czarna33 13.08.03, 22:53 Co nam ma ciele przybylo:)hmm albo odwrotnie-coz nam to zabrano?Ja sie przyznaje do dwoch poziomych linii na moim pieknym brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Blizny 13.08.03, 23:50 Czy to ma być licytacja blizn? Wg filmu z Melem..."Zabójcza broń" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: Blizny 14.08.03, 01:24 mam stygmaty w okolicach mostka - pozostalosc bo pobieraniu szpiku, stygmy sie co jakis czas odnawiaja, i wygladaja przecudnie. pokazow dla ludnosci nie urzadza sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Blizny 14.08.03, 01:47 Nie wiem też Czarna, czy pamiętasz finał tego filmowego fragmentu dotyczącego wzajemnego przechwalania się bliznami "służbowymi", do którego to doszło pomiędzy obojgiem policjantów płci całkiem odmiennej? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Blizny 14.08.03, 11:05 Czarna, Ty siem zastanów co robisz... czy ja Ci mam każdy upadek z konia opisać, każde rozcięcie skóry przy tym zdobyte, każdą wywrotkę na rowerze???hehe :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Blizny 14.08.03, 11:09 No, no?!! :-D Chyba jesteśmy teraz sami... Opowiadaj i pokazuj po kolei! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Blizny 14.08.03, 14:28 Ba! Ma się rozumieć! A wyrostka przypadkiem nie wycinali? Prawe podbrzusze, tak nieco bliżej pachwiny.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Blizny 14.08.03, 14:35 A ja nie mam blizn w zasadzie no moze za wyjatkiem takiej malej na paluszku po tym jak chcialam zostac wielka rzezbiarka:))))))))i inna na drugim paluszku po tym jak obslugiwalam krajalnice do chcleba:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Blizny na życzenie 14.08.03, 14:55 Zawsze sie to da naprawić. Nie przejmuj się ;-) Na wyspach Polinezji robią je artystycznie :-D Nasz Lublin subiektywny v.alfa Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Blizny 14.08.03, 17:05 nad prawym okiem hmmm miał gość siłę - 5 szfów pieknie udzierganych było łatwiejsza identyfikacja zwłok będzie hihihihi Pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Blizny 14.08.03, 17:07 Ha a wybierasz sie juz na tamten swiat?I to w jak najmakabryczniejszych okolicznosciach? Odpowiedz Link Zgłoś