augusta13 Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni 28.10.08, 17:17 Jakkolwiek nie głosowałam na PO, jestem dumna,że jest poseł Palikot.Żałuję,że ktoś taki nie jest z Dolnego Śląska. Ale u nas to tylko Schetyna,Zdrojewski,Lipiński,Ujazdowski i im podobne typki. Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Masz rację ... 28.10.08, 17:27 Na Palikota głosowali ludzie zaradni, którzy doszli do czegoś w życiu, mają się czym pochwalić. Na PIS głosują głównie ludzie, którzy są życiowymi kalekami ale nie są skłonni zauważyć że sami się przyczyniają do swojego nieszczęścia tylko szukają winy u innych... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Warszawa i Żoliborz,wstydzą sie Kaczynskich.... 28.10.08, 17:30 Tak twierdzi moja rodzina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Masz rację ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:03 kpaxxx!!!! Jesteś w błędzie !!!ludzie myślący i kochający polskę głosowali na PiS a menele i ciemniactwo,któremu mendia polskojęzyczne wmówili że są inteligentni głosowali na PO.Wy sprzedawczyki za tanie wina i srebrniki jesteście debilami,jakich świat nie widział!!!Wasz język i wypowiedzi świadczą o waszym poziomie i pierdzikocie!!a pierdzikot to debil jakiego jeszcze nie było w parlamencie.On nie mówi prawdy ,on się ciąśgle pyta???A baran ,który ciągle pyta to dostaje dużo idiotycznych odpowiedzi i w ten sposób zostaje się dalej debilem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole! Re: Masz rację ... IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.08, 20:50 Pis i myslenie to wzajemnie wykluczajace sie rzeczy.Konia z rzedem kto potrafi wskazac JEDNEGO myslacego pisiora.Oni sa jedynie sprytni i przebiegli.Niczym malpy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Masz rację ... 29.10.08, 07:58 Na PiSdali swój głos w wyborach osobnicy, dla których: - 300 zł to majątek, który warto uzyskać nawet w najbardziej niegodziwy sposób - Lepper to dżentelmen - Giertych to intelektualista - Ziobro to prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aruel Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:44 "Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek PO oficjalnie przeprasza za Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:17 wiadomosci.onet.pl/1852646,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
katon42 Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni 28.10.08, 17:49 No cóż! to tylko dowodzi, ze idiotów ci u nas dostatek. A moze któś wziąłby się za to by ich wyeksportować, bowiem zaczyna być juz ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_czlowiek_online O, jaki chojrak 28.10.08, 19:39 To spotkaj się ze mną i spróbuj, zobaczymy kto kogo wyeksportuje ;). Nie, nie jestem z Lublina czy Biłgoraja. Za to nie jestem ograniczony, pozdrawiam Prawdziwego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Dziad z Ząbek miał świetną opinię u dzielnicowego 28.10.08, 17:53 i sąsiadów..i Pershing też ...tak chciałem frekwencji przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 mentorlevicy , no widzisz, a Kaczynscy nie !! 28.10.08, 18:41 nawet żulia ich olała ! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia jesteś wyśmienity - na pińskie błota.. 28.10.08, 21:56 mawiał dziadek przed wojną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debilokot Jacy Wyborcy taki poseł IP: *.easynet.co.uk 28.10.08, 17:57 Jest demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARIAT Re: Jacy Wyborcy taki poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:13 SLD: Palikot to wariat. Wygaduje różne rzeczy Wariat ma to do siebie, że chodzi i opowiada różne rzeczy. Chyba nikt już nie traktuje poważnie tego, co mówi Janusz Palikot - tak rzecznik prasowy SLD Tomasz Kalita komentuje wypowiedź posła PO dla DZIENNIKA. Palikot stwierdził, że w styczniu Platforma ogłosi wybory i przyjmie do siebie byłego szefa SLD Wojciecha Olejniczaka, by "zatopić Sojusz". "Ja się nigdzie nie wybieram" - mówi Olejniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacaranda Re: Jacy Wyborcy taki poseł IP: *.onlink.net 28.10.08, 22:19 zgodnie z powiedzeniem : swoj do swego ciagnie. Wyborcy maja dobrze nasr... w glowach, ze wybrali idiote . Tylko dlaczego idiote ma tez cala POlska? Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Palikot nie raz,wprawil mnie w oslupienie. 28.10.08, 18:13 Ale Facet ma "jaja" i bez zadnej rzenady mowi o sprawach o ktorych inni "politycy" tylko mamrocza albo dostaja czkawki.Taki czlowiek jest BARDZO potrzebny zwlaszcza w takim kraju jakim jest Polska. A ten plakat w Lublinie takze zauwarzylem...pewnie kolko rozancowe radia Maryja,ale nie z Lublina! Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Palikot nie raz,wprawil mnie w oslupienie. 28.10.08, 18:19 pboecker napisał: > Ale Facet ma "jaja" .. tak jaj może ma :P zastanawia mnie mnie jedno dlaczego chwali się sztucznym fallusem :P czyżby ..... i bez zadnej rzenady mowi o sprawach o ktorych inni > "politycy" tylko mamrocza albo dostaja czkawki. tak, pewnie mieszkasz na starówce i do szkół się nie chciało ...ŻENADA!!!!! jak to dziś już powiedziano ... wariat mówi bardzo dużo :P > A ten plakat w Lublinie takze zauwarzylem... ja tez zauwaŻyłem ...sądzę jednak, że mamy odmienne zdolności postrzegania :P pewnie kolko rozancowe radia > Maryja,ale nie z Lublina! kółko różańcowe RM nie może być z Lublina ????? Oj coś oszczędnie gospodarujesz rozumem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ole! Re: Palikot nie raz,wprawil mnie w oslupienie. IP: *.dip.t-dialin.net 28.10.08, 20:55 On sie nie chwali matolku falusem,lecz z pomoca tego rekwizytu doprowadzil do dochodzenia w sprawie gwaltow lubelskiego policjanta na studentce.Wyjecie z z rozpaczy pismatolki.Policja pod wodza pisiora i zerowa prokuratura chciala sprawe stlamsic i wepchnac pod dywan,a tu stanal w obronie gwaltu Palikot i sprawa stala sie glosna na cala Polske.Dlatego tak wiele mlodych ludzi popiera Pana Posla Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Palikot nie raz,wprawil mnie w oslupienie. 28.10.08, 22:35 Gość portalu: Ole! napisał(a): > On sie nie chwali matolku falusem,lecz z pomoca tego rekwizytu doprowadzil do > dochodzenia w sprawie gwaltow lubelskiego policjanta na studentce. Rzeczywiście potrzeba było aż sztucznego k.... żeby doprowadzić do śledztwa... Toż tylko błazen mógł to wymyśleć ....Niczego w swoim życiu nie doprowadził do końca - sprawa zakupu Polmosu do dziś jest niewyjaśnioną aferą... Jeśli popierają go jacyś młodzi, to zapewne tępę matoły przepite i przećpane, które uwielbiają igrzyska, bo to est da ich intelektu lekko strawne :P Wyjecie z z > rozpaczy pismatolki.Policja pod wodza pisiora i zerowa prokuratura chciala > sprawe stlamsic i wepchnac pod dywan,a tu stanal w obronie gwaltu Palikot i > sprawa stala sie glosna na cala Polske.Dlatego tak wiele mlodych ludzi popiera > Pana Posla Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacaranda Re: Palikot nie raz,wprawil mnie w oslupienie. IP: *.onlink.net 28.10.08, 22:24 pboecker ty musisz byc taki madry jak i ten paliglup. Zobacz ile koszmarnych bledow ortograficznych nawstawiales. Powtorzyc znane powiedzonko, ze swoj do swgo ciagnie? I napewno mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni 28.10.08, 18:42 Bilgoraj dziekuje Lublinowie za zaopiekowanie sie PALIKotem nieMUSIMY sie wstydzic Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Totalny upadek 28.10.08, 19:18 Jak niskie musi byc morale polskiej polityki skoro taki PALIKOT jest autorytetem dla tak duzej czesci spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:26 Ja lubię i cenię za szczerość Pana Palikota:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dudni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:37 kompromitacja obroncow Palikota wiadomosci.onet.pl/1852646,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ale co? jeb*ć ten pzpn czy raczej 28.10.08, 20:37 nie? pl.youtube.com/watch?v=Rt44aFZufC4 Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .Jestem dumny jak Wyborcza.................... 28.10.08, 20:58 Palikot to czlonek mafii, bo tylko mafiozi obdarowywuja sie lbem swinskim.W normalnym spoleczenstwie to nie egzystuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: .Jestem dumny jak Wyborcza................... 29.10.08, 08:01 A ja znam pewną koalicję, która prawie wyłącznie składała się ze świńskich ryjów i około 2 lat rządziła Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 stare miasto Lublina to racej Gdańska Orunia 28.10.08, 21:01 Bieda tu piszczy, można oberwać butelką ze składu Palikota. Trudno się dziwić ze go chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Byle mu się nie odechciało... 28.10.08, 21:04 Te nasze nosidełka do legitymacji poselskich (zwane inaczej posłami) spowodowały, że nie lubię już ani PIS-u, ani PO, ani SLD, ani PSL-u, ani Samoobrony, ani żadnej innej bandy, ale Palikota to akurat lubię, szczególnie za to, że pisdzielców doprowadza do bezsilnej wściekłości. Bo pisdzielców nie lubię bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też Wojtek Re: Byle mu się nie odechciało... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:42 Ja też ich nie lubię najbardziej ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni 28.10.08, 22:41 Można tylko pozazdrościc takiego posła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 22:46 Gdyby na Palikota nikt nie zagłosował (ani jeden głos w wyborach), byłby mniej więcej tym, kim jest, i miałby to, co ma. Nie każdy parlamentarzysta, zwłaszcza opozycyjny (jeżeli wiecie, kogo mam na myśli) może to o sobie powiedzieć. Reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 07:34 Rany, głupota okazuje się być chorobą zakaźną. Rozłazi się na sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarys Jak dla mnie Palikot dużo gada mało robi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 08:28 choć przeważnie zgadzam się z tym co mówi. Co do starówki to tak dobrze że tam mieszka, przedtem ta kamienica się sypała a teraz wygląda nieźle, po za tym poseł daje przykład że jednak można mieszkać normalnie na starówce, nie tylko bary/hotele i ogólne wyludnianie się starówki (oczywiście meneli i drechów trzeba się pozbyć jak najszybciej). Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Jak dla mnie Palikot dużo gada mało robi, 03.11.08, 14:15 hi hi tyle tylko że kamienica nie jest własnością Palikota wcale... ... przynajmniej formalnie. Jest własnościa jakiejś tam fundacji czy innego tworu za pomoca którego słońce GWL ukrywa swój majątek... .. oczywiście nie zmienia to faktu że dobrze że jest odnowiona Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni 29.10.08, 11:49 nie dziwie sie, ze sa dumni, to jest najlepszy polski posel. Tylko dlatego, ze on jest PO ma moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dudni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 11:54 Wchodzi Niesiołowski do psychiatry a tu siedzi .....Palikot, w kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dudni 29.10.08, 14:08 Gość portalu: Maria napisał(a): > Wchodzi Niesiołowski do psychiatry a tu siedzi .....Palikot, w kolejce 10/10 :-) propaguje to dalej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dudni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 14:47 Skruszony Palikot przeprosił za "je... PZPN" PAP - Chcę przeprosić klub PO i opinię publiczną za użycie wulgarnych słów w programie "Fakty po Faktach" 27 listopada - tak poseł Janusz Palikot przeprosił za swoje zachowanie po spotkaniu z władzami PO Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis "Swoj" ze "swego" jest "dumny".... 30.10.08, 05:26 Niezła hołota w tej dzielnicy musi mieszkac jesli za wzor schamiałego prostaka sobie biora.. Pikanterii dodaje fakt posiadania dyplomu uniwersyteckiego przez tego "fajlozofa".. Tyle ten dyplom wyzszej uczelni jest dzisiaj i wart, jezeli jest dawany takim "Palikotom".. "Kazimierzom Greniom"(moze rzadzic polska pilka po wyborach) czy takiej potedze intelektu jaka jest była kolezanka Palikota z ław sejmowych - czyli rownie prostacka i chamowata Renia Beger.. Do tej samej grupy "chamowatej yntelygencji" smialo mozna zaliczyc i profesora TURULSKIEGO - autora "pocałujcie mnie w dupe".. Nie dziwi wcale ze Palikot wzbudza taki zachwyt wsrod chamow.. Reakcja tych mieszkancow lubelskiego Starego Miasta pokazuje tylko jak skundlił sie i schamiał ten dzisiejszy swiat... - Hołota i "Palikoty" w nim niepodzielnie rzadza - i hołota i chamowizna nie bez kozery tak broni Palikota.. Toz to "swoj"!!! (i "kultura" swojacka..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc bilgoraj Sąsiedzi Palikota: Jesteśmy z niego dumni IP: *.icpnet.pl 01.11.08, 22:10 Sasiedzi mieszkancy Palikota co konkretnego jako polityk zalatwil lobbowal na mownicy posel dla Lublina ,Bilgoraja regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 Panie Palikot odezwij się!!! 02.11.08, 14:49 Kontakt mailowy do Pana NIEMOŻLIWY !!! Rejestrowałem się, logowałem 10 razy (także ze spec. od www) i NIC !!! Jak więc Pana pochwalić, jak podyskutować, coś dodać ? Poprawcie się w tych biurach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Panie Palikot odezwij się!!! 02.11.08, 16:37 POdejrzanie dużo wpisów o Palikocie. Tych na plus chyba on sam nie pisze? Moze placi innym? Stac go na samolot, to nic mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak mieszkałem na Starym Miescie i... 03.11.08, 14:12 nic złego o Palikocie jako o sasiedzie powiedzieć nie mogę... oczywiście nie zmienia to mego zdania że jako polityk jest szkodliwym pajacem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Ale jaja! IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 04.11.08, 09:39 "...Parlamentarzysta Platformy może liczyć na niezwykłą promocję. Dla Palikota stworzono bowiem na eksponowanym miejscu specjalny dział. Gdy na głównej stronie Gazeta.pl Lublin wybierzemy >>Wiadomości<<, otrzymamy cztery opcje. Na pierwszym miejscu mamy dział >>Palikot<<, dopiero na kolejnych pozycjach możemy wybrać: >>Promocja miasta<<, >>Komunikacja<< i >>Tematy lubelskie<<..." www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=98088 I co Wy na to..? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak nie tyle jaja co... 04.11.08, 09:54 zwyczajnie dobry przykład politycznego zaangarzowania lubelskiej redakcji... nie tylko bowiem Hołdowie są ludźmi Palikota ale i cała redakcja jest na jego usługach. to chyba zresztą jedyny polityk któremu jakakolwiek redakcja lokalna GW poswieca osobny dział promocyjno-czołobitny... hmm nie sadzę by palikot specjalnie opłacał redakcję - myślę ze oni widza w nim swoistego guru i jest to jakaś forma religii ... hmm kiedyś Ursusie już zwracałem na to o czym piszesz uwagę... teraz sobie myślę że to może i lepiej że redakcja jawnie opowiada się za swoim duchowym przewodnikiem - lepiej niż gdyby miała go promować i pozłacać udajac obiektywność... lepiej przecie kiedy sytuacja jest klarowna pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: nie tyle jaja co... IP: *.111.245.210.static.crowley.pl 06.11.08, 09:43 Palikot "duchowym przewodnikiem" dziennikarzy lubelskiego oddziału GW...? Śmiała teza, ale nie pozbawiona cech prawdopodobieństwa... Ciekawe co na to duchowi spadkobiercy redaktora naczelnego, którym przez całą dekadę lat 90tych serwowano tezę o tym, że już sam fakt prenumeraty GW czyni z nich sektę wtajemniczonych i wszechwiedzących nadludzi w morzu ciemnoty i oszołomstwa? Pozdrawiam. PS. I jeszcze coś Leniaku: szczerze zaimponowałeś mi swoją metamorfozą przy okazji tzw. "sprawy Agaty". Taka postawa to rzadkość na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bahar45 W tym szalenstwie jest metoda 08.11.08, 11:41 Bardzo lubie pana posla Palikota i uwazam ze jest on z niewielu poslow ktorzy sa w parlamencie aby cos zrobic dla Polski . Moze jego metody sa niekonwencjonalne ale musimy przyznac ze ma racje. Nasz obecny prezydent znalazl sie w na tym urzedzie przez prosty przypadek i tak naprawde nigdy nie powinien nim zostac, nie jest swieta krowa i rzeczywiscie zachowuje sie skandalicznie.Fakt ze jest prezydentem jeszcze nie swiadczy ze jest jemu robic to co chce bez zadnej konsekwencji dla niego. Palikot ma racje rzeczywiscie przezydent Kaczynski powiniem miec zrobione testy psychologiczne czy jest u niego wszystko w porzadku w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś