bu2m 31.12.08, 19:07 Dlaczego na FL nie ma możliwości zobaczenia kto jest zalogowany na forum. No empi no. Bądź człowiekiem i nie wyrzucaj wątków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul bu2m, dlaczego juz sie upiles, jeszcze 2 niema.n/t IP: *.nwrknj.east.verizon.net 31.12.08, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: bu2m, dlaczego juz sie upiles, jeszcze 2 niem 31.12.08, 19:41 Jaaaaa? W życiu bardziej trzeźwy nie byłem jak dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: bu2m, dlaczego juz sie upiles, jeszcze 2 niem IP: *.nwrknj.east.verizon.net 31.12.08, 19:44 bu2m napisał: > Jaaaaa? W życiu bardziej trzeźwy nie byłem jak dziś. I tak trzymac;-). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Empi, why? 31.12.08, 19:41 Fora regionalne nie posiadają takiej technicznej możliwości, a szkoda. Na prywatnych i bodajże sciśle tematycznych tak. Ostatnio na forum nagonka na portal gazeta.pl i GW, że bankrutują to jeśli to właściciele czytają to sobie myślą ekonomicznie. Dlaczego mamy inwestować w nieprzyjaciół swoich i przygarniać wszelkich bezdomnych, bezforumowych na jedno, jedyne otwarte forum? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Empi, why? 31.12.08, 19:44 empi napisał: > Fora regionalne nie posiadają takiej technicznej możliwości, a > szkoda. Na prywatnych i bodajże sciśle tematycznych tak. Empuszek kłamczuszek. Czy naprawdę ja muszę cię zaprowadzać na fora regionalne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Empi, why? 31.12.08, 20:05 z nowo dodanych funkcji dla arejestrowanych użytkowników na forum jest "ostatnio odwiedzane wątki". Fora są wzbogacane cały czas o nowe opcje. Niedawno pojawiły się emotikonki. Na forach zamkniętych można dodawać nawet fotki itd. Być może już na niektórych regionalnych taka możliwość istnieje, aż polatam po nich :) nigdy nie zwracałem uwagi na to. W przyszłym roku popytam się co znami. Przydałaby się taka opcja. Widzisz, niezależność opiekunów od "centrali" objawia się i tym, że nikt nas nie informuje o planach i modyfikacjach z jakimś wyprzedzeniem. Wiedzę w tym temacie zdobywamy na forum dla opiekunów, jeśli się tam spytamy i zajrzymy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś