Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 21:37 Jestes jeszcze?? Niby co, sama mam to Chardonnay California wyzlopac? Na smutno sie ubzdryngole :( Kto sie przylaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor Re: Eor do bazy!!!! 12.01.02, 21:42 Nie, nie... powinno byc: baza do Eora. A ja na to: Tu Eor, tu Eor. Zglaszam sie.... Tez sobie naleje. Ale Sauv.Blanc. bo nie mam Chardonnay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 21:46 > Nie, nie... powinno byc: baza do Eora. A ja na to: o nie nie, moj drogi, dobrze bylo, bo ja Cie przywolywalam, moze zbyt drastycznie (te wykrzykniki ;)))), no ale coz - zdesperowana zem byla ;))) No to - Proost!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor do bazy!!!! 12.01.02, 21:50 No, to przepraszam. Rozumiem, ze powinienem byl odkrzyknac - juz lece, juz!!! Mialem kiedys taka sasiadke, ktora namietne wolala do corki: Beaaaaata, do domu!!! Ta wiecznie krzyczala, juz lece, juz!!! Pol godziny pozniej nawolywania powtarzaly sie i tak caly dzien...... Proost!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 21:52 > No, to przepraszam. Rozumiem, ze powinienem byl odkrzyknac - juz lece, juz!!! > Mialem kiedys taka sasiadke, ktora namietne wolala do corki: Beaaaaata, do > domu!!! Ta wiecznie krzyczala, juz lece, juz!!! Pol godziny pozniej nawolywania > > powtarzaly sie i tak caly dzien...... > > Proost!!! Ale to nie byla moja mama???? :))))))))))))))) Bo nasza wolala nas tylko raz - na kolacje i wymieniala trzy imiona, a nie jedno :)))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor do bazy!!!! 12.01.02, 21:55 Z pewnoscia nie. To przypadek........:)))))))))))))))))))) Polciu, musze na 10 minut odejsc od komputera i wyciagnac pranie z dolu, bo mi zablokuja sie pralki i po praniu... Zaraz wracam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 21:59 > Polciu, musze na 10 minut odejsc od komputera i wyciagnac pranie z dolu, bo mi > zablokuja sie pralki i po praniu... Zaraz wracam... No tak, a jak juz wyciagniesz to i powiesisz, co? Qrde, gdzie te chlopy co same pranie wieszaja? I uwielbiaja gotowac??? za ich zdrowie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor do bazy!!!! 12.01.02, 22:02 Juz jestem. Wrzucilem do suszarki i mam jeszcze troche czasu. A pewnie, ze powiesze. Co mam nie wieszac??? Wiecej Ci powiem - wyprasuje!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 22:30 > Juz jestem. Wrzucilem do suszarki i mam jeszcze troche czasu. A pewnie, ze > powiesze. Co mam nie wieszac??? Wiecej Ci powiem - wyprasuje!!!!!!!!!!!!!!!1 nie zalamuj mnie :(((((((((((((((((((( buuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola wiesz co eor.... IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 22:33 ja to chyba idem spac... przeoczylam Twoj post o 22.02 i caly czas myslalam, ze wieszasz pranie, a teraz mi sie spac zachcialo...... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: wiesz co eor.... 12.01.02, 22:34 Dobrej nocy. Ja ide wieszac. Na zakonczenie wychyle jeszcze jeden lyczek winka za Twoje zdrowie. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Eor do bazy!!!! 12.01.02, 22:33 A co w tym zalamujacego, Polu??? Moge nie prasowac, tylko nie bucz :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 22:39 > A co w tym zalamujacego, Polu??? Moge nie prasowac, tylko nie bucz :))))))) a to w tym zalamujacego, ze nie kazdy prasuje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Eor do bazy!!!! IP: *.extern.kun.nl 12.01.02, 22:40 A co w tym zalamujacego, Polu??? Moge nie prasowac, tylko nie bucz :))))))) A buczec bede :))))))))))))) Welterusten, eorku :) Odpowiedz Link Zgłoś