siedemkropek82 18.05.26, 08:35 Bieganie się znudziło,rolki także,rower nie wchodzi w grę bo teren bardzo górzysty a więc co na te uda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 08:37 A jaki efekt chcesz osiągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
siedemkropek82 Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 09:27 Mają być długie,chude i piękne Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 21:03 gryzelda71 napisała: > To do rodzicow. Celne. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 09:41 żaden ruch ci nóg nie wydłuży Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 12:09 marta.graca napisała: > żaden ruch ci nóg nie wydłuży > Ruch może nie wydłuży. Ale jakby tak zastosować łamanie kołem...? Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 12:33 turbinkamalinka napisała > > Ruch może nie wydłuży. Ale jakby tak zastosować łamanie kołem...? Stabilizator Ilizarowa.😉 Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 13:09 siedemkropek82 napisała: > Mają być długie,chude i piękne Nie ma szans, albo natura obdarzyła, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 14:53 A bo nieprawda, kiedy schudłam przez między innymi marsze jesienne( ale intensywne i długie) to i nogi bardzo ładnie zeszczuplaly. Wydłużyć to się nie wydłużyły, ale że i tak mam długie to zmartwienia nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
cegehana Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 08:39 Rower stacjonarny - można oglądać filmiki godzinami i ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 08:41 Przysiady, wykopy. Znajdź sobie na YouTube treningi na uda i pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 08:48 A dlaczego teren górzysty t przeszkodą? Przeciez to świetny trening. Można zaczynać od krótszych dystansów i je stopniowo zwiększać. Wyszukaj archiwalne wątki cauliflower Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 08:53 A jak to ma pomóc na uda akurat? Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 09:56 Podobnie jak osoby powyżej, polecam rowerek stacjonarny. Ewentualnie marsze wiosenne w miarę szybkim tempem, ale jeżeli z powodu ,,gorzystosci" nie wchodzą w rachubę, to rowerek i ćwiczenia z Agata Zajac najchętniej. Choć i stary dobry callanetics jest świetny na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 11:01 Jak chcesz wysmuklenie to niestety duzo ruchu tego który ci się znudził, jak chcesz rozbudować mięśnie to praca z gumami w domu (no chyba że lubisz silkę i atmosferę tam panującą). Ponieważ mi mięśnie się budują od samego pomysłu o ich rozbudowie z nogami uważam jak mogę. A więc chodzę nordic, jeżdżę na rowerze, plywam, w domu rozwijam brzuch,klatę i ręce, bardziej w siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Ruch dla leniwych na uda 18.05.26, 12:46 dwa_kubki_herbaty napisała: > Jak chcesz wysmuklenie to niestety duzo ruchu tego który ci się znudził, jak ch > cesz rozbudować mięśnie to praca z gumami w domu (no chyba że lubisz silkę i at > mosferę tam panującą). > Ponieważ mi mięśnie się budują od samego pomysłu o ich rozbudowie z nogami uważ > am jak mogę. > A więc chodzę nordic, jeżdżę na rowerze, plywam, w domu rozwijam brzuch,klatę i > ręce, bardziej w siłę. Borze posadzić trzy głupoty w jednym, trzyzdaniowym poście - to dopiero sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś