kwintesencja 15.09.03, 18:36 Hmm... i teraz wyjdzie szydlo z worka... Albo Urzad Miasta dba o mieszkancow Lublina i da przyzwolenie, albo UM bedzie trzymal strone Milosza i przyzwolenia nie da... Twardy orzech do zgryzienia ma prusak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_miloszowa Re: Szansa na prywatne sieciówki 15.09.03, 18:46 Jacuuuuuuuuusssss... Kase ci sprzed nosa sprzatna...!!!!!!!!!!!!!!! Rusz sie lebiego...!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Likwidator Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 19:27 Czyżbym miał więc szansę na kolejne zatrudnienie, tym razem w MPK? Odpowiedz Link Zgłoś
miloszowy_tescio Re: Szansa na prywatne sieciówki 15.09.03, 21:53 Jacuś mi powiedział, że 'takiego wała' sie zgodzom. Już Andrzejek pogoni kota tym zarozumiałym chłystkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: 212.182.123.* 15.09.03, 19:40 Dla kogo to MPK, chyba dla mieszkańców, jak nie będzie sieciówek i i może nie być MPK, jeszcze kilku bezrobotnych miastu chyba potrzeba. Dobrze płacili w MPK to teraz pora na zasiłki. Co Pan Panie Prezydencie na to? Czy już Panu pachnie tylko ciekawy pobyt w zachodniej Europie, bo u nas cały czas jest okropny wschód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 21:51 A ja sobie mysle, ze z naszym MPK to może byc to samo co z "Wagonem", tez doprowadzonym na krawedź upadłości przez szemrane szefostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.dot / 192.168.2.* 15.09.03, 23:11 przeciez to oto chodzi, aby MPK upadło -a kolesie z ratusza za dyche spółke wykupią. A prywatni jakby władze się nie zgodziły na zwiekszenie kursów powinni zastrajkować wraz ze studentami i tymi co chodzą na piechotę dzięki Jacusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.lublin.mm.pl 15.09.03, 23:48 Jakoś nie mogę uwierzyćż że prywaciaże (22 przewoźników) się między sobą dogadają. Jak wprowadzą sieciówki to może też i bilety zamiast złotówek, a wtedy nie będą mogli ukrywać prawdziwych dochodów. To tylko gra pozorów. Ludzie nie cieszcie się tak, naprawdę nie ma z czego, No chyba, że tak was cieszy możliwość upadku MPK, jak tak - to Was rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: 213.25.152.* 16.09.03, 06:15 Znów ten zatroskany głos spod *.lublin.mm.pl! Tym razem "Henio" - Obrońca MPK spod znaku MPK. Tradycyjny podpuszczacz na wszelakich forach w sprawach MPK. Zjadliwy wróg prywaciarzy. Kto to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.lublin.mm.pl 16.09.03, 08:34 Drogi Henryku! Mój nick to "henio" (pisane małymi literami). To, że napisałeś o mnie z wielkiej litery (Henio) odbieram jako wyraz hołdu i podziwu dla mnie. Naprawdę nie wstydź się tego i napisz to otwartym tekstem. Z poważaniem henio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Prawdziwy Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: 213.25.152.* 16.09.03, 22:37 Szanowny heniu Tak jakoś przyzwyczajony jestem by zwracać się do rozmówców z szacunkiem, nawet jeśli robią błędy ortograficzne i plotą głupoty. Jest to zjawisko powszechne nawet w sferach prezesowsko- dyrektorsko-generalskich. No cóż, gwałtowny awans społeczny, sam, heniu, rozumiesz... Szczerze zazdroszczący pewności siebie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_milosz Re: Szansa na prywatne sieciówki 16.09.03, 08:41 A niech robią co chcą. Ja juz mam syndyka na oku. Obiecał mi, ze podzieli się kasą. A 10% masy upadłościowej to jest coś. ;) Dla mnie połowa tej sumy. Jędrusiowi też cos odpalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaff Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: 212.182.122.* 16.09.03, 09:17 No nareszcie. A tak wogóle to moze sprywatyzować komunikację. Prywatnym się opłaca wozić wszystkich za 1 zł a miłoszowi nie. Dlaczego bo na kazdego kierowcę w mpk przypada średnio 1 urzędas. I ktoś na nich musi robić.---MY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawieliwy Haha a Pruszkowski i tak nie pozwoli IP: 62.233.135.* 16.09.03, 09:18 I wtedy koło się zamknie i nie będzie już prawnych możliwości zmian. Przyjdzie pażdziernik - studenci wyjdą na ulice i znowu cała Polska będzie się śmiała jakie to, chyba największe miasto studenckie, wprowadziło udogodnienia dla kasiastych przyszłych magistrów z jeszcze bardziej opływającej w kase ściany wschodniej.Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkancy.lublina Re: Szansa na prywatne sieciówki 16.09.03, 10:21 Ech dzieci, dzieci... zabawne sa te wasze wypowiedzi, wezcie sie troszke za prawo i poduczcie przy okazji Milosza... 1 pazdziernika wchodzi nowe prawo upadlosciowe i Milosz nic nie skorzysta na tych swoich kombinacjach... A tak przy okazji panie Milosz... Za co pan placi tym swoim kauzyperdom???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Szansa na prywatne sieciówki IP: *.visp.energis.pl 16.09.03, 21:16 To świetna wiadomość. To zmusi MPK do obniżenia cen. Studenci stanowią duży procent społeczności miasta Lublina. Proponuję także wprowadzenie jednego rozkładu prywatnego na linii nr 42. Trzeba także zwiększyć ilość prywatnych na linii nr 9 i 31. Trzeba także z powrotem wprowadzić 56 prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
etopiryna Re: Szansa na prywatne sieciówki 16.09.03, 22:49 nareszcie!!!!! oby ten wasacz na to poszedl Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Szansa na prywatne sieciówki 16.09.03, 22:53 etopiryna napisał: > nareszcie!!!!! oby ten wasacz na to poszedl Już bardziej wierzę, że to będzie kolejna łagodna zima, niż w to że ratuszowy WONS pójdzie na rękę studentom - pod prąd polityce WONSA z zajezdni trolejbusowej. Odpowiedz Link Zgłoś
etopiryna Re: Szansa na prywatne sieciówki 17.09.03, 12:59 pojdzie, pojdzie!!! chce poparcie mieszkancow to pojdzie. wasacz precz!! Odpowiedz Link Zgłoś