Gość: Nikodem IP: *.ltk.com.pl 01.07.03, 21:34 To jakaś obsesja tajności. Nie tylko Miłosz z Perdeusem utajnili raport, ale też Gazeta też utajnia swojego informatora. Tylko dlaczego tajny informator Gazety nie dostrzega "interesu pasażerów"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tolek Re: Całkowita wolnoamerykanka IP: *.ltk.com.pl 01.07.03, 23:33 A ja widze tylko jedno rozwiązanie - wypiperzyć na zbity ryj pewną osobę która doprowadza to przedsiębiorstwo do ruiny i kombinuje co by tu jeszcze zakosić. Czy długo ratusz zamierza popierać prywatę ?? A może ktoś ma w tym pewnein zysk co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Całkowita wolnoamerykanka 01.07.03, 23:40 cos tu chyab kur.wa jest nie tak !! bo mowi sie o interesie: urzednikow, MPK i prywatnych przewoznikow ! tylko gdzie K()RWA jest w tym INTERES mieszkancow ???? i ile uszczknie dla siebie z tego wasacz - o'pruch ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Całkowita wolnoamerykanka 01.07.03, 23:51 Hm, dziwny ten informator, dziwne propozycje uzdrowienia sytuacji, dziwne wnioski, wogle jakies to wszystko dziwne. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Całkowita wolnoamerykanka 01.07.03, 23:56 niech cie tu nic nie dziwi - to Lublin ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Czesc hm`'ie!!!! IP: *.lodz.mm.pl 01.07.03, 23:59 hm` napisał: > Hm, dziwny ten informator, dziwne propozycje uzdrowienia sytuacji, dziwne > wnioski, wogle jakies to wszystko dziwne. > pozdr. hm` Myslalem ze spisz w najlepsze;-}. Jak zapowiadalem, sacze sobie piwko i gapie sie w WWW. Co u ciebie, gdzies byles, jak zyjesz? Pozdrowionka, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Czesc hm`'ie!!!! 02.07.03, 00:05 Dzis grzeczny wieczor przed telewizorem, w ramach oszczednosci, wczoraj mialem degustacje piw tanich(Van Pur Mocny i Biedronkowy hit, czyli VIP). Teraz kontem oka ogladam jakis film na Ale Kino! Bida z nedza, w oczekiwaniu na wolna chate, co nastapi juz w niedziele. ;]]]]]]]]]]]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Czesc hm`'ie!!!! IP: *.lodz.mm.pl 02.07.03, 00:09 hm` napisał: > Dzis grzeczny wieczor przed telewizorem, w ramach oszczednosci, wczoraj mialem > > degustacje piw tanich(Van Pur Mocny i Biedronkowy hit, czyli VIP). Teraz kontem > > oka ogladam jakis film na Ale Kino! Bida z nedza, w oczekiwaniu na wolna chate, > > co nastapi juz w niedziele. ;]]]]]]]]]]]]] > pozdr. hm` Stary........dasz mi znac.......? "Warunki" wiadome;-} Niech cie Bog blogoslawi..... Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Czesc hm`'ie!!!! 02.07.03, 00:11 Paul, wiem, ze na instalacje gadu gadu Cie nie przekonam, ale jak jeszcze jestes, wejdz na Lubelskiego Czata na tymze portalu. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Zebym tylko wiedzial jak..................;-(n/t IP: *.lodz.mm.pl 02.07.03, 00:27 hm` napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul A kuku!;-} IP: *.lodz.mm.pl 02.07.03, 10:03 Przepraszam za wczorajsza "chwilowa niedyspozycje". Z tym gadu-gadu to rzeczywiscie nie przekonasz mnie. Ale dobrze sie stalo ze wczoraj w pijanym widzie nie potrafilem "trafic w chmurke";-}. Zwyczajnie napisz do mnie maila pod nastepny moj mailbox ktory sobie zalozylem, zaraz sie zaloguje pod "yomama1". Sznowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
yomama1 No, to tera wal....wal jak w morde serdenko;-} 02.07.03, 10:05 .....a wogole jestes tam? Szanowanko, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
enfant_terrible Re: No, to tera wal....wal jak w morde serdenko;- 02.07.03, 10:39 Jestem jestem, tylko korzystac bede z konta jakiego mam w autloku. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Całkowita wolnoamerykanka IP: *.ltk.com.pl 02.07.03, 07:46 Najzwyklejsza nieudolność i niekompetencja ludzi kierujących firmą społeczną (miejską).Sądząc z wypowiedzi prezesa MPK Miłosza - wogóle ten człowiek nie korzystał z taboru MPK Lublin,skoro twierdzi że MPK obsadza najmniej rentowne linie. Nóż się otwiera w kieszeni na takie słowa. Lubelska PKP chce odwołąć pociągi,bo nierentowne (urzędnicy PKP będą na plecach nosić pasażerów). MPK podnosi ceny biletów,zawiesza kursowanie taboru - bo pasażerów mało.A po wprowadzeniu podwyżek cen biletów,pasażerów prawdopodobnie nie przybędzie.Już widzę,jak Miłosz wraz ze swoimi doradcami siedzą pod wszystkimi kościołami w Lublinie i wyciągają ręce z prośbą o dofinansowanie.Pruszkowski natomiast za zgodą swego mocodawcy Życińskiego, sprzedaje w kościołach cegiełki i chlebki pokutne na ratowanie lubelskiego MPK (coś w stylu Rydzyka,który kosztem świadectw udziałowych emerytów i rencistów uratował stocznię gdańską) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halevi nierentowne linie IP: *.pism.pl 02.07.03, 09:51 Kwestię dotacji ze względu na nierentowne linie można rozwiązać bardzo prosto: dotację przydzielać na poszczególne linie, a nie określonemu przedsiębiorstwu. Wtedy proszę bardzo, jest równa konkurencja. A w dodatku jeśli MPK ma być całkowicie komercyjna i bilety po 3 zł, też proszę bardzo, ale MPK niech spłaca obligacje, jakie miasto wyemitowało z przeznaczeniem na zakup autobusów. Bo jak na razie to my to będziemy spłacać. Odpowiedz Link Zgłoś