shemsi1 14.02.08, 17:07 www.joemonster.org/art/8725/Miejsca-na-swiecie-ktore-warto-odwiedzic-chociaz-raz-w-zyciu-Wodospad-Wiktorii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka251 suuuper 14.02.08, 17:17 Niagara mnie rozczarowała trochę inaczej to sobie wyobrażałam, ale wodospad Wiktorii bym obejrzała....pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 Shemsi... brakowało mi Twoich postów 14.02.08, 17:24 i jak zwykle nie zawiodłaś.... Ja jak i mój mąż dołączyliśmy do grupy Polaków mówiących: " o ja pier..ole!!!" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ikso kochana 14.02.08, 17:33 leze w wyrze od poniedziałku rozłozona choróbskiem i nadrabiam zaległosci od wczoraj umiem pisac, bo wczesniej nie byłam w stanie bo mnie trzepało. dzis pierwszy raz pozwolili mi zblizyc sie do dzieci na krótko, ale zawsze coc... oj brakowało mi ich... Odpowiedz Link Zgłoś
iksa29 shemsi 14.02.08, 20:27 a ja powiem Ci tak, mimo, że zabrzmi to okrutnie byc może... Marzy mi się nawet symulowana choroba, by móc tak poleżeć w łóżku nawet z dala od moich psiochulców ( tak ze 2-3 dni). Jestem już wykończona, niedospana i padam... Tobie życzę duuuuuuuuuużo zdrowia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: Cuuuuuuuudo................. 14.02.08, 20:14 dopisuję do mojej listy miejsc do objrzenia Odpowiedz Link Zgłoś