Gość: art Przepustki za łapówki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.05.07, 13:55 To jest jakies chore, nie moge w to uwierzyc ze w dzisiejszych czasach wciaz tacy brutanlni ludzie znajduja prace w kontakcie z innymi. Mam nadzieje ze spotka tych sk.... najsurowsza kara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaPi Re: Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:11 wszystko jakis pismaczyna przekoloryzował a ludzie jak te pelikany wszystko łykaja kara za co ma ich spotkac ..za to ze jakiś debil chcial sie "otruc" Apapem i mu nie wyszło... zastanów si e człowieku co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tassilo Przepustki za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:56 Im bardziej na wschód, tym więcej barbarzyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Przepustki za łapówki 17.05.07, 14:01 Nie no, ja rozumiem że przypalanie i okradanie to przestępstwo, ale uczenie dzieciaków, żeby nie trzymali łap w kieszeniach?! Przecież chyba od tego zaszywania kieszeni nie dostali organicznej choroby... :( Coś nadgorliwie tu dziennikarz postąpił i ośmieszył ważną ideę. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak wojna idzie kaczystowska.... 17.05.07, 14:10 jak zapowiada minister spraw zagranicznych... hmm jak faktycznie przyjdzie skończa sie kłopoty z wojakami - tylko pochować trzeba będzie chojraków... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: wojna idzie kaczystowska.... 17.05.07, 14:11 linka zapomniałem: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4138661.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Przepustki za łapówki IP: 212.160.86.* 17.05.07, 14:20 odnośnie tego kpt.konrada żaka to wszystko co tu jest napisane to się zgadza, dziwie się że nie został on jeszcze wyjeb... stamtąd, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyron ah my Polacy IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:27 przed chwila zapisalem kilka wrazen na forum dotyczacym szkod jakie sa wywolywane na cmentarzach z grobami zolnierzy Armii Czerwonej.Jak widac z tego artykulu owczesna Polska demokratyczna nie ma respektu dla wlasnych zolnierzy a co dopiero mowic o respekcie dotyczacym grobow innych zolnierzy , ktorzy to byli jedynie "miesem armatnim" wlasnych politykow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: ah my Polacy IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:28 w teksicie ma byc "wspolczesna" a nie "owczesna" Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyron Re: ah my Polacy- poprawka IP: *.w86-206.abo.wanadoo.fr 17.05.07, 14:29 w tekscie ma byc "w wspolczesnej Polsce " a nie w "owczesnej" Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ah my Polacy- poprawka 17.05.07, 15:11 Polska "fala" nie jest wcale gorsza od fali np. w Bundeswehr. www.unmoralische.de/bundeswehr/wehrbeauftragte.htm Na powyższej stronie znajdziesz co ciekawsze kąski z raportów rzecznika praw żołnierza. Na tym samym portalu są zamieszczone także np. cytaty z odzywek kaprali itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kribol Re: A gdzie sa kapelani ? IP: *.euro-net.pl 17.05.07, 15:39 Kapelanow widac tylko albo w swieta albo jak przemknie ci swoim luksusownym autem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: A gdzie sa kapelani ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:20 Kapelani są, ale dbają wyłącznie o własne interesy.Sum sum corda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) pompki to ja w harcerstwie robiłem za karę... IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 17.05.07, 14:36 a jak trenowalem piłkę nożną to za kazdą minutę spoznienia było jedno kółko wokoł regulaminowego boiska (100+100+70+70 metrów)... jak sie ktos spoznił 15 minut to ganiał cały trening... w zyciu by mi do głowy nie przyszło skarżyć sie matce;) a mialem 10-13 lat:) pozdrawiam ps. co nie oznacza, ze popieram znecanie sie nad żołnierzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexshizel Re: Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:50 Jak to dobrze, że mam kat. D... i mam ich w D**ie =P Jednak opłacało się łamać kości w dziecińswtie =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Gdyby się zabił to smażył by się w piekle- Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:56 tak mówi ,a ja wierzę kościołowi ,bo się boję piekła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: Gdyby się zabił to smażył by się w piekle- Ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:23 Tak właśnie tylko mówi. Gdyby Kapelani w to wierzyli, to co trzeci powinien trafić właśnie do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poli żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:21 z tych wszystkich komentarzy to tylko jedna osoba dojrzała prawde przeciez tu chodzi o kase, probował nie wyszlo mu i teraz chce na tym zarobic, rente dostanie bo niby przez wojsko .... jka wogóle taki czlowiek dostał sie do jednostki i jescze chcial byc zolnierzem zawodowym jak on przeszedł komisje, nad tym trzeba sie zastanowic po co jest rozmowa z psychologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st. kpr. rez. Re: żółte papiery IP: *.cafenet.pl 17.05.07, 15:51 Tyle milionów przeżyło falę, poniewieranie (teraz to jest przedszkole), a tu jakiś jeden psychiczny zrobił totalną głupotę, i od razu wielkie larum. To nie wina wojska, że trafiają tam tacy okaleczeni (z domu) psychicznie chłopcy (bo przecież nie mężczyźni). To wina tego śmiesznego świata, który rujnuje ludziom psychę, świata, gdzie już za klapsa można rodzica pozwać do sądu. Kiedyś nie było wielką hańbą sprzątać kibel. Teraz szwej dostae co 7 dni przepustkę do domu, i jeszcze płacze. Powinien 8 miesięcy nie wyechać, to by może zmężniał (psychicznie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: żółte papiery IP: *.pronet.lublin.pl 17.05.07, 16:07 jesli wojsko popiera takie dzialania i przyzwala na katowanie bogu ducha winnych normalnych bo wrazliwym ludzi to kto tu jest psychiczny POJEBIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: żółte papiery IP: *.adsl.alicedsl.de 17.05.07, 16:12 banda mieczakow . przedszkola bez mamusi byscie nie przezyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:26 W pełni się zgadzam. Jedynie wysłałbym to towarzystwo na letnią (zimową) szkołę ognia.A co 2-3 miesięce na poligon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castro2 Re: żółte papiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 01:29 a sprzątają kible w angli i nikt na forum nie pisze jak to polska młodzież jest wykorzystywana i upodlona psychicznie i nikt się tam nad nikim nie zneca bo tam się dostaje kaskę a tu nie .Stare powiedzenie mówi WOJSKO NIE TUCZY ALE ROZUMU UCZY I TAK NIECH ZOSTANIE. ciekawi mnie tylko gzdzie służył pan redaktor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: żółte papiery IP: 212.2.101.* 19.05.07, 14:03 pewnie nigdzie bo tacy najwięcej wiedzą o wojsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Przepustki za łapówki IP: 80.72.38.* 17.05.07, 15:25 Uczmy dzieci dyscypliny i wychowujmy je na porządnych ludzi to nie będzie fali w szkole, w wojscku, i mobingu w miejscach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klitusbajdus Re: Przepustki za łapówki IP: 62.233.130.* 17.05.07, 15:38 www.nfow.pl/viewtopic.php?t=20236 Brzuszkiewicza posłac do armii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Przepustki za łapówki IP: *.pronet.lublin.pl 17.05.07, 16:01 zadamy ICH glow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olt Przepustki za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:02 Chamstwo,sadyzm i prawo silniejszego - to ma być armia? Powiem - wstyd,a nasi dziadowie powiedzieliby - hańba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wersal Re: Przepustki za łapówki IP: *.proxy.aol.com 17.05.07, 16:27 Ja sluzylem w wojsku jak kadra oficerska skladala sie z frontowcow. A co bylo w tym dziwnego ze Ci wlasnie frontowcy tepili znecanie sie mlodego oficera na zalnierzem. Dlacze tak bylo? Ano dlatego ze oni przezyli wiele tragedi na frontach. Wiedzieli co to jest wzajemna przyjazn. Wiedzieli ze ich oficer jest tez czlowiekiem i ze tez w kazdej chwili maze zginac. Doceniali zolnierza. Po pol roczku musialem zmienic jadnostke. Tam okazalo sie tez roznie. Kto byl najwieksza szuja? Ludzie ktorzy w cywilu nic nie znaczyli. W wojsku dostal wladze. I wtedy wychodzilo to prostactwo tegoz czlowieka. Ale co najgorsze to to ze im wieksza jednostka to tym wiecej jest takich wystepkow. Im mniejsza jednostka to prawie niema idotyzmow, tzn sa ale w mniejszej skali i szybko jest reakcja dowodcy jednostki. Tez przezylem pewnne anormalia lecz zmowa calego mojego rocznika postawila sprawcow przed dowodca jednostki. Odebrano im wzorowego zalnierza , i kare w zawieszeniu. To im wystarczylo. Poszanowanie do zalnierza o wiekszym stazem mozna sobie inaczej wyrobic a nie idiotyzmami i znecaniem sie nad drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katoholik Kiedy będzie koniec świata ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rummy Przepustki za łapówki IP: *.chello.pl 17.05.07, 16:35 Trochę się zagalopowali - pompki i biegi to fala ? Może zaskarżę mojego wuefistę. Absurd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Jeszcze gorzej niż za komuny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.07, 16:48 Ale prymityw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevlar Pompki za niewyczyszczona bron to nic zlego... IP: 195.49.119.* 17.05.07, 17:13 Pompki za niewyczyszczona bron to nic zlego, to ma byc wojsko i rygor, a nie mazgaje. Kazde wojska ma fale, i pompki czy bieganie jest w miare bezpieczne. Gorzej z reszta zarzutow. Lepsze wojsko male, ale specjalistyczne i zawodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko I najwyszy czas na armie zawodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:15 Mialem nadzieje, ze takie rzeczy w polskiej armii to juz przeszlosc. Najwyzsza pora na armie w pelni zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uriel armia zawodowa IP: *.pkobp.pl 17.05.07, 18:57 Na pewno nie za rządów drobiu. Po tej sympatycznej ustawie na temat używania wojska do odblokowywania dróg i izolowania "zamieszek" ptaszki muszą ładnie głaskać trepów po żołędziach, bo będą ją mogli sobie zasadzić w kuper. A armia zawodowa = min. kilkadziesiąt tysięcy trepów na bruku (osobiście byłbym za odstrzałem, ale to raczej nie przejdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weszka59 Przepustki za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:31 Ale tak się dzieje prawie w każdej jednostce wojskowej! Młodzi do przysięgi są poniżani i wyśmiewani, a po przysiędze przenosi się ich do innej jednostki i tam apiat, na nowo - czyszczenie kibli, wycieranie zalanej podłogi sznurówką itp. Jeżeli chcecie poznać szczegóły, to uruchomcie forum "Fala w wojsku", włosy wam się zjeżą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Przepustki za łapówki IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.07, 17:53 BOG HONOR OJCZYZNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WE FRANCJI ROBIA T Przepustki za łapówki IP: *.adsl.proxad.net 17.05.07, 18:14 WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT TU JA JESTEM INWALIDA 80% UTRATY ZDROWIA ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) WENTYLACJA ZLA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ Z POLSKI ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO MOZNA BY BYLO PISAC O TYM JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ 18 MIESIECY KASA CHORYCH-CPAM A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE NIE POZWOLILI WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z MIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKOW PROBOWALI WYRZUCIC NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU A TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU CHODZI O FRANCJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip pierdun Re: Przepustki za łapówki IP: *.it-net.pl 17.05.07, 18:16 dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odnowawa moralna a szczyglo do dymisji IP: *.albq.qwest.net 17.05.07, 18:22 skandal!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczyglo do dymisj to kolejna tragedia w tej jednostce IP: *.albq.qwest.net 17.05.07, 18:27 wojsko kryje bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potoczek PROŚBA o kontakt TVN IP: *.tvn.pl 17.05.07, 18:28 Witam, prosze o kontakt osoby znające 20-letniego żołnierza, który targnął się na życie. Oferuję pełną anonimowość. Mój adres: a.potoczek@tvn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAPRASZAM DO FRANC Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: *.adsl.proxad.net 17.05.07, 18:38 WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT TU JA JESTEM INWALIDA 80% UTRATY ZDROWIA ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) WENTYLACJA ZLA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ Z POLSKI ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO MOZNA BY BYLO PISAC O TYM JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ 18 MIESIECY KASA CHORYCH-CPAM A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE NIE POZWOLILI WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z MIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKOW PROBOWALI WYRZUCIC NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU A TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU CHODZI O FRANCJE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaPi Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:34 a może teraz z chłopaka chcecie ofiare zrobic może lepiej dotrzyjcie do prawdy a nie znowu brednie w telewizji bedziecie pokazywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliburoad Re: PROŚBA o kontakt TVN IP: 62.233.130.* 18.05.07, 18:43 Będzie trudno. Według artykułu w dzienniku Wschodnim samobójcy nie zdołano uratować :P Tak, gdzieś dzwonią, ale w którym kościele, i czy to nie aby dzwonek na komórce, to juz nie ważne- wazne, że dzwoni :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rex33 Przepustki za łapówki 17.05.07, 18:40 I wy to nazywacie falą??? Trzeba wam było służyć w MONie 20 lat temu tak jak ja. Dzisiejszą falę i 9 miesięcy woja nazwalibyście wczasami. No ale kiedyś w wojsku służyli faceci z jajami a nie jakieś nędzne wymoczki. Odpowiedz Link Zgłoś