Dodaj do ulubionych

ranking forumocholikow :)))))

08.09.05, 19:46
cyklistka - 13825
krystian71- 8933

dluga przerwa

wojtulek- 3788
goldbaum-2283
Obserwuj wątek
    • aaki Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 19:49
      dana33 5265
      • dana33 Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:31
        nu, aki, jak na milczka to jestes niezly: 2707 :))))

• aaki Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 21:45
          nu gdzie mi tam do ciebie. a kazdy twój post to 5x grubszy niż mój
          • dana33 Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 22:55
            nie kazdy... :)))
            • aaki pewnie że nie każdy ale 08.09.05, 22:59
              prawie każdy :P
    • i-love-2-bike Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 19:53
      mecenas policz swoje 6,czy 7 nickow stalych,plus nicki,ktore podrabiasz no i nie
      zapomnij o twej kumpelce gabci. no do roboty counsellor.
      • krystian71 ja to zrobilem:) 08.09.05, 20:04
        Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:kropekuk dokładnie taki

Znaleziono: 20247 nowe wyszukiwanie
        • wojciech-chudy Re: ja to zrobilem:) 08.09.05, 20:21
          od kiedy powaznie bierzesz gabryche :)))))

krystian71 napisała:

> Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:kropekuk dokładnie taki
          >
          >
          >
          > Znaleziono: 20247 nowe wyszukiwanie
          >
      • wojciech-chudy Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:22
        jakby nie liczyc to glupota nikt cie nie przebije :)))))

i-love-2-bike napisała:

> mecenas policz swoje 6,czy 7 nickow stalych,plus nicki,ktore podrabiasz no i
        ni
        > e
        > zapomnij o twej kumpelce gabci. no do roboty counsellor.
        • i-love-2-bike Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:23
          wojciech-chudy napisała:

> jakby nie liczyc to glupota nikt cie nie przebije :)))))
          >
          >no chyba tylko ty bo sie mna zajmujesz mecenasie.
          • krystian71 Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:31
            olac i sie nie odzywac!!!
    • samsone Moze im za kazdy wklad placa. 08.09.05, 20:17
      a kto im placi, wystarczy ich wklady przeczytac.
      • aaki wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:22
        www.ipmc.cnrs.fr/~duprat/neurophysiology/images/brain2.jpg
        • krystian71 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:30
          ma dobry ksztalt, na takim wkladzie dobrze jarmulka lezy
          • samsone Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:34
            odezwal sie arabski znawca od pedofilow i pozyczek bankowych.
          • dana33 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:31
            wiesz co krystianek, ty nie jestes ot taki sobie zwykly antysemita.... ty
            jestes ordynarny antysemita, a to ten najgorszy sort.
            • krystian71 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:45
              TY TEZ JESTES WYJATKOWA,czkawki dostalas,czy co? WIDZISZ JAK DO SIEBIE PASUJEMY?
              J Jarus jest wyjatkowy ...debil
            • ben_shaprut I jak zwykle kulą w płot. Samsone oczywiście nie 08.09.05, 21:47
              zauważyłaś - anie tego, że Krystian odpowiedział pięknym za nadobne - podobnie,
              jak jego przedmówca... Wiesz, co to są "wartości zakładane"?
        • samsone Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:33
          to policz moje wklady arabski biedaku, albo liczyc cie w madrasie nie nauczono.
          • krtk1 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:49
            warum nicht? Eins, zwei, drei, Feuer!
    • ben_shaprut a krassula, dana i januszek-chemiczek? 08.09.05, 21:42
      • dana33 Re: a krassula, dana i januszek-chemiczek? 08.09.05, 22:58
        wqrwielszczak, nie manipuluj. ja o arabach jako o ogole praktycznie biorac
        nigdy zle nie pisze. natomiast pisze prawde, a ta jest ohydna, o terrorystach
        arabskich, bo tacy oni wlasnie sa, ohydne bydlaki.
        ty bronisz ich, ja ich obrzucam czym sie da.
        • krystian71 he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 08.09.05, 23:00
          nie ten gotowiec ci sie wkleil.buhahahaha, ale ubaw
          • z_daleka Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 08.09.05, 23:10
            Tak sobie mysle , mysle krystek...jaki to ma miec ksztalt glowa zeby to
            byl "dobry ksztalt, na takim wkladzie dobrze jarmulka lezy". Objasnij mnie, czy
            podobny do tego ja jakim dobrze lezy nakrycie glowy kardynala lub...papieza?
            • krystian71 Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 09.09.05, 00:30
              ej , ty chytrusku, podpuszczasz mnie abym jeszcze jeden post napisal i rachelke
              pobil...
              Bo przeciez wiesz o co chodzi.Nie wiem jak na innych, ale naszemu Papoiezowi
              piuska nie lezala, co chwile spadala, albo nosil ja na bakier.
            • dana33 Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 09.09.05, 08:42
              serwuz z daleka..... juz spowrotem czy jeszcze ciagle w polsce?
              jak spowrotem, to bruchim habaim... :)))) jak bylo???
        • ben_shaprut O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak zawsze 08.09.05, 23:05
          a poza tym twój obiektywizm wobec aktów terroru wciąż pozostaje sub judice...
          Pisałem w liście, że nie manipulowałem Talmudem - odpowiedzi nie było. To czy
          manipulowałem (uprzejmie poproszę o link), czy też nie (nie liczę na odpowiedź...).
          A teraz grzecznie powróć do początku wątku i odpowiedz, czy chodziło o
          częstotliwość występowania na forum, czy i wypowiadanie się o Arabach (z dużej
          litery - podobnie jak Żydzi, koleżanko!) albo terrorystach, Wiesz: ja cię nawet
          o złą wolę tutaj nie posądzam - po prostu podbijasz frekwencję "po stachanowsku"
          na tylu wątkach, że nie wiesz, gdzie piszesz i jedynie odpowiadasz na
          bezpośredni post nie lubianej przez ciebie osoby, zatracając z pola widzenia
          temat wątku.
          Wiesz, jak to się nazywa...?
          • krystian71 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 00:27
            Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:dana33 dokładnie taki

Znaleziono: 5476 nowe wyszukiwanie

ale to bylo dwie godziny temu.Od tego czasu splodzile ze trzydziesci nowych ,
            co nie jest takie trudne, zwazywszy , ze nie musi zwracac uwage ani co ani do
            kogo pisze :))
            Czesc benio, mila zabawa byla, uwielbiam jak sie wscieka i glupieje
            dobranoc

• dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 08:44
              kretianku, ja juz dawno przestalam sie tutaj wsciekac, a glupiejecie to wy z
              godziny na godzine.... ja mam tutaj swietna zabawe.... :))))
              • krystian71 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:46
                wlasnie widzialem, nawet mossad latajacy w te i wewte ze strzykawka cie nie
                rozbawil.
                Zle z toba dana, oj niedobrze
                zatroskany zyczliwy
                k71
          • dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 08:43
            nie wiem, jak?
            • z_daleka Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:18
              Oj, wrocilm ci ja ze starego kraju. Wrazenia, jak zwykle dominujaco pozytywne.
              Zawiozlem do Polski troche maszej slonecznej pogody...no nawet nie troche, bo
              nawet tydzien po moim wyjezdzie swieci im jak nalezy.
              Widze , ze forum tymczasem generalnie zeszlo napsy i nawojtusie...? Co jest?
              Nawet Krystka przestalo nuuudzic...
              A propos Polski, to bedac tam, rozmawiajac z ludzmi i od czsu do czasu
              zagladajac do forum, doszedlem do wnosku, ze forum swiat powinno zmienic nazwe
              na forum emigracyjne, bylaby to nazwa o wiele bardziej adekwatna.
              • dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:28
                wojtus ze swita dosyc obnizyli poziom, ale potem wojtus sie zorientowal, ze
                sprawa nie idziem, jak on sie filozoficznie i na poziomie wyraza, w
                odpowiedniom stronem wiec zmienil kierunek: zaczal pisac pod wieloma nikami,
                ktore sa odmiana jego imienia wojciech i skarzyc sie sam na siebie samego do
                kropki. doszlam do wniosku, ze mimo filozofowania nasz wojtus ma poczucie
                humoru i bawie sie razem z nim. cos w rodzaju forum humorum swiatowe....
                podoba mi sie..... :))))

moze masz racje ze zmiana nazwy forum.... ale obawiam sie, ze kretianek & co
                sie nie zgodza.... nie beda mieli okazji pisac "wynocha zydy z polskiego
                forum"... :))
                • z_daleka Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:38
                  Z tym wojtusiem, to chyba sie mylisz... piszesz, ze on ma poczucie
                  humoru...wiec chyba nie mamy tego samego wojtusia na mysli. Co zas do forum
                  emigracyjnego to upieralbym sie nadal przy tym pomysle...Krystek jest na
                  emigracji wewnetrznej, wiec tez by sie zalapal...i zawsze moglby
                  zawolac:"wynocha z forum emigracyjnego", w ramach wszechogarniajacej
                  demokratyzacji, nikt by mu tego nie zabronil...
                  • dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:49
                    :))))
    • patriota Najwybitniejszy dyrygent izraelski antysemita :) 09.09.05, 09:36
      Najwybitniejszy zyjacy dyrygent izraelski David Barenboim odmowil udzielenia
      wywiadu rzeczniczce prasowej wojska izraelskiego poniewaz w umowionym terminie
      pojawila sie w mundurze. Jeden z ministrow izraelskich okreslil Barenboima
      "antysemita".

Barenboim znany jest z krytycznej postawy wobec okupacji przez Izrael terenow
      palestynskich.

Od zaprazentowania "Tristana i Izoldy" Wagnera w Jerozolimie w 2001 roku
      Barenboim stal sie persona non grata zycia kulturalnego w Izraelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka