mikolajb 17.11.07, 22:09 witam, pilnie potrzebuję nr tel do schroniska dla zwierząt w Lublinie, podany na stronie oraz w biurze numerów jest nieaktualny, nie istnieje...Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Re: schronisko 17.11.07, 23:41 Nie wiesz do czego służą gugle? A Tobie, kadrel trza chłopa? www.schronisko.net/schroniska3-0.html Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: schronisko 18.11.07, 08:15 Nie ufaj takim informacjom, pod tym numerem możesz znaleźć burdel albo możliwość kupienia psiego smalcu na reumatyzm. Zadzwoń do Powiatowego Inspektoratu Weterynarii w Lublinie, oni nadzorują wszystkie legalne schroniska i podadzą Ci potrzebne dane: www.miw.lpi.pl/?option=dadres Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajb Re: schronisko 18.11.07, 13:02 bardzo dziękuję za pomoc. Inspektorat dziś nieczynny, zaatakuję jutro Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: schronisko 18.11.07, 17:12 Ciekawe czy doczekam się na forum przeprosin jak już zadzownisz i podadzą Ci numer identyczny z tym, który napisałam wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: schronisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:17 Wiesz ze iedawno była afery ze oni tam psy usypiają, zbierają wszystkie bo za to jest kasa a otem usypiają. Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: schronisko 18.11.07, 23:05 Gość portalu: w napisał(a): > Wiesz ze iedawno była afery ze oni tam psy usypiają, zbierają > wszystkie bo za to jest kasa a otem usypiają. Różne były afery w związku ze schroniskiem i spółką Dingo ale problem watku dotyczy numeru telefonu do schroniska a nie tego co tam się wyrabia. Numer podałam i na tym zakończę. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: schronisko 19.11.07, 07:59 kadrel napisała: > Numer podałam i na tym zakończę. No, wreszcie...:-P Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: schronisko 19.11.07, 10:17 tajnos.agentos napisał: > kadrel napisała: > > > Numer podałam i na tym zakończę. > > No, wreszcie...:-P szkoda, ze tobie to samo nie przyjdzie do głowy. wszyscy by na tym skorzystali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolajb Re: schronisko IP: *.chello.pl 19.11.07, 12:22 kadrel napisała: > Ciekawe czy doczekam się na forum przeprosin jak już zadzownisz i > podadzą Ci numer identyczny z tym, który napisałam wczesniej... Za co mam przepraszać??? Dziękuję raz jeszcze za pomoc. Nr kom nigdzie nie podają, jest własciwy, wszystko jest ok. Dla zainteresowanych podaję linka o co chodzi. Rzeczywiście tragedia z tym schroniskiem...Walczymy :) www.wyzly.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1120&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: schronisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:43 O kurcze! a jednak to prawda ze to lubelskie schronisko to mordercy i naciągacze. Jestem wściekął, bo wielkrotnie woziłam im karmę - pewnie i tak nie trafiła do psich misek - shit! Najgorsze że kilka razy dzwoniłam do nich w sprawie interwencji - gdy trzeba było zabrac wałesajacego sie po ulicy psa. Matko! chyba bezmyślnie zafundowałam psiakom śmierć..Jednego psa zawiozłam znalezionego na ulicy - po miesiacu znalazłam dla niego właściciela i chciałam go odebrać ale psiaka w schronisku już nie było..o rany :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: schronisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:00 Większość schronisk tworzone jest dla kasy funkcjonujących tam osób,a psy ?---no cóż to zło konieczne . Najlepiej wyselekcjonować spokojne i rokujące zarobek psy. Telefon,a po co telefon jeszcze jakieś egzaltowane Bardotki będą dupe zawracać jakimiś niedorzecznymi pytaniami..... Wszak schronisko to tylko ,,zadanie własne gminy,, im mniej problemów tym lepiej---a psy? Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: schronisko 20.11.07, 22:31 Gość portalu: konrad napisał(a): > Większość schronisk tworzone jest dla kasy funkcjonujących tam > osób,a psy ?---no cóż to zło konieczne . > Najlepiej wyselekcjonować spokojne i rokujące zarobek psy. > Telefon,a po co telefon jeszcze jakieś egzaltowane Bardotki będą > dupe zawracać jakimiś niedorzecznymi pytaniami..... > Wszak schronisko to tylko ,,zadanie własne gminy,, im mniej > problemów tym lepiej---a psy? Trudno odmówić konradowi prawdy tym bardziej, że dowiedziałam się w wydz. ochr. środowiska, ze schronisko MA stacjonarny. Ale żeby nie można było go w żaden sposób znaleźć załozono linię u jakiegoś nowego, nieznanego operatora. Nr telefonu : 466 26 42 Fajnie tak sobie siedzieć i nie mieć żadnych zgłoszeń ani interwencji, prawda? A że cierpią na tym zwierzęta... cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: schronisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 08:13 Tak z ciekawości zadzwoniłam na ten nr i głos powiedział "niestety nie mogę odebrać -zostaw wiadomosc". Gnoje - czy nie można gdzieś tego zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: schronisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 09:03 Do 1997r bezpański pies był,,odpadem komunalnym,,i bez mała tak był traktowany . Aktualnie to ,,zadanie własne gminy,, czyli właścicielem bezpańskich piesków jest gospodarz terenu.Interweniować więc należałoby u Prezydenta miasta który będąc ich właścicielem odpowiedzialny jest za ich dobrostan. A dla mniej kumatych podpowiem że wszystko rozbija sie o kase. Odpowiedz Link Zgłoś