Dodaj do ulubionych

Paul jedzie do Lublina.........

IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 13:36
Tak moi drodzy, nawiedze Lublin w srode i zabawie na swoich starych smieciach
jakis tydzien. Skldajcie postulaty do wielkiego Paul'a co ma w swoim miescie
naprawic. Juz wiem ze mam zrobic porzadek z komunikacja miejska. Co
jeszcze;-}? Pozdrawiam, uszanowanko,
Paul
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Paul jedzie do Lublina......... 09.09.03, 13:42
      Polecam lekturę watku "Dawno nie było forumowego piwa" by Ryża:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=7718854
      I jeszcze jedna propozycja ;) Zabierz ze sobą hm`a ;)
      • Gość: Paul Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 14:03
        pepperoni78 napisał:

> Polecam lekturę watku "Dawno nie było forumowego piwa" by Ryża:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=7718854
        > I jeszcze jedna propozycja ;) Zabierz ze sobą hm`a ;)
        Hm` jest teraz bardzo zajety i bedzie przez jakis czas. Ostatni raz zrobil
        sobie wyjatek od reguly i przyjechal do mnie na ogladanie meczu z Estonia;-}.
        Teraz musi sie rtoche "przylozyc" to "tego i owego";-}. Dobra, to kiedy i
        gdzie to piwo;-}? Jako ze przyjezdzam w sprawach rodzinnych (szeroko pojetych)
        wiec nie dysponuje czasem na zawolanie, ale postaram sie przystosowac.
        Uszanowanko,
        Paul
        • pepperoni78 Re: Paul jedzie do Lublina......... 09.09.03, 14:29
          Z tego co wiadomo mi, spotkanie ma się odbyć w piątek o 19-tej. A gdzie?? Tego
          chyba jeszcze nie wie nikt ;) Nooo może poza sprawczynią całego zamiwszania ;)
          • Gość: Paul Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 14:50
            pepperoni78 napisał:

> Z tego co wiadomo mi, spotkanie ma się odbyć w piątek o 19-tej. A gdzie??
            Tego
            > chyba jeszcze nie wie nikt ;) Nooo może poza sprawczynią całego zamiwszania ;)
            Ryza do raportu! Tak to tylko miesza i zadnych konkretow...;-}. Piatek chyba
            bedzie OK. Moze zjawie sie ze swoimi "dziewczynami";-}. Sobota definitywnie
            odpada. Tylko gdzie????
            Uszanowanie,
            Paul
            • Gość: ryża małpa Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lublin.mm.pl 09.09.03, 15:00
              Co naprawić???
              1. Komunikacje
              2. wymiana ekipy rzadzącej
              3. w cudowny sposób przenieść trybunał z rynku na podzamcze np.
              4. wytruć amebe w zalewie zemborzyckiej
              5. zbudowac magistrale kolejową z lublina do krakowa a najlepiej jakis pociąg
              tgv
              6. spłodzic jakiegoś lubelskiego noblistę
              • Gość: Paul Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 15:02
                Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> Co naprawić???
                > 1. Komunikacje
                > 2. wymiana ekipy rzadzącej
                > 3. w cudowny sposób przenieść trybunał z rynku na podzamcze np.
                > 4. wytruć amebe w zalewie zemborzyckiej
                > 5. zbudowac magistrale kolejową z lublina do krakowa a najlepiej jakis pociąg
                > tgv
                > 6. spłodzic jakiegoś lubelskiego noblistę
                Wszystko, tylko nie "plodzenie";-}. Uszanowanie,
                Paul
                • Gość: Z:Đ Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.resetnet.pl 09.09.03, 16:14
                  Przewidujesz jakiś kataklizm w związku ze swoim przyjazdem? Jak tak to daj
                  znać warto zaopatrzyć się w dodatkowe środki pierwszej potrzeby :D:D - ot tak
                  na zapas.

ZOh.
                  • Gość: Paul Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 16:30
                    Gość portalu: Z:Đ napisał(a):

> Przewidujesz jakiś kataklizm w związku ze swoim przyjazdem? Jak tak to daj
                    > znać warto zaopatrzyć się w dodatkowe środki pierwszej potrzeby :D:D - ot tak
                    > na zapas.
                    >
                    > ZOh.
                    Przepraszam, a czy tak dobrze mnie znasz;-}? Nie, postanowilem byc grzeczny
                    jak baranek;-}. Nadeszly czasy, kiedy to "musze dawac przyklad"....niestety;-}.
                    Uszanowanie,
                    Paul
                    PS "przyklad" powinien byc tzw. "dobry";-}. Poza tym....nie te lata;-}.
                    • zo_h Re: Paul jedzie do Lublina......... 09.09.03, 16:36
                      Ale gdyby jednak to dasz po znajomości znać ... ?? ;).

ZOh.
                      • Gość: Paul Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lodz.mm.pl 09.09.03, 16:39
                        zo_h napisał:

> Ale gdyby jednak to dasz po znajomości znać ... ?? ;).
                        >
                        > ZOh.
                        "Dac znac"? O czym;-}? "czego odemnie chcesz....zamknalem cie kiedys, wzialem
                        lapowke i sie niewywiazalem.....co sie tak przysiadasz jak do swojego";-}?
                        "A zloty zegarek tez masz";-}? Jak narazie mnie nie wyrzucili;-}. Uszanowanie,
                        Paul
              • toniebylemja Re: Paul jedzie do Lublina......... 09.09.03, 15:25
                o co chodzi z tym przeniesieniem trybunalu z rynku na podzamcze ? nie podoba
                ci sie nasz trybunal ? czy wolisz ogrodki piwne ? teraz beda nowe na
                narutowicza, bedzie mozna spokojnie usiasc i patrzec jak si eocieraja o soebie
                dwa autobusy ;))
                • Gość: ryża małpa Re: Paul jedzie do Lublina......... IP: *.lublin.mm.pl 09.09.03, 16:53
                  Nie podoba mi się nasz trybunał. Nie wolę ogródków piwnych. Nie chce mi się po
                  raz trzecie na ten temat dyskutować :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka