wojciech-chudy 08.09.05, 19:46 cyklistka - 13825 krystian71- 8933 dluga przerwa wojtulek- 3788 goldbaum-2283 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:31 nu, aki, jak na milczka to jestes niezly: 2707 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 21:45 nu gdzie mi tam do ciebie. a kazdy twój post to 5x grubszy niż mój Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 19:53 mecenas policz swoje 6,czy 7 nickow stalych,plus nicki,ktore podrabiasz no i nie zapomnij o twej kumpelce gabci. no do roboty counsellor. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 ja to zrobilem:) 08.09.05, 20:04 Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:kropekuk dokładnie taki Znaleziono: 20247 nowe wyszukiwanie Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech-chudy Re: ja to zrobilem:) 08.09.05, 20:21 od kiedy powaznie bierzesz gabryche :))))) krystian71 napisała: > Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:kropekuk dokładnie taki > > > > Znaleziono: 20247 nowe wyszukiwanie > Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech-chudy Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:22 jakby nie liczyc to glupota nikt cie nie przebije :))))) i-love-2-bike napisała: > mecenas policz swoje 6,czy 7 nickow stalych,plus nicki,ktore podrabiasz no i ni > e > zapomnij o twej kumpelce gabci. no do roboty counsellor. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:23 wojciech-chudy napisała: > jakby nie liczyc to glupota nikt cie nie przebije :))))) > >no chyba tylko ty bo sie mna zajmujesz mecenasie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ranking forumocholikow :))))) 08.09.05, 20:31 olac i sie nie odzywac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Moze im za kazdy wklad placa. 08.09.05, 20:17 a kto im placi, wystarczy ich wklady przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:22 www.ipmc.cnrs.fr/~duprat/neurophysiology/images/brain2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:30 ma dobry ksztalt, na takim wkladzie dobrze jarmulka lezy Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:34 odezwal sie arabski znawca od pedofilow i pozyczek bankowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:31 wiesz co krystianek, ty nie jestes ot taki sobie zwykly antysemita.... ty jestes ordynarny antysemita, a to ten najgorszy sort. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:45 TY TEZ JESTES WYJATKOWA,czkawki dostalas,czy co? WIDZISZ JAK DO SIEBIE PASUJEMY? J Jarus jest wyjatkowy ...debil Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut I jak zwykle kulą w płot. Samsone oczywiście nie 08.09.05, 21:47 zauważyłaś - anie tego, że Krystian odpowiedział pięknym za nadobne - podobnie, jak jego przedmówca... Wiesz, co to są "wartości zakładane"? Odpowiedz Link Zgłoś
samsone Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 20:33 to policz moje wklady arabski biedaku, albo liczyc cie w madrasie nie nauczono. Odpowiedz Link Zgłoś
krtk1 Re: wkład to tobie by się przydał-taki do głowy 08.09.05, 21:49 warum nicht? Eins, zwei, drei, Feuer! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: a krassula, dana i januszek-chemiczek? 08.09.05, 22:58 wqrwielszczak, nie manipuluj. ja o arabach jako o ogole praktycznie biorac nigdy zle nie pisze. natomiast pisze prawde, a ta jest ohydna, o terrorystach arabskich, bo tacy oni wlasnie sa, ohydne bydlaki. ty bronisz ich, ja ich obrzucam czym sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 08.09.05, 23:00 nie ten gotowiec ci sie wkleil.buhahahaha, ale ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 08.09.05, 23:10 Tak sobie mysle , mysle krystek...jaki to ma miec ksztalt glowa zeby to byl "dobry ksztalt, na takim wkladzie dobrze jarmulka lezy". Objasnij mnie, czy podobny do tego ja jakim dobrze lezy nakrycie glowy kardynala lub...papieza? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 09.09.05, 00:30 ej , ty chytrusku, podpuszczasz mnie abym jeszcze jeden post napisal i rachelke pobil... Bo przeciez wiesz o co chodzi.Nie wiem jak na innych, ale naszemu Papoiezowi piuska nie lezala, co chwile spadala, albo nosil ja na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: he,he,he to sie nazywa wypowiedz na temat 09.09.05, 08:42 serwuz z daleka..... juz spowrotem czy jeszcze ciagle w polsce? jak spowrotem, to bruchim habaim... :)))) jak bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
ben_shaprut O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak zawsze 08.09.05, 23:05 a poza tym twój obiektywizm wobec aktów terroru wciąż pozostaje sub judice... Pisałem w liście, że nie manipulowałem Talmudem - odpowiedzi nie było. To czy manipulowałem (uprzejmie poproszę o link), czy też nie (nie liczę na odpowiedź...). A teraz grzecznie powróć do początku wątku i odpowiedz, czy chodziło o częstotliwość występowania na forum, czy i wypowiadanie się o Arabach (z dużej litery - podobnie jak Żydzi, koleżanko!) albo terrorystach, Wiesz: ja cię nawet o złą wolę tutaj nie posądzam - po prostu podbijasz frekwencję "po stachanowsku" na tylu wątkach, że nie wiesz, gdzie piszesz i jedynie odpowiadasz na bezpośredni post nie lubianej przez ciebie osoby, zatracając z pola widzenia temat wątku. Wiesz, jak to się nazywa...? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 00:27 Rok: 2005 2004 2001-2003 Autor:dana33 dokładnie taki Znaleziono: 5476 nowe wyszukiwanie ale to bylo dwie godziny temu.Od tego czasu splodzile ze trzydziesci nowych , co nie jest takie trudne, zwazywszy , ze nie musi zwracac uwage ani co ani do kogo pisze :)) Czesc benio, mila zabawa byla, uwielbiam jak sie wscieka i glupieje dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 08:44 kretianku, ja juz dawno przestalam sie tutaj wsciekac, a glupiejecie to wy z godziny na godzine.... ja mam tutaj swietna zabawe.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:46 wlasnie widzialem, nawet mossad latajacy w te i wewte ze strzykawka cie nie rozbawil. Zle z toba dana, oj niedobrze zatroskany zyczliwy k71 Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 08:43 nie wiem, jak? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:18 Oj, wrocilm ci ja ze starego kraju. Wrazenia, jak zwykle dominujaco pozytywne. Zawiozlem do Polski troche maszej slonecznej pogody...no nawet nie troche, bo nawet tydzien po moim wyjezdzie swieci im jak nalezy. Widze , ze forum tymczasem generalnie zeszlo napsy i nawojtusie...? Co jest? Nawet Krystka przestalo nuuudzic... A propos Polski, to bedac tam, rozmawiajac z ludzmi i od czsu do czasu zagladajac do forum, doszedlem do wnosku, ze forum swiat powinno zmienic nazwe na forum emigracyjne, bylaby to nazwa o wiele bardziej adekwatna. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:28 wojtus ze swita dosyc obnizyli poziom, ale potem wojtus sie zorientowal, ze sprawa nie idziem, jak on sie filozoficznie i na poziomie wyraza, w odpowiedniom stronem wiec zmienil kierunek: zaczal pisac pod wieloma nikami, ktore sa odmiana jego imienia wojciech i skarzyc sie sam na siebie samego do kropki. doszlam do wniosku, ze mimo filozofowania nasz wojtus ma poczucie humoru i bawie sie razem z nim. cos w rodzaju forum humorum swiatowe.... podoba mi sie..... :)))) moze masz racje ze zmiana nazwy forum.... ale obawiam sie, ze kretianek & co sie nie zgodza.... nie beda mieli okazji pisac "wynocha zydy z polskiego forum"... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: O statystyce forum piszę-nie manipuluj jak za 09.09.05, 09:38 Z tym wojtusiem, to chyba sie mylisz... piszesz, ze on ma poczucie humoru...wiec chyba nie mamy tego samego wojtusia na mysli. Co zas do forum emigracyjnego to upieralbym sie nadal przy tym pomysle...Krystek jest na emigracji wewnetrznej, wiec tez by sie zalapal...i zawsze moglby zawolac:"wynocha z forum emigracyjnego", w ramach wszechogarniajacej demokratyzacji, nikt by mu tego nie zabronil... Odpowiedz Link Zgłoś
patriota Najwybitniejszy dyrygent izraelski antysemita :) 09.09.05, 09:36 Najwybitniejszy zyjacy dyrygent izraelski David Barenboim odmowil udzielenia wywiadu rzeczniczce prasowej wojska izraelskiego poniewaz w umowionym terminie pojawila sie w mundurze. Jeden z ministrow izraelskich okreslil Barenboima "antysemita". Barenboim znany jest z krytycznej postawy wobec okupacji przez Izrael terenow palestynskich. Od zaprazentowania "Tristana i Izoldy" Wagnera w Jerozolimie w 2001 roku Barenboim stal sie persona non grata zycia kulturalnego w Izraelu. Odpowiedz Link Zgłoś