Dodaj do ulubionych

prof.Paszkowski

10.07.07, 13:15
Czy ktos prowadzi ciaze u prof.Paszkowskiego,przyjmuje prywatnie w gabinetach
galeria na zana w lublinie,poza tym pracuje na jaczewskiego w PSK.Chcialabym
sie zorientowac jakim jest lekarzem jesli chodzi o prowadzenie ciazy???
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: prof.Paszkowski IP: *.chello.pl 11.07.07, 23:01
      Witam

ja miałam do czynienia z Paszkowskim na oddziale gdZie jest ordynatorem.Byc
      może jest dobrym ginekologiem-położnikiem,ale jako człowiek jest
      beznadziejny,bezczelny,momentami chamski.Moja ciąża była zagrożona
      przedwczesnym porodem z powodu małowodzia i tak zresztą się skończyła,wg niego
      miałam urodzić "potwora" jeśli wogóle urodzę żywe dziecko!!! Powiedział mi to
      wprost!! !Ile łez przez niego wylałam to tylko ja wiem.Jakiż był zdziwiony jak
      urodziłam dziecko,które było w stanie ciężkim,ale przeżyło i jest zdrowe!!!!
      To moja opinia może dla swoich pacjentek jest inny...Twój wybór...
      szczęśliwego rozwiązania
      • magduska79 Re: prof.Paszkowski 12.07.07, 12:25
        dzieki magda za odpowiedz,ja w pierwszej ciazy takze mialam malowodzie,pozniej
        bylo zupelne bezwodzie i przez to stracilam synka.Brak wod plodowych to wyrok
        dla dziecka wiec bardzo sie ciesze ze twoje malenstwo przezylo:-)Mi
        prof.Paszkowski w tamtej i w obecnej drugiej ciazy wiele pomogl,a jesli chodzi o
        jego zachowanie to...no coz,masz racje,potrafi byc nieprzewidywalny w slowach,ja
        tez wiele razy juz doswiadczylam tego:-)zycze zdrowka tobie i twojemu
        dziecku,pozdrawiam cieplutko:-))
    • Gość: a74 Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:20
      bardzo niemiły człowiek, nie prowadzi karty pacjenta, w gabinecie prywatnym nie
      ma usg, zreszta nie potrafi robic usg. bardzo niepopularny wśród personelu
      • magduska79 Re: prof.Paszkowski 14.07.07, 10:53
        widze,ze jednak nie ma dobrej opinii u pacjentek:-\ale nie zgodze sie co do
        usg,bo w gabinecie posiada takowe,robil mi kilka razy.ciekawe,czy odezwie sie
        ktos kto jednak ma pozytywne zdanie na jego temat?
        • Gość: a74 Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:33
          możliwe, że ma już usg, 4 lata temu nie miał. i może sie juz do tej pory
          nauczył je wykonywać. jeśli kobiecie zależy na tym, by w ciąży czuć się
          bezpiecznie, by wizyty u gin. były w miarę bezstresowe i jeśli ktoś nie lubi
          być poniżany i olewany za DUUUŻE w końcu pieniądze... to stanowczo nie powinien
          korzystać z usług pana profesora.
        • Gość: Ewka Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:47
          Magduska, skoro robił Ci kilka razy usg i pomagał Ci w czasie obydwu ciąż, to
          po co pytasz jakim jest lekarzem? Nie zdążyłaś sie zorientować? Moja koleżanka
          położna nie ma o nim najlepszego zdania ale może się myli.
    • Gość: anka Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 11:22
      Ja też jestem zainteresowana tematem, ale widzę, że opinie raczej negatywne...
      • magduska79 Re: prof.Paszkowski 17.07.07, 12:16
        Mi osobiscie pomogl i pomaga,to prawda,ze dziwny charakter i jeszcze dziwniejsze
        a nieraz przykre teksty,juz taki jest,zreszta to profesor...Ale jesli chodzi o
        jego kompetencje to jest dobrym lekarzem:-)
    • Gość: anka Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 20:58
      odświeżam
    • Gość: ula77 Re: prof.Paszkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:50
      up up
    • magdalenamartyniak Re: prof.Paszkowski 28.01.21, 10:42
      Trafiłam do tego lekarza przypadkowo. Zdiagnozowano u mnie mięśniaka macicy którego chciałam pozbyć się w jak najmniej inwazyjny sposób poprzez wyłuszczenie mięśniaka laparoskopowo oszczędzając macicę bez żadnych amputacji itd. Uważam że decyzja o samym zabiegu powinna spełniać oczekiwania pacjentki, dotyczy to także drogi i techniki przeprowadzenia zabiegu. Podejście tego lekarza jest takie jakby pracował w fabryce w której płacą mu za to że wycina całe macice albo przydatki. Świat się zmienia i kobiety rodzą dzieci również i w późniejszym wieku i nie chcą sobie wycinać narządów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka