też wiem co to ból z powodu uprawiania ulubionego
            hobby. Jak jeszcze grałem w piłę to rany też lizałem przez długie dni. I fakt,
            że jak było fajnie to potem mniej boli:))) Serdeczne pozdrówka
    • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 04.05.03, 22:27
      Na forum znowu wieje trupem ( prawie jak ode mnie z piwnicy)....Ronja pojawiła
      się , znikła , przemknęła Akacja, Hm` pewnie znowu moczy morde w barze ( jak ja
      muz zadroszczę), Lodbrok ze Stachem doszli do słusznego porozumienia , Kaska
      odpoczywa przed jutro, Izis baluje w MC , Pepperoni - a cholera go wie,
      Ziedrzec dochodzi do siebie podługim łikendzie a Ryża Malpa biorac za przykład
      swojego kota udaje się na zaśłużony spoczynek...tylko przedtem troche poczyta
      :-)))))))
      • Gość: Z:Đ Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.resetnet.pl 04.05.03, 22:45
        Ryża małpa nie smuć sie, wiedz że nie jestes sama w tym sposobie trawienia
        czasu - mój długi weekend też sie przejadł na niczym. Przesiedziałem go głównie
        przed kompem albo przed książkami więc w sumie tez było banalnie nudnie. Na
        szczęscie wróciał z domu pewna osoba i od razu zrobilo mi sie cieplej na duszy.
        Przynajmniej nie będę pożerał swego czasu na niczym i w samotności.
        Ps.
        Dzieki nudzie trafiłem na forum więc z całej sytuacji jest jakiś pozytyw -
        przynajmniej dla mnie ;). A co do trupa to idzie nowy tydzień więc chyba się
        troche ożywi to forumowe zombie.
      • hm` Re: Pamiętnik forumowy...Do Malpy. 05.05.03, 08:34
        Hm, niestety wczoraj nie(jeno dwa piwa), czas nauki sie zaczal, zastanawiam
        sie nawet czy isc na Juwenalia...
        pozdr. hm`
    • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 19:39
      Jest poniedziałkowe późne popołudnie. W domu cichutko jak makiem zasiał tylko
      na klatce ryczy na całego mały sąsiad którego właśnie złośliwi rodzice :)
      zaaresztowali do domu. Słucham sobie jakieś snuje i myśle co porabiacie. Hm`
      pewno zabija komarzyce które zalazły mu za skórę. A Akacja dalej nie wie... i
      dlatego należy poczynić szeroko zakrojone poszukiwania i odnależć pewnego pana
      Z. Przy okazji może i inni wyjdą ze swoich mysich nor. Na razie tyle ide z
      Ronją na spacerek :))))
      • pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 10:36
        Jest wtorkowe przedpołudnie. Nasi 19-letni koledzy męczą się właśnie nad
        językiem polskim.
    • hm` Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 18:57
      Malpa pracuje w najlepsze, sama mowi, ze kocha pracowac. Izis pewnie z Ronja
      na spacerku, Czarna33 rowerzystka. Jetbang odpoczywa po "ciezkiej" pracy.
      Ziedrzec opracowuje zapewne stronke. Dociek czyta w spokoju "Trybune"...a
      Stach "Gazete Polska". Lodbrok pewnie jest a jakby go nie bylo....a hm` biedny
      uczy sie, a wlasciwie ma przerwe. Wokol rozbawione hordy maturzystow
      tegorocznych, ktorzy spijaja zasluzone piwko...
      A na forum cisza i zywej duszy nie ma.
      18:54 Maj 6 zreszta Anno Domini 2003.

pozdr. hm`
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 21:52
        No właśnie nie na spacerku tylko w pracy byłam :( Łe
        • Gość: Ciupazka Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.it-net.pl 06.05.03, 22:58
          Dochodzę do siebie po 10 dniowym pobycie na Bałkanach( od 24 kwietnia do 5
          maja). Witałam wiosnę kolejno w Czechach, Austrii, Słowenii,Chorwacji, Bośni,
          Hercegowinie, na Węgrzech , Słowacji, no i wreszcie w Polsce.

5000 km autokarem z F-my Astur plus piesze zwiedzanie (jaskiń, Parków
          Narodowych Słowenii i Chorwacji, miast i miasteczek (Zagrzeb, Split,
          Dubrownik, Budapeszt i innych), a w nich zabytków spowodowalo, że pomimo
          wspaniałej uczty dla oczu, ciała i duszy padłam ze zmęczenia. Moc wrażeń ,
          potrzebny mi urlop, a tu niestety... Dzień jak codzień, moc obowiązków i
          brak czasu na uporządkowanie intensywnie spędzonych chwil podczas "majówki".
          Polecam tę trasę oraz biuro, z którym wyjeżdżaliśmy już ósmy raz. Dobrze, że
          przywiozłam rakiję, to się zaraz wzmocnię, częstując również Was! Wasze
          zdrowie! To wspaniały lek na wszystkie dolegliwości.Hej! Pozdr.
          • ronja Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 23:34
            Wtorek, 23.30
            Siedzę sobie co i rusz rzucając okiem na podrzuconą mi przez brata świnkę
            morską rozpłaszczoną w charakterze płastugi na trocinkach (rany, jakie to
            zwierze miewa pozycje podczas snu!!!;). Skóra mnie pali, albowiem pojeździłam
            dziś dość długo na rowerku w neglizu, co by się do słonka przyzwyczajać, ale za
            bardzo sie przyzwyczaiłam:(
            Izis poszła juz spać, Ciupaga przeżywa swą super-podróz, a cała reszta udaje,
            że jej nie zazdrości:) A Hm` pewnie poszedł w ślady maturzystów.
            Hej, ja jeszcze trochi z piciem poczekam, coby się pogoiło co sie ma pogoić,
            hehe:)
            • Gość: Z:Đ Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.resetnet.pl 06.05.03, 23:52
              Wtorek 23:46
              Właśnie spędzam ostatnie chwile w promieniach monitora i powoli dociera do
              mnie ze chyba już pora zamknąć rejestr zdarzeń dzisiejszego dnia i uznać go
              oficjalnie za skończony.
              Jeszcze co chwila zerkam mym śpiącym okiem ku sklepieniu mieszkania aby
              podziwiać zwiększające się stada robaczków o których wspominała izis - chyba
              czas i im dać odpocząć, czas zabrać im wabika który ściąga je do mojego pokoju,
              już czas zgasić swiatło i iść spać .... Power Off
            • Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:52
              Oj.....poszedlem poszedlem, ale mam wytlumaczenie: Mecz byl. Sedzia zniszczyl
              widowisko, ale mecz byl!!!! Ha.
              pozdr. hm`
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 07.05.03, 12:49
      chyba środa... tak, środa, wczesne popołudnie

Puchy. Jak wspomniałam, że Eor był w radio, to tylko Ryża i Jetbang dali znak,
      że żyją. A reszta to pewnie albo na maturach (he, he...) albo prazy się w
      słońcu pod filtrem 40.
      • Gość: akacja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 17:00
        Ej Wam, a co ze Zdierzcem i jego pracą czy coś wiecie o tym? Co się z nim dzieje?
        Może gdzieś sie odzywa ale nie ogłądam wszystkich wątków?
        pozdrawiam
    • Gość: ryża malpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 07.05.03, 22:39
      Odwala mi z nudów : umc umc umc umc
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 07.05.03, 23:24
        Według wszelkich danych jest środa. Maj zresztą chyba siódmy. Godzina no cóż
        chyba jakaś wieczorowa sądząc po ciemnościach za oknem.
        Dla mnie to był fajny dzień. Nawet duchota w pracy nie wprowadziłą mnie w stan
        odretwienia. Wypiłam dziś całe morze płynów i... ale o tym sza. Rozsadza mnie
        energia co widać na osobnych wątkach. Zresztą nie tylko mnie. Ku mojej ogromnej
        uciesze towarzyszą mi pewne dwie szacowne damy.
    • ronja Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 09:23
      Czwartek, 9.20
      Wróciłam z porannego rowerku i znów kurczę odkryłam kolejną polną kiedyś piekną
      trawiastą drogę dziś zasypana tłuczniem, bbuuuuuu. Przecie po takich drogach to
      rower trzeba prowadzić. Niedługo tylko takie drogi będą na lubelszczyźnie:(
      Bzy, bzy, prosze państwa, zaczynają kwitnąć, mrrrrrrrauuuuuuu:))))))
      Na forum ani widu ani słychu zapowiadanych jestudej porannych serenad:)
      W związku z tym zacznę ja, hehe, "WSTAAWAJ, SZKOODA DNIA! WSTAWAJ SZKOODA DNIA!"
      Tak sobie spiewałam z wisielczym humorem wakacyjną pora na studiach, gdy
      zrywałam się do pracy w stadninie o 5.30, hihi.
      A Lodbrokowi ponoć garb rosnie... Ktoś widziaaał?:)
      • lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 10:21
        Odstaję juz ździebko od ściany Ronka... Widział ktoś kiedyś garbatego
        wikinga????:-))
        • Gość: Ronja Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:24
          Lodbrok, w gąszczu rogów, futer, mieczów, fajek, porwanych dziewic do
          zgwałcenia i róznych innych gadżetów wikingowych garb niknie:)))))
          • Gość: ryża małpa Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 10:46
            I dobrze, ze niknie bo garbatych wik8ingów zrzucano ze skały prost w odmęt
            fiordu :-)
            • lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 11:32
              Zapomniałaś dodać, że wszystkie ryże niewiasty były przez wikingów uważane za
              sekutnice i ladacznice:-)))))
          • lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 10:48
            Ale żadna zbroja nijak nie pasuje:-))). A dziewic to już(?!) nie ma, więc z
            tymi porwaniami to nie za bardzo:-)))
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 13:41
      czwartek

Znowu nie wygrałam w totolotka kumulacji;o(((
      Ale za to Ciupazka robi imprezkę w stylu przystani rybackiej;o))) Będzie rybna
      wyżerka.
      A! I okazało się, że Paula jednak nie odcięli... Nie bardzo wiem, o co chodziło
      z tym odcięciem, ale nie odcięli....
      • lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:06
        Ronju, gdzie Ty te bzy spotkałaś??? Ja ostatnio w chmurach chodzę to może nie
        spotkałam;)A ta ścieżka żużlowa to chyba tylko ta na cmentarz???;) Juz nie mów,
        ale trochę w mieście jest ścieżek rowerowych, niekoniecznie w tym miejscu co
        byś chciała, ale zawsze;)))
        • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 14:50
          Właśnie spotkałam przed blokiem nitke z bardzo miłym czarnym psem na sznurku.
          Uprzejmie spytała o zdrowie ziedrzca i wyraziła chęć konsumpcji mojego kompotu
          rabarbarowego ( od czego została dyplomatycznie odwiedziona albowiem kompotu
          juz nie mam - byłam na bazarku - zero rabarbaru natomiast pojawił sie pierwszy
          SZPINAK!!!!!!!)
          • silverstone Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:52
            Czwartek, chyba czwartek.
            Jutro piatek. A pojutrze nie.
            Rabarbaru mi sie chce.
            TO PRWADZIWA ZADZA. Rabarbarowa.
            Tak dzis na pewno czwartek.
          • lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:56
            szpinak bleeeeeee..... Rabarbar hmmmmmmm.... piwko mniam mniam:-))
            • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 15:00
              Z toba tez sie nie ożenię ( tak jak z pepperem) . Jak można nie lubić DOBRZE
              ZROBIONEGO szpinaku???
              O tej brei , którą podawali nam w przedszkolu z jajkiem co nazywła się szpinak
              nie warto wspominać ...
              Podstawą dobrzez robionego szpinaku jest czosnek i biąły pieprz :-)))
              • lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 15:15
                Muszę przyznać Ryża, że szczerze mnie zasmuciłaś...:-)))Od szpinaku jest gorsza
                tylko zupa mleczna. Kiedyś zarzygałem nią pół przedszkola...
                • pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 15:30
                  Szpinak bleee; rabarbar - zależy w jakiej postaci: kompot - bleee (pływają
                  takie okropne frafruśle - właśnie wymyśliłem słowo ;) ), z cukrem - ok; zupa
                  mleczna - ok, szczaw... hmmmmmm mniam mniam; piwo - bez komentarza ;)
                  • Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 15:40
                    Zupa mleczna gryzie w zęby...brrr
                  • Gość: rabarbar Re: Pamiętnik forumowy... IP: 212.182.27.* 08.05.03, 16:08
                    pewnie żresz w stołowce lub w knajpach, bleeeee....W domciu - pychota.
                    • lucy_z Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 17:10
                      Ryża, zawsze Cię lubiłam a teraz jeszcze bardziej:)))))))))
                      Gdzież te chłopy mają oczy??????

Szpinak jest cudowny, wspaniały!!! Oczywiście z czosnkiem, pieprzem, z masłem
                      i śmietaną.Marzenie:)))))))
                      • pepperoni78 Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 18:41
                        lucy_z napisała:

> Ryża, zawsze Cię lubiłam a teraz jeszcze bardziej:)))))))))
                        > Gdzież te chłopy mają oczy??????

Drobna poprawka Lucy, tutaj raczej chodzi o kubki smakowe ;)

>
                        > Szpinak jest cudowny, wspaniały!!! Oczywiście z czosnkiem, pieprzem, z
                        masłem
                        > i śmietaną.Marzenie:)))))))
                        >
                        • lucy_z Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 19:12
                          Kubki kubkami a szpinak jest super!!!!

Tu jeden taki to mi mówi, ze mu to przypomina krowi placek, hi, hi;))
                          A czy to koniecznie trzeba miec aż taką wyobraźnię wtedy kiedy nie
                          potrzeba???;)))
                          • Gość: izis Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 08.05.03, 22:40
                            A wiecie co ja nigdy nie jadłam szpinaku! zawsze w domu mi mówili że to
                            niedobre i tego jesć nie możemy. Wprzedszkolu jakoś tez się nie nadziałąm na
                            to. No i nie wiem czy nienawidzić to szpinakowe plemie czy nie...
                          • Gość: ryża małpa Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 23:32
                            Lucy, ja tez cie uwielb9am!!!!!! Buzi!!! ( ziejące piwskiem buzi ale pełne
                            cieplych uczuc :-)
                            • lodbrok Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 07:18
                              Nasze kaprawe oczka zostawiamy sobie drogie panie żeby podziwiać wasze a nie
                              wątpliwe szpinakowe (krowi placek he he) wdzięki:-))). To co dobre musi również
                              wyglądać i pachnieć a nie tylko smakować:-))). A czosnek też bleeeee:-)
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 09.05.03, 08:06
      piątek! piatek!

No nie! Zaglądam do pamiętnika, a tam same wpisy kylinarne... Nie wiem, co o
      tym myśleć...
      • Gość: Ciupazka Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.it-net.pl 11.05.03, 14:40
        Sobota/Niedziela - otrzymałam list od Ziedrzca napawąjący
        smutkiem...."wolność???" Pocieszcie go przyjaciele...Jędrek! Głowa do góry!!!
    • hm` Re: Pamiętnik forumowy... 12.05.03, 21:40
      Ni ma nikogo na forum, duszy zywej....Ryza pewnie gdzies baluje, zre koszerne
      specjaly...Pepperoni jest a jakby go nie bylo. Jetbang swietuje rodzinny
      sukces ;]....... Inni zapadli sie pod ziemie, jeno hm` popijajac kawe jest na
      posterunku...niczym latarnik podczas burzy..
      poniedzialek, chyba maj...
      Anno Domini 2003

pozdr. hm`
      • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 12.05.03, 22:00
        A wcale że bo NIE. Ja jestem.
    • Gość: Ronja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 23:04
      Poniedziałek, 23.04
      Nastał pierwszy dzień tygodnia. Dla niektórych roboczego... Lodbrok uchetany
      wrócił z pracy, ale obiecał nie przejeżdżać rowerzystów ani tym bardziej
      rowerzystek na szosach:) Hm` leczy zadrapania po szaleństwach juwenaliów
      (prawdopodbnie to własnie ów osobnik zdemolował łódzkie autobusy i co
      najbardziej zszokowało kierowcę, biegał po dachu!!!;) Ryża robi kawę w
      tajemniczych maszynkach, Lucy do kawy pluje, a Izis własnie, że jest:)))
    • izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 07:48
      Wtorek, godz. 7.40 Jeszcze cisza i spokój tylko Lodbrok cos popisuje, hm` juz
      parzy sobie kawke w czerwonym kubeczku, Ronja jeszcze słodko spi w swoim
      łóżeczku i śnią się jej aniołki, Ryża natomiast właśnie kończy swe dzieło
      jeszcze tylko pare pzecinków i... Czarna no włąśnie gdzie jest czarna, a poza
      tym nie ma też Jędrka, Nitki, Vanilki, i Lasera. Akacja sama się zameldowała że
      jej nie będzie więc nieobecność usprawiedliwona. A i jeszcze Peppe niedługo
      wstanie i rzuci się do kufrów i skrzyń w poszukiwaniu Fasolek.
      Miłego dnia drodzy moi.
      • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 07:58
        wtorek

Peppe na strychu szuka tych kaset... Fasolek znaczy szuka.
        Hm jakiś taki czepialski. Chyba wczoraj znów za dużo wypił. Bynajmniej nie kawy.
    • velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 11:35
      nadal wtorek

Eor zawiązał związek ogonowy. Chwilowo jest jedynym ogonem. Znaczy jest on i
      hasło.
      Lodbrok wypiera się. Odmawia zeznań na temat jakiegokolwiek picia kiedykolwiek
      i z kimkolwiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka