Dodaj do ulubionych

Przepustki za łapówki

• Gość: art Przepustki za łapówki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.05.07, 13:55
      To jest jakies chore, nie moge w to uwierzyc ze w dzisiejszych czasach wciaz
      tacy brutanlni ludzie znajduja prace w kontakcie z innymi. Mam nadzieje ze
      spotka tych sk.... najsurowsza kara!
      • Gość: KaPi Re: Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:11
        wszystko jakis pismaczyna przekoloryzował a ludzie jak te pelikany wszystko
        łykaja
        kara za co ma ich spotkac ..za to ze jakiś debil chcial sie "otruc" Apapem i mu
        nie wyszło... zastanów si e człowieku co piszesz
    • Gość: Tassilo Przepustki za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:56
      Im bardziej na wschód, tym więcej barbarzyństwa.
    • nessie-jp Przepustki za łapówki 17.05.07, 14:01
      Nie no, ja rozumiem że przypalanie i okradanie to przestępstwo, ale uczenie
      dzieciaków, żeby nie trzymali łap w kieszeniach?! Przecież chyba od tego
      zaszywania kieszeni nie dostali organicznej choroby... :(

Coś nadgorliwie tu dziennikarz postąpił i ośmieszył ważną ideę.
    • leniak wojna idzie kaczystowska.... 17.05.07, 14:10
      jak zapowiada minister spraw zagranicznych...
      hmm jak faktycznie przyjdzie skończa sie kłopoty z wojakami - tylko pochować
      trzeba będzie chojraków...
      • leniak Re: wojna idzie kaczystowska.... 17.05.07, 14:11
        linka zapomniałem:
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4138661.html
    • Gość: siwy Przepustki za łapówki IP: 212.160.86.* 17.05.07, 14:20
      odnośnie tego kpt.konrada żaka to wszystko co tu jest napisane to się zgadza, dziwie się że nie został on jeszcze wyjeb... stamtąd,
      • Gość: satyron ah my Polacy IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:27
        przed chwila zapisalem kilka wrazen na forum dotyczacym szkod jakie sa
        wywolywane na cmentarzach z grobami zolnierzy Armii Czerwonej.Jak widac z tego
        artykulu owczesna Polska demokratyczna nie ma respektu dla wlasnych zolnierzy a
        co dopiero mowic o respekcie dotyczacym grobow innych zolnierzy , ktorzy to
        byli jedynie "miesem armatnim" wlasnych politykow
        • Gość: poprawka Re: ah my Polacy IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:28
          w teksicie ma byc "wspolczesna" a nie "owczesna" Polska
        • Gość: satyron Re: ah my Polacy- poprawka IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:29
          w tekscie ma byc "w wspolczesnej Polsce " a nie w "owczesnej"
          • zigzaur Re: ah my Polacy- poprawka 17.05.07, 15:11
            Polska "fala" nie jest wcale gorsza od fali np. w Bundeswehr.

www.unmoralische.de/bundeswehr/wehrbeauftragte.htm
            Na powyższej stronie znajdziesz co ciekawsze kąski z raportów rzecznika praw
            żołnierza. Na tym samym portalu są zamieszczone także np. cytaty z odzywek
            kaprali itd.
    • polonus3 A gdzie sa kapelani ? 17.05.07, 14:27
      • Gość: kribol Re: A gdzie sa kapelani ? IP: *.euro-net.pl 17.05.07, 15:39
        Kapelanow widac tylko albo w swieta albo jak przemknie ci swoim luksusownym autem.
      • Gość: mandaryn Re: A gdzie sa kapelani ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:20
        Kapelani są, ale dbają wyłącznie o własne interesy.Sum sum corda
    • Gość: ;-) pompki to ja w harcerstwie robiłem za karę... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.05.07, 14:36
      a jak trenowalem piłkę nożną to za kazdą minutę spoznienia było jedno kółko
      wokoł regulaminowego boiska (100+100+70+70 metrów)... jak sie ktos spoznił 15
      minut to ganiał cały trening...

w zyciu by mi do głowy nie przyszło skarżyć sie matce;)

a mialem 10-13 lat:)

pozdrawiam

ps. co nie oznacza, ze popieram znecanie sie nad żołnierzami
    • Gość: Alexshizel Re: Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:50
      Jak to dobrze, że mam kat. D... i mam ich w D**ie =P Jednak opłacało się łamać kości w dziecińswtie =D
    • Gość: lucek Gdyby się zabił to smażył by się w piekle- Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:56
      tak mówi ,a ja wierzę kościołowi ,bo się boję piekła .
      • Gość: mandaryn Re: Gdyby się zabił to smażył by się w piekle- Ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:23
        Tak właśnie tylko mówi. Gdyby Kapelani w to wierzyli, to co trzeci powinien
        trafić właśnie do piekła
    • Gość: Poli żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:21
      z tych wszystkich komentarzy to tylko jedna osoba dojrzała prawde
      przeciez tu chodzi o kase, probował nie wyszlo mu i teraz chce na tym zarobic,
      rente dostanie bo niby przez wojsko .... jka wogóle taki czlowiek dostał sie do
      jednostki i jescze chcial byc zolnierzem zawodowym jak on przeszedł komisje,
      nad tym trzeba sie zastanowic po co jest rozmowa z psychologiem
      • Gość: st. kpr. rez. Re: żółte papiery IP: *.cafenet.pl 17.05.07, 15:51
        Tyle milionów przeżyło falę, poniewieranie (teraz to jest przedszkole), a tu
        jakiś jeden psychiczny zrobił totalną głupotę, i od razu wielkie larum.

To nie wina wojska, że trafiają tam tacy okaleczeni (z domu) psychicznie
        chłopcy (bo przecież nie mężczyźni).

To wina tego śmiesznego świata, który rujnuje ludziom psychę, świata, gdzie już
        za klapsa można rodzica pozwać do sądu.

Kiedyś nie było wielką hańbą sprzątać kibel.

Teraz szwej dostae co 7 dni przepustkę do domu, i jeszcze płacze.

Powinien 8 miesięcy nie wyechać, to by może zmężniał (psychicznie).
        • Gość: jacek Re: żółte papiery IP: *.pronet.lublin.pl 17.05.07, 16:07
          jesli wojsko popiera takie dzialania i przyzwala na katowanie bogu ducha
          winnych normalnych bo wrazliwym ludzi to kto tu jest psychiczny POJEBIE!
          • Gość: markus Re: żółte papiery IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.07, 16:12
            banda mieczakow . przedszkola bez mamusi byscie nie przezyli
        • Gość: mandaryn Re: żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:26
          W pełni się zgadzam. Jedynie wysłałbym to towarzystwo na letnią (zimową) szkołę
          ognia.A co 2-3 miesięce na poligon
        • Gość: castro2 Re: żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 01:29
          a sprzątają kible w angli i nikt na forum nie pisze jak to polska młodzież
          jest wykorzystywana i upodlona psychicznie i nikt się tam nad nikim nie zneca
          bo tam się dostaje kaskę a tu nie .Stare powiedzenie mówi WOJSKO NIE TUCZY ALE
          ROZUMU UCZY I TAK NIECH ZOSTANIE. ciekawi mnie tylko gzdzie służył pan redaktor?
          • Gość: jakiś Re: żółte papiery IP: 212.2.101.* 19.05.07, 14:03
            pewnie nigdzie bo tacy najwięcej wiedzą o wojsku
    • Gość: sd Przepustki za łapówki IP: 80.72.38.* 17.05.07, 15:25
      Uczmy dzieci dyscypliny i wychowujmy je na porządnych ludzi to nie będzie fali
      w szkole, w wojscku, i mobingu w miejscach pracy.
    • Gość: klitusbajdus Re: Przepustki za łapówki IP: 62.233.130.* 17.05.07, 15:38

www.nfow.pl/viewtopic.php?t=20236
      Brzuszkiewicza posłac do armii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: kat Re: Przepustki za łapówki IP: *.pronet.lublin.pl 17.05.07, 16:01
      zadamy ICH glow
    • Gość: Olt Przepustki za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:02
      Chamstwo,sadyzm i prawo silniejszego - to ma być armia?
      Powiem - wstyd,a nasi dziadowie powiedzieliby - hańba !
      • Gość: Wersal Re: Przepustki za łapówki IP: *.proxy.aol.com 17.05.07, 16:27
        Ja sluzylem w wojsku jak kadra oficerska skladala sie z frontowcow. A co bylo w
        tym dziwnego ze Ci wlasnie frontowcy tepili znecanie sie mlodego oficera na
        zalnierzem. Dlacze tak bylo? Ano dlatego ze oni przezyli wiele tragedi na
        frontach. Wiedzieli co to jest wzajemna przyjazn. Wiedzieli ze ich oficer jest
        tez czlowiekiem i ze tez w kazdej chwili maze zginac. Doceniali zolnierza.
        Po pol roczku musialem zmienic jadnostke. Tam okazalo sie tez roznie. Kto byl
        najwieksza szuja? Ludzie ktorzy w cywilu nic nie znaczyli. W wojsku dostal
        wladze. I wtedy wychodzilo to prostactwo tegoz czlowieka. Ale co najgorsze to
        to ze im wieksza jednostka to tym wiecej jest takich wystepkow. Im mniejsza
        jednostka to prawie niema idotyzmow, tzn sa ale w mniejszej skali i szybko jest
        reakcja dowodcy jednostki. Tez przezylem pewnne anormalia lecz zmowa calego
        mojego rocznika postawila sprawcow przed dowodca jednostki. Odebrano im
        wzorowego zalnierza , i kare w zawieszeniu. To im wystarczylo.
        Poszanowanie do zalnierza o wiekszym stazem mozna sobie inaczej wyrobic a nie
        idiotyzmami i znecaniem sie nad drugim.
    • Gość: katoholik Kiedy będzie koniec świata ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:25
    • Gość: Rummy Przepustki za łapówki IP: *.chello.pl 17.05.07, 16:35
      Trochę się zagalopowali - pompki i biegi to fala ? Może zaskarżę mojego
      wuefistę. Absurd.
    • Gość: Wacuś Jeszcze gorzej niż za komuny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 16:48
      Ale prymityw!
      • Gość: Kevlar Pompki za niewyczyszczona bron to nic zlego... IP: 195.49.119.* 17.05.07, 17:13
        Pompki za niewyczyszczona bron to nic zlego, to ma byc wojsko i rygor, a nie
        mazgaje. Kazde wojska ma fale, i pompki czy bieganie jest w miare bezpieczne.
        Gorzej z reszta zarzutow. Lepsze wojsko male, ale specjalistyczne i zawodowe.
    • Gość: Mieszko I najwyszy czas na armie zawodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:15
      Mialem nadzieje, ze takie rzeczy w polskiej armii to juz przeszlosc.

Najwyzsza pora na armie w pelni zawodowa.
      • Gość: Uriel armia zawodowa IP: *.pkobp.pl 17.05.07, 18:57
        Na pewno nie za rządów drobiu.
        Po tej sympatycznej ustawie na temat używania wojska do odblokowywania dróg i
        izolowania "zamieszek" ptaszki muszą ładnie głaskać trepów po żołędziach, bo
        będą ją mogli sobie zasadzić w kuper.
        A armia zawodowa = min. kilkadziesiąt tysięcy trepów na bruku (osobiście byłbym
        za odstrzałem, ale to raczej nie przejdzie).
    • Gość: weszka59 Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:31
      Ale tak się dzieje prawie w każdej jednostce wojskowej! Młodzi do przysięgi są
      poniżani i wyśmiewani, a po przysiędze przenosi się ich do innej jednostki i tam
      apiat, na nowo - czyszczenie kibli, wycieranie zalanej podłogi sznurówką itp.
      Jeżeli chcecie poznać szczegóły, to uruchomcie forum "Fala w wojsku", włosy wam
      się zjeżą!!!
    • Gość: jeden taki Przepustki za łapówki IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 17:53
      BOG HONOR OJCZYZNA
    • Gość: WE FRANCJI ROBIA T Przepustki za łapówki IP: *.adsl.proxad.net 17.05.07, 18:14
      WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT TU JA JESTEM INWALIDA 80% UTRATY
      ZDROWIA ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z ZAWODU JEST
      KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY MUSIALA PRACOWAC
      JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI
      BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg
      MARTWEJ WAGI(bezwladnych) WENTYLACJA ZLA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I
      ZLOZYLA DEKLARACJE CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI
      PRZYDUPASAMI ROWNIEZ Z POLSKI ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
      CORAZ WIECEJ DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
      DOPROWADZILI JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
      WIDZAC ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI
      ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO MOZNA BY
      BYLO PISAC O TYM JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ CHOROBOWEGO JAK DO
      TEGO CZASU A CHORUJE JUZ 18 MIESIECY KASA CHORYCH-CPAM A KASA RODZINNA- CAF -
      PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI
      POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO
      MOJEGO DOMU POWYKRECALI MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE
      WIECEJ BOLALO(jestem inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE NIE
      POZWOLILI WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z MIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK
      BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI GORZEJ OD
      TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE DEZIMFORMUJA... MAIRE
      GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE
      WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE
      TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI
      MORALNYMI PSYCHICZNYMI FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKOW
      PROBOWALI WYRZUCIC NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI
      NALEZNEGO DODATKU A TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL
      PRZEKRETOW I MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN
      ZDROWIA POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO
      RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE DO
      PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM STAJA SIE
      TAK SAMO PRZESTEPCAMI...MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC FRANCUZOW TAKIE TU
      JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W
      UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU CHODZI O FRANCJE....
      • Gość: Filip pierdun Re: Przepustki za łapówki IP: *.it-net.pl 17.05.07, 18:16
        dupa
    • Gość: odnowawa moralna a szczyglo do dymisji IP: *.albq.qwest.net 17.05.07, 18:22
      skandal!!!!!!!!!!
    • Gość: szczyglo do dymisj to kolejna tragedia w tej jednostce IP: *.albq.qwest.net 17.05.07, 18:27
      wojsko kryje bandytow
    • Gość: potoczek PROŚBA o kontakt TVN IP: *.tvn.pl 17.05.07, 18:28
      Witam, prosze o kontakt osoby znające 20-letniego żołnierza, który targnął się
      na życie. Oferuję pełną anonimowość. Mój adres: a.potoczek@tvn.pl
      • Gość: ZAPRASZAM DO FRANC Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: *.adsl.proxad.net 17.05.07, 18:38
        WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT TU JA JESTEM INWALIDA 80% UTRATY
        ZDROWIA ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z ZAWODU JEST
        KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY MUSIALA PRACOWAC
        JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI
        BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg
        MARTWEJ WAGI(bezwladnych) WENTYLACJA ZLA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I
        ZLOZYLA DEKLARACJE CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI
        PRZYDUPASAMI ROWNIEZ Z POLSKI ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I
        CORAZ WIECEJ DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I
        DOPROWADZILI JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY
        WIDZAC ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI
        ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO MOZNA BY
        BYLO PISAC O TYM JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ CHOROBOWEGO JAK DO
        TEGO CZASU A CHORUJE JUZ 18 MIESIECY KASA CHORYCH-CPAM A KASA RODZINNA- CAF -
        PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI
        POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO
        MOJEGO DOMU POWYKRECALI MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE
        WIECEJ BOLALO(jestem inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE NIE
        POZWOLILI WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z MIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK
        BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI GORZEJ OD
        TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE DEZIMFORMUJA... MAIRE
        GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE
        WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE
        TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI
        MORALNYMI PSYCHICZNYMI FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKOW
        PROBOWALI WYRZUCIC NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI
        NALEZNEGO DODATKU A TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL
        PRZEKRETOW I MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN
        ZDROWIA POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO
        RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE DO
        PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM STAJA SIE
        TAK SAMO PRZESTEPCAMI...MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC FRANCUZOW TAKIE TU
        JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W
        UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU CHODZI O FRANCJE....
      • Gość: KaPi Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:34
        a może teraz z chłopaka chcecie ofiare zrobic może lepiej dotrzyjcie do
        prawdy a nie znowu brednie w telewizji bedziecie pokazywac
      • Gość: maliburoad Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: 62.233.130.* 18.05.07, 18:43
        Będzie trudno. Według artykułu w dzienniku Wschodnim samobójcy nie zdołano
        uratować :P
        Tak, gdzieś dzwonią, ale w którym kościele, i czy to nie aby dzwonek na
        komórce, to juz nie ważne- wazne, że dzwoni :DDDD
    • rex33 Przepustki za łapówki 17.05.07, 18:40
      I wy to nazywacie falą??? Trzeba wam było służyć w MONie 20 lat temu tak jak ja. Dzisiejszą falę i 9 miesięcy woja nazwalibyście wczasami. No ale kiedyś w wojsku służyli faceci z jajami a nie jakieś nędzne wymoczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka