Gość: kolo Re: Hübner o lotnisku: Brawa za zgodę z ekologami IP: *.range86-147.btcentralplus.com 28.04.08, 19:51 a ja dlatam do krakowa a moi znajomi z londynu do rzeszowa wiec nie wszyscy lublinianie lataja do wawy wiec ta ilosvc jest wieksza niz im sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boso i kaczo Re: Swidnik - ladowisko dla VIP-ow? IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 28.04.08, 20:34 Zobaczcie, prosze, jak funkcjonuje lotnisko w Bydgoszczy (Bydgoszcz to miasto odrobinke wieksze od Lublina)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Re: Swidnik - ladowisko dla VIP-ow? IP: 83.238.201.* 28.04.08, 21:15 jadą tez z katowic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Swidnik - ladowisko dla VIP-ow? IP: *.leed.cable.ntl.com 28.04.08, 22:33 mi się raz zdażyło do Łodzi lecieć (nigdy więcej - fatalny dojazd!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Hübner o lotnisku: Brawa za zgodę z ekologami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:56 Nie róbcie pośmieliska z tego lotniska! Wyborcza sama przyznała ze jest za lotniskiem w Świdniku i to widać w każdym Waszym artykule. Troche piszcie prawdy a skończcie z propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak do zgody to potrzebni sa koncesjonowani "ekolodzy" 29.04.08, 00:14 szczęsliwie są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Hübner o lotnisku: Brawa za zgodę z ekologami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.08, 00:16 da się jeść te susły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Hibner-Swidnik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 00:20 Nie podala ile zarabia miesiecznie> ? A czy o wersji "Niedzwiada" ktos Jej powiedzial? Czy zobaczyla Niedzwiade-gotowe , puste pole do wytyczenia pasow startowych? Czy zauwazyla wiezowce Felina i dachy Lublina? Czy zobaczyla skąd zawsze w Lublinie wieje wiatr? NIE,NIE,NIE. To nie zawracaj nam glowy Kobieto z Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl wieżowce Felina???? IP: *.speed-net.pl 30.04.08, 17:04 Dachy Lublina i wieżowce Felina? Buahahahahahahaha, jeszcze ktoś to przeczyta i pomyśli, że Lublin to miasto najeżone drapaczami chmur po kilkadziesiąt pięter każdy, a Felin to taki drugi Manhattan. Niedźwiada? Pole gotowe do zabudowy? Ale sie uśmiałem, to je sobie zabuduj. Najlepiej przerób na pole golfowe, jak tam takie łagodne wiatry. Idź tulić susła, zamiast wylewać frustracje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Włoski sposób na wieżowce Felina.........:-D 03.05.08, 11:32 www.bozzetto.com/neuro.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Włoski sposób na wieżowce Felina.........:-D 03.05.08, 11:34 Obowiązkowo z głośnikami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lot Hübner o lotnisku: Brawa za zgodę z ekologami IP: *.zur.pl 29.04.08, 08:20 Ale jaja nie tylko Donald marzy o cudzie.Całe to POdo d... jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avio-pesymista Hübner o lotnisku: Brawa za zgodę z ekologami IP: *.marsoft.net 03.05.08, 00:38 Ten "rotfl" to chyba jakiś koleś prezesa Muszyńskiego, że mu tak kadzi. A pomylonymi pomysłami "topienia pieniędzy" w lotnisko Świdnik może by wreszcie zajęła się prokuratura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Lotnisko w Swidniku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:12 Zobaczcie na: www.alert24.pl jak wyglada sytuacja z wtorku na lotnisku w Łodzi. Piekne zdjecie samolotu Ryanair , ktory zarył przednim kołem w piasku a przed samolotem ogrodek i domek z cegieł. Ja wiem, ze to teleobiektyw sprawił pozorne zblizenie samolotu do donku , ale w Swidniku tak moze byc częściej bo to MINI lotnisko . Odpowiedz Link Zgłoś