andrzej.sawa 22.05.07, 13:27 Mniej piguł,więcej zdrowia i pieniędzy w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniak Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 13:33 tak z 6 mcy temu, był liberałem, demokratą... a dziś proszę ramię w ramię z Kaczyńskimi buduje IV RP... hmm no bywa że się ludziom zmienia... mnie jednak nieco smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 14:08 Ja z troski o lekarzy - mają za dużo roboty,za mało pieniędzy,to chcę im pomóc przynajmniej w tym zakresie co mogę - po prostu strajkuję i ich nie odwiedzam. A o kolaborację z kaczorami nie oskarżaj,bo się pogniewam. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 14:18 oj Andrzeju gdybyś w 80 roku gdy strajkowało MPK lubelskie wzywał do chodzenia piechotą, a gdy strajowała Stocznia Gdańska do pływania na pontonach było by tak samo jak teraz gdy wzywasz do nie chodzenia do lekarzy... Ty sobie może radę dasz, a chorzy co? niech spieprzają? a może lekarze nie mają racji? może to zwykłe żule w kitlach? bo czemu by niby ktokolwiek w Polsce miał za co godnie żyć? jakim prawem ludzie chcą dostawać wogóle jakiekolwiek pensje? przecież jedynie "politycy" zasługują na pieniądze, a miast na pensje lekarzy lepiej wydac grosz publiczny na budowę lotniska we Włoszczowej, czy nie tak? mnie ciekawi Andrzeju co Ty sobie myślisz gdy Jarosław Kaczyński mówi że w sporze z lekarzami to on jest na wszystko gotów? jakie wszystko? strzelać karze do doktorów? a moze sie poda do dymisji? co Ty sobie Andrzeju myślisz? a propops gniewania się to akurat już sie stało! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 14:27 Chodziłem piechotą w Warszawie. Problem w tym,że żądanie pieniędzy przez lekarzy jest teraz nieprzyzwoite.Inteligentni ludzie,a powinni wiedzieć,że obecny system zmarnuje wszystkie pieniądze,a podatki trzeba zmniejszać,a nie utrzymywać na obecnym poziomie.Konieczna jest reforma państwa,prawdziwe jego odchudzenie i zajęcie się tylko wybranymi dziedzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 14:34 I tę reformę państwa polegajacą wszak głównie na lustracji, oskarżaniu kogo popadnie i straszeniu wszytkich Andrzeju wspierasz dzielnie, a mnie to się wydaje glizdowate, śliskie i żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Jak się ten Sawa zmienił... 22.05.07, 21:03 Czy ty jesteś uczulony na lustrację?Lecz się. Po co tutaj o lustracji? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak tak sobie pomyślałem 22.05.07, 14:46 że o zaciskaniu pasa powinieneś pogadać z tymi 200 tys. chińczyków i pakistańczyków które nasz patriotyczny rząd zamierza sprowadzić na miejsce tych Polaków co to podobnego gadania mieli dość i emigrowali za chlebem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman i znów wytrysk "yntelektu" Światłości Chełma IP: *.centertel.pl 22.05.07, 13:49 No sawciu, nie zawiodłem się! Nareszcie słonko przygrzało twą Dużą Uduchowioną Prześwietną Kopułę Urojeń (czyli) glacę i nastapił kolejny wykwit krost umysłowych twego nadrozumu. Na nieszczęście lekarze w chełmskim nie strajkują i jak temperatura twej Krasomówczo Uzdolnionej Twarzy Ambiwalentnie Spietej Inteligencją Emanującą wzrośnie i dopadnie cie maleńki udarek to konowały w odruchu ludzkim, nie bacząc na zawartość czerepu, wypełniając przysięgę Hipokratesa, będą dokładały wszelkich starań by posoka twoja gotująca się w naczynkach obkurczonych w świetle przepływu cholesterolem uspokoiła się i byś mógł dalej bulgotać na FL. Czego ci nie życzę i mam nadzieję że Erka wiozącą cię do SPZOZ zatrzymana zostanie przez słusznie oburzonych bezczelnościa konowałów sawopodobnych obywateli. Twój, jak zawsze, podoficer prowadzący - bosman. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak prawda że przykre 22.05.07, 13:53 teraz bedzie juz nas miał za zomowców i dziadów jak jego podwójny wzorzec osobowy... ech bywa... wszak i za komuny tak bywało że dawni opozycjoniści stawali się utrwalaczami... nie pierwszy to taki przykry wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman przykre? - radosne! IP: *.centertel.pl 22.05.07, 14:03 lubię jak przygłupy, by wykazać zdolnośc korzystania ze swego, watpliwej jakości zresztą, intelektu podwieszają się pod nośne tematy i plują, rzygają, bulgocą, pierdzą i co tam jeszcze aby tylko zaistnieć. Jak już pisałem za Mlynarskim: "czy ci ludzie w jednej chwili tacy mądrzy się zrobili czy to sedno się zrobiło takie duże?" Po takich jak "Kompilacja Umiejętności Trafionych Amnezją Seryjną" z Chełma mój dziadek w 1939r na konia siadał. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak wcale nie radosne - żałosne 22.05.07, 14:07 bo Sawa teraz na solidarność ludzką pluje, po to by ochronić podłość i małość rządzących coż w tym radosnego? hmm a pisałem dziś ze w IV RP powinno się Judaszowi pomniki stawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: wcale nie radosne - żałosne 22.05.07, 14:10 Dbam o nich w ramach solidarności - jak nie można pieniędzy,to przynajmniej mniej roboty.A może tego nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak no tak a chorym powiesz 22.05.07, 14:35 spoczywajcie w pokoju... ot etyka... Twoja sprawa gdzie Cię nosi, ale oklasków nie czekaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Gejzerze Nowych Igraszek Dość Osobliwych IP: *.centertel.pl 22.05.07, 14:25 widzę upalik działa, oj działa, a Ereczka nie przyjedzie, oj nie przyjedzie bo konowałki mają przerweczkę, małą przerweczke bo chcą mieć luziczek bo nie mają pieniążków i sawcię ch..eczek strzeli oj strzeli i nawet nie pobulgocze bo udarek nadmóżdżku gadanko zabierze i bedzie sawcia charkotał i zdechnie jak psinka pod płotkiem - niech się dzieje wola nieba , z nią się zawsze zgadzać trzeba. Twój, jak zawsze pamietający o tobie podoficer prowadzący - bosman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... Re: Gejzerze Nowych Igraszek Dość Osobliwych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:58 bosman..??? chyba cie lubie ... czytac..!!! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Gejzerze Nowych Igraszek Dość Osobliwych IP: *.lublin.mm.pl 22.05.07, 21:30 pisali co bym nie bluzgał na durni to sobie szutki stroję. Dzięki za uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor WSTYD, jeden wielki wstyd Państwo lekarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:09 Bez względu na to że za mało zarabiają lekarze nie mają prawa strajkować a gdzie moralność, mogą jedynie protestować. A lekarz który opuszcza pacjenta w potrzebie to ch..j nie lekarz i takimi powinien zająć się prokurator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman rozumiem znachorze, że ty swoje drakwije..... IP: *.lublin.mm.pl 22.05.07, 21:32 ucierasz bolejącym za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
monti79 Re: 22.05.07, 21:33 Na Irak,Afganistan,3x za dużo urzędników,świątynię opatrzności,nowe samoloty,podwyżki dla urzędasów z NFZ, dotacje dla partii,dotacje na paliwo dla polityków, kancelarię prezydenta(161,5 mln zł !!!), - nas stać.A na godne pensje już nie ? Moralnością zapłać rachunki i nakarm dzieci. Jest sporo bogatych lekarzy,ale jest też sporo tych co zarabiają minimum. W pełni popieram protest.Każdemu należy się godne życie. Większość Polaków to czysta zawiść i zazdrość. Sam mam mniej to jestem przeciw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: IP: *.it-net.pl 22.05.07, 22:03 a mnie powalil premier , ktory powiedzial , ze on tez zarabia kilkukrotnie mniej od premiera anglii , biedaczyna jeden z 10 tysi utrzymac musi siebie i kota, podczas gdy wyksztalciuchy z kilkunastoletnim doswiadczeniem zawodowym z rodzinami na karku burzuja sie za 1500- 2000 -- punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: 23.05.07, 09:15 No i masz rację.Państwo trzeba zreformować,zresztą takie było kacze hasło,ale na hasełkach się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak wcale nie na hasłach sa konkrety 23.05.07, 10:45 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4153870.html póki co inwigilacja ale kto wie może bedą i obozy dla konowałów, wciąż się zastanawiam czy wezwiesz wtedy Andrzeju do publicznych potepień? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: wcale nie na hasłach sa konkrety 23.05.07, 14:05 Konowały strajkują,a ja mam chyba takie samo prawo nawoływać do strajku obywateli-pacjentów.O co się mnie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 a już wyglądało..... 23.05.07, 14:36 że nastąpiła poprawa. Ale niestety, wszystkie "nad" wzięły górę i wrociło do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Policja Obywatelska 23.05.07, 10:47 hmm tak się to chyba powinno zacząć nazywać skoro tak obficie czerpie z osiagnięć Milicji Obywatelskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
verbaveritatis Dajcie sobie spokój 23.05.07, 12:38 Wykształciuchom nie szkoda czasu na "dyskusję" z sawą? Zeby to chociaz był Sawka! Odpowiedz Link Zgłoś
leniak szczęśliwie nie jestem wykształciuchem 23.05.07, 12:51 i tytuły mi rozumu nie odebrały jak wielu profesorom doktorom i magistrom... mogę sobie zatem dyskutować z kim chcę... :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman zwłaszcza że sawa zaczęła............ IP: *.centertel.pl 23.05.07, 13:47 mówić ludzkim głosem. To przez te upały? Odpowiedz Link Zgłoś