biedronka.online 21.08.08, 11:21 Jak ktoś ma sprawdzonego specjalistę w tej dziedzinie to proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serpens71 Re: Psycholog a Niepłodność 21.08.08, 23:32 Żyjemy w małym kraiku ZULUGULA,dlatego fachowców jako takich w leczeniu niepłodności jest niewielu ,albo prawie ich nie ma.Wszystko to komercja nastawiona na kasę,a ci fachowcy serdecznie mają nas w d...pie, a swój brak niewiedzy rekompensują zarozumiałością.Pacjent jest traktowany przedmiotowo.Po prostu naszym medykom w dupach się poprzewracało. Andrologów w Polsce nie ma !!!!!Byłem skierowany przez ginekologa żony do jego znajomego,ale urologa.Ten nawet nie spojrzał na wyniki i od razu na wejście do gabinetu postawił diagnozę ,że tego się nie leczy ,a za chwilę powiedział ,że się leczy,bo chciałem dać nogę i podziękować mu za współpracę.Byłem potraktowany przez niego bardzo przedmiotowo.Zrobił mi USG i zbadał mi prostatę,która ma "ogromny wpływ na liczebność plemników"!!!.Badał mi coś ?-co nie ma nic wspólnego z płodnością a diagnozę oparł na tym co mu wcześniej odpowiedziałem i zajebisty rachunek za wizytę -i kop dupa drzwi !!! W typowo prywatnych klinikach specjalizujących się leczeniem niepłodnośći robi się tylko invitro icsi itp itd i jakie literki sobie chcesz ABW CBŚ itd...oraz po kryjomu skrobankę !!! Takich doświadczeń mam bardzo dużo i dużo o tym pisać. Zostawiam bez komentarza..... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_8522 Re: Psycholog a Niepłodność 19.10.08, 19:25 Kocham się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia już 2 lata, tzn on wyciąga przed końcem. Wiem, ze to jest żadna metoda zabezpieczenia, ale mimo to przez ten czas nie zaszłam w ciążę. Czy tzn, ze nie mogę mieć dzieci? Jak mam to zbadać? Co powiedzieć lekarzowi? Jakie są badania? Ile one kosztują? Czy potrzebne są skierowania? Będę wdzięczna za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
kozka_a36 Re: Psycholog a Niepłodność 22.08.08, 23:18 Polecam p. Agnieszke Świstek z Sanitasu, chodze do Niej, bo sama borykam sie z tym problemem, ale prawda jest taka ze specjalistow psychologow od nieplodnosci u nas brak Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka.online Re: Psycholog a Niepłodność 23.08.08, 11:45 Słuchaj, a te wizyty to płatne czy na NFZ? Zresztą na NFZ to pewnie trzeba kilka miesięcy czekać :((( A pomaga coś? Bo ja nie chcę porad typu: wyluzuj lub pojedź na urlop, bo wiesz, że to nic nie da i nieprawda. A słyszałaś o Annie Studzińskiej-Niedoborek? Ona jest w Ab Ovo, ale chyba też ma prywatną praktykę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big big Re: Psycholog a Niepłodność IP: 80.51.196.* 23.08.08, 12:52 A może jakies terapie naturalne zastosujesz, lub masaże terapeutyczne ? Ponoc te ostatnie są świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
kozka_a36 Re: Psycholog a Niepłodność 25.08.08, 19:13 Biedronka, przedstawialam sie juz na forum dotyczacym nieplodnosci, pisalam tam, ze lecze sie u profa-a Rechbergera.Co do psychologa, to korzystalam z Jego porad z powodu nerwicy, spowodowanej nie bynajmniej nieplodnoscia. Ta dziewczynap ostawila mnie na nogi, jestem prawie od roku bez antydepr. i moge zajac sie leczeniem odnosnie zajscia w ciaze. Polecam CI opowiadania z ksiazki Bogdy Pawelec "Opowiesci terapeutyczne o nieplodnosci", kupilam ja w Empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: Psycholog a Niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 10:52 a ja Wam serdecznie polecam kurs Filip w Zalesiu Górnym k/Warszawy, resetuje emocje, daje 'wolną głowę' i chęci - puszczają blokady i ograniczenia - a to chyba o to chodzi, prawda?, nie potrafię tego wytłumaczyć, ale mase ludzi jeździ tam borykając się z rozmaitymi problemami i po prostu z życiem. Zajmuje to weekend (nareszcie prawdziwy wspólny weekend) i w naszym przypadku stało się najważniejszym weekendem w życiu. Sprawdziłam na sobie WARTO polecam szczegóły znajdziecie w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Psycholog a Niepłodność IP: 212.182.85.* 30.03.09, 08:48 Kobieto! Jeśli nie masz dzieci, to może nie przypadek czy ułomność, tylko tak ma być. Ty wiesz, jakie są czasem problemy z dziećmi? człowiek żałuyje, że to to się urodziło. Może Bóg zaoszczędza Ci wiele cierpień i problemów. Nie ma co sie przejmować bezdzietnością, są większe problemy, czasem właśnie przez dzieci :) Pozdrawiam i zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psycholog a Niepłodność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:53 Dziecko to nie jest rzecz i nie można mówić o nim "to". Zgadzam się z opinią, że niektórzy nie powinni mieć dzieci, ale to nie dzieci wina tylko dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś