Gość: Pola IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 18:08 Gdzie jestescie, kochani??? Przez cala godzine nasze forum bylo osierocone :(( Wracac mi tu i nabijac licznik, ale juz :)))) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone juz juz 18.01.02, 18:18 zgroza powialo :))))) wiec juz nabijam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: juz juz IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 18:33 silverstone napisał(a): > zgroza powialo :))))) wiec juz nabijam :)))) No! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: juz juz 18.01.02, 18:50 Pola a co bedzie jak juz przegonimy ten Radom????? :) ść portalu: Pola napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > zgroza powialo :))))) wiec juz nabijam :)))) > > No! > :-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: juz juz IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 18:58 silverstone napisał(a): > Pola a co bedzie jak juz przegonimy ten Radom????? :) > > ojojoj, bedzie sie dzialo ;))) powaznie: to byl zart :) Nie zalezy mi na nabijaniu postow, tylko jak taka pustka, to az niemilo :)) Mignelas mi na chwile na dziadzie :))) - wracasz?? ja jestem, zmywam sie tylko na kfilke cos zjesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: juz juz 18.01.02, 19:02 Polu - ide wlasnie do Vikinga :))) Ronje pomecze jak bedzie! Tak sie wlasnie zastanawialam czy to Ty :))) Prawie trafilam :) milego weekendu! baw sie dobrze :)))) silver Gość portalu: Pola napisał(a): > silverstone napisał(a): > > > Pola a co bedzie jak juz przegonimy ten Radom????? :) > > > > > ojojoj, bedzie sie dzialo ;))) > > powaznie: to byl zart :) > Nie zalezy mi na nabijaniu postow, tylko jak taka pustka, > to az niemilo :)) > > Mignelas mi na chwile na dziadzie :))) - wracasz?? ja > jestem, zmywam sie tylko na kfilke cos zjesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: juz juz IP: *.extern.kun.nl 18.01.02, 19:09 Baw sie dobrze, silver, szkoda, ze nie moge sie z Wami napic w realu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: juz juz 18.01.02, 20:04 Napijesz sie napijesz!!!!!!!!!!!! Ja Ci to mowie :))))))) a teraz naprawde znikam buziak silver ;) Gość portalu: Pola napisał(a): > Baw sie dobrze, silver, szkoda, ze nie moge sie z Wami > napic w realu ;( Odpowiedz Link Zgłoś