liisa.valo Re: JUŻ 25.06.09, 16:25 Znaczy, że po obronie. Dostałam 5 i buzi od promotora :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: JUŻ 25.06.09, 16:29 tak więc witamy kolejnego bałwana z mgr na przedzie zatrudnij się na państwowym monopolu Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: JUŻ 25.06.09, 16:41 Kolejny magazynier na forum, panie, jakie to tera wykształcone wszystko:) Gratuluję. Odpowiedz Link
8n Re: JUŻ 25.06.09, 17:22 czy nie ma już, kurwa, innych ocen? liisa.valo napisała: Dostałam 5 Odpowiedz Link
liisa.valo Re: JUŻ 25.06.09, 16:44 No, da się. Bałam się promotora, nie recenzentki, okazało się, że powinno być zupełnie na odwrót. Ona przeciągnęła mnie ostro, on za to mi pomagał. Na wstępie zapytał, jak się czuję, powiedziałam, że źle. Chociaż zrobiło się dość familiarnie, gdy recenzentka rzekła do niego: "Kochanie, nie uderz się o okno". Cały czas skubałam indeks trzymany w rękach, aż mi go promotor zabrał, mówiąc, że zniszczę na sam koniec. Na jednym pytaniu pojechałam, ale jacyś litościwi byli. Ogólnie, do przeżycia, chociaż osoby czekające pod drzwiami na mnie z kwiatami rzekły, że to najdłuższa obrona na jakiej byli. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: JUŻ 25.06.09, 19:50 nie trzeba było zakładać krótkiej spódniczki. obie zgodnie na nią zareagowali;) Odpowiedz Link
sundry Re: JUŻ 25.06.09, 16:44 Znaczy prawie doktorantka? Gratki:) Dla tego buzi warto było kwiaty za 90 zł kupić,co?:) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: JUŻ 25.06.09, 16:45 Szczerze mówiąc, jego bukiet był ładniejszy niż jej :) Wiesz, jak mnie wycałował i wyściskał? Kobieto, pięć lat o tym marzyłam :D Odpowiedz Link
maria.ludwika Re: JUŻ 25.06.09, 17:42 Gratulejszyn dla bardzo dobrego magistra! ps i powodzenia na egzaminach doktoranckich Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: JUŻ 25.06.09, 18:47 Gratulle! Juz niewiele ci w zyciu zostalo okazji by sie zebrali zagonienie ludzie na godzine z okladem by stwierdzic czys ty madra. Jedna? Dwie? PS. Czlowiek w takich sytuacjach nieoczekiwany jest .Ja tam kiedys cos zdawalem, tez sie zebrali. Zadali pytanie co w mojej branzy jest takim zagadnieniem jakbys ty dostala pytanie "rymy meskie w literaturze polskiej". Jak zaczalem zbierac mysli to glowny co byl odpowiedzialny malo zawalu nie dostal, bo ja sie szesc minut czterdziesci sekund zastanawialem. A na ogol bylem tam znany jako ten co najpierw gada a potem mysli :-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: JUŻ 25.06.09, 19:08 brawo,to było do łatwego przewidzenia:) ja ze swojej juz prawie nic nie pamietam, wiem ze było to podczas MS i były pytania o meczyki:) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: JUŻ 25.06.09, 19:22 Dobra, sratatata, gratulujemy i takie tam, ale... konkrety, kobieto! Dobrze się całuje? Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: JUŻ 25.06.09, 19:24 Dobrze całuje, bosko przytula i ładnie pachnie. Chcę jeszcze :P Odpowiedz Link
wilowka Re: JUŻ 25.06.09, 19:34 Ojej, to musiało być straszne - w sensie, to całowanie pod presją ;) GRATULUJĘ - choć muszę Cię zmartwić - życie dopiero teraz się zacznie ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: JUŻ 25.06.09, 19:41 to ja se znowu napiszę a nie mówiłam... :D gratuluję! :) Odpowiedz Link
milleniusz Chłopczyk, czy dziewczynka? 25.06.09, 21:24 Czy muszę czytać te tam w środku? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: JUŻ 26.06.09, 00:19 No! Gratulacje Valo !!! :* I niepotrzebnie tak dygałaś ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: JUŻ 26.06.09, 10:11 Gratki :))) Wiedziałam, zdolniacho, wiedziałam :) :* Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: JUŻ 26.06.09, 12:28 Gratulejszyn, wiedziałam, że dobrze będzie! Musisz teraz zmienić nicka na mgr_liisa.valo ;) Odpowiedz Link
catthe Re: JUŻ 26.06.09, 15:57 Gratki! A także niech Elf będzie Twój oraz wesołych świąt!:* Odpowiedz Link