Dodaj do ulubionych

Sznur wisielca...

19.08.03, 13:27
Koleżanka powiedziała mi, że jedna z właścicielek lubelskiego zakładu
pogrzebowego może zaoferować sznur wisielca, który zgodnie z obiegową opinią
ma jakoby zapewniać sukces finansowy. Zdaża się, że trafiają tam świeżo
odcięci denaci stąd surowca nie brakuje. Pani ta ponoć sama przechowuje
takowe i na brak kasy nie narzeka:-))). Makabryczne? Śmieszne? Ciekawe ilu
zdesperowanych chciałoby tę metodę "wzbogacenia" się przetestować?:-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Paul Re: Sznur wisielca... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.03, 14:48
      Nie jestem hazardzista i nie jestem przesadny. Jak sznur, to wlasnej roboty;-}.
      Uszanowanie,
      Paul
    • Gość: KUmak Re: Sznur wisielca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 19:11
      Posiadam kawaleczek z pierwszych rak tfu! .....juz kilka ladnych lat a
      finanse ciagle wirtualne.... Juz zapomnialem ze mam ten skrawek
      prawdziwy konopny. Nie dajcie sie nabrac na legende a ponoc pieniadze
      szczescia nie daja jedynie pewnosc siebie......
      • Gość: Ciupazka Re: Sznur wisielca... IP: *.it-net.pl 19.08.03, 20:48
        Czytam te wasze posty i co? Wprowadziliście mnie w wisielczy nastrój ( nie
        humor!) Spadajcie!!! Asy Forum Lublin! Co jeszcze wymyślicie???
        Telo.Pozdrawiam sznurkowo.
      • Gość: Paul Jak mnie beda wieszac....... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.03, 22:48
        ....... to kat ma byc we fraku. Uszanowanie,
        Paul
        • Gość: Ciupazka Re: Jak mnie beda wieszac....... IP: *.it-net.pl 19.08.03, 23:27
          A szanowanko Paul? Pomyśl i o tym i wydaj dyspozycje.
          • Gość: Paul Re: Jak mnie beda wieszac....... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 00:34
            Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> A szanowanko Paul? Pomyśl i o tym i wydaj dyspozycje.
            Wiesz....mialem kiedys przyjaciela. Dostal 20 w federalnym. Obiecalismy sobie
            w highschool ze jak bedziemy starzy, to jeden drugiego zastrzeli;-).
            Od tego czasu minelo troche lat. ciekawe, czy chce i pamieta? Ja pamietam.
            Ja dyspozycje wydalem. Jestem ciekaw jak i kiedy. Zapomnialem dodac, ze
            poroznila nas kobieta. A moj przyjaciel jest pamietliwy i
            bardziej "nieobliczalny" niz ja. To jest jedyny czlowiek ktorego sie boje.
            Ale to osobiste...... Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: Ciupazka Re: Jak mnie beda wieszac....... IP: *.it-net.pl 20.08.03, 01:00
              No cóż, przed dobranocką pozostaje mi życzyć, abyś nie zawiódł się na
              przyjacielu, albo on na tobie...Hehe.Telo.Pozdr.
              • Gość: Paul Re: Jak mnie beda wieszac....... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 01:05
                Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> No cóż, przed dobranocką pozostaje mi życzyć, abyś nie zawiódł się na
                > przyjacielu, albo on na tobie...Hehe.Telo.Pozdr.
                Nie moge sie zawiesc na sobie. Jak zwykle. Dla porownania - mam rodzine w
                Midliborzycach, na poludnie od Lublina. Na dyskotece byla rozroba.....
                A ja boje sie mojego pszyjaciela..........bylem na jego slubie, bylem w
                Panamie, bylem............etc.... Uszanowanie,
                Paul
    • asia-mtl Re: Sznur wisielca... 20.08.03, 02:27
      brrr-to ja juz wole luske z Wigilijnego karpia-tez podobno przynosi FORTUNE-
      podobno hi hi hi
      • hm` Re: Sznur wisielca... 20.08.03, 02:30
        Hm, dostalem kiedys taka luske. Byla naprawde zajebista, i jesli wierzyc w te
        bajki..przyniosla efekt calkowicie odwrotny, rozpoczela pasmo nieszczesc.
        pozdr. hm`
        • Gość: Paul Re: Sznur wisielca... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 02:52
          hm` napisał:

> Hm, dostalem kiedys taka luske. Byla naprawde zajebista, i jesli wierzyc w
          te
          > bajki..przyniosla efekt calkowicie odwrotny, rozpoczela pasmo nieszczesc.
          > pozdr. hm`
          K...../..zaedzwon do mnie i przyjedz.... no;-}. Stawiam wszystko......;-},
          Z calym szacunkiem dla twej osoby. Jestes moim przyjacielem. A u mnie nie
          musisz "zwracac ............." . Uszanowanko,
          Paul
    • baziatko Re: Sznur wisielca... 08.01.19, 16:26
      strasznie stary temat... ja dzis zdobylam kawalecze, pare wlokienek slomianych, obadamy, co z tego bedzie ;)
      • moritor Re: Sznur wisielca... 26.01.19, 11:46
        ktoś się powiesił na powróśle?
        hmm...
        ...
        propos magicznych przedmiotów które zapewniają bogactwo
        wydaje mi się że do najbardziej skutecznych przedmiotów należą w tym względzie banknoty i monety
        • Gość: kompozycja Re: Sznur wisielca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.19, 19:53
          Powiesiło się PO po wejściu Biedronia do polityki.
          • moritor Re: Sznur wisielca... 04.02.19, 17:30
            a przypadkowo oglądałem relacje z konwencji...
            dawno dawno temu piłem z ob. Biedroniem piwo (a może kawę) w Rzadkiej Chatce w Lublinie
            pozmieniało się ;-)
            z powiedzmy że w miarę normalnego odmieńca zmienił się w polityka co to wiosna jego a lato muminków
            tymczasem jednak zima
            przez te lata ja zrezygnowałem z polityki ;-)
            ...
            patrzę dziś na to pod kontem stricte technicznym
            całkiem jak na to co dzieje się z techniką sceniczną (technikiem sceny też byłem w międzyczasie)
            ogólnie to refleksje mam takie że za dużo techniki (a za dużo jest wtedy gdy jest ona widoczna bardziej niż efekt jaki miała osiągnąć) szkodzi sprawie w której ta technika jest stosowana...
            wieszać się jednak z tego powodu to przesada
            pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka