zesty 06.07.08, 22:42 Ja rowniez "dziekuje za wspolprace". Pozdrawiam Tajnos, Empi, Docku Bosmanie, Joanno i wielu ktorych tu nie wymienilem. Cale forum w rece rad;-)! I'm sick and tired of this shit and I'm too old for that. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Czy wyście powariowali??? 07.07.08, 07:44 Epidemia jakaś, czy co? Chorym na ciele i umyśle trzeba być, by przejmować się pisaniną na internetowych forach, a może chodzi o coś innego? W ytakim razie, uniżenie proszę o doinformowanie, bo nie jestm "w kursie dzieła". ...I nie pieprz, że jesteś za stary, bo starzy ludzie to stoją nad grobem. Ja na razie się nie wybieram, bo nawet do piątego krzyżyka na plecach jeszcze daleko a co dopiero... Chyba, żeby jkiś wypadek, ale chwilowo nie przewiduję takiej ewentualności itymczsem tu pozostanę.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Czy wyście powariowali??? 07.07.08, 08:12 Tajnosie, ja mu nie wierzę. Jakby nie było problemów to po co żyć? Raj na ziemi? Gdyby się obrażać na każdego, ze plecie głupoty lub nie zgadza się z nami to zostalibyśmy sami. Więc wywierajmy presję na Paula w imię solidarności forumowej :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Czy wyście powariowali??? 07.07.08, 09:13 Też mi się tak wydaje... Paul ma przypływy i odpływy, nie pierwszy to raz i pewnie nie ostatni. Może tak jakieś zamolestowanie przez zbiorowe zaspamowanie jego skrzynki, co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Czy wyście powariowali??? 07.07.08, 09:21 Proponowałbym nawymyślać mu w ostry sposób, trochę w Jego stylu. może się da sprowokować? pzdr. p.s. Niech się poczochra plecami o kant ściany w jakimś publiczny miejscu to może mu przejdzie? (On wie o co chodzi :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Do widzenia, milo bylo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 09:27 Strzela fochy jak baba w ciąży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Paul czyś ty oczadział? 07.07.08, 10:41 Głupoty gada...a z tą starością to żeś dowalił....No musiałam się wpisać jak widzę takie dyrdymały:) Pozdrowienia Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
ejno A i dodam... 07.07.08, 10:44 ...bo zaraz mi zwrócisz uwagę, że ja mogę pisać dyrdymały a tobie nie przystoi:) Pozdrawiam znów Ejno Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: A i dodam... 07.07.08, 11:29 Dyrdymały może sobie każdy pisać. Byle nie szkodził innym i nie łamał zasad. Odpowiedz Link Zgłoś