hiro Re: Gdzie jest Borys? 16.09.02, 20:44 ukrywa się pod kopcem kościuszki!kompletnie naćpany:-)))) albo był w jednym ze spacyfikowanych ośrodków monaru w wawie?/ boria ty żyw? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Gdzie jest Borys? 16.09.02, 20:48 hiro napisała: > boria ty żyw? Boria, zostaw już kobitę w spokoju. Dawaj tu na forum czas trwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Gdzie jest Borys? 16.09.02, 21:46 Borys wywieźli na Syberię. Torby z otworami na oczy nie zdjął. Po trzykroć krzyknął jeszcze Gorzów nie zginął i kibitka pognała. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 08:55 Wiedziałem, że tak to się skończy. W Krakowie też chyba mają Big Brothera. Jak znam Borysa, ucieknie z transportu i niedługo się pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 09:20 Widzialem go wczoraj, jak siedział na sarkofagu w krypcie w pozie Stańczyka. Odezwałem się do niego, ale nie odpowiedział. Ujrzałem tylko w wygasłych oczach jak przemknął cien nadziei. ODZSZEDŁEM W MILCZENIU I ZADUMIE Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 09:20 Porwali mnie kosmici. Szczegółowe raporty wkrótce. Elvis żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 16:06 Kosmici z Melmac? A Alfa widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 17:47 czarna_pantera_102 napisał: > Kosmici z Melmac? A Alfa widziałeś? Okazało się, że na Melmac koty mają pancerze i dwa metry wzrostu. Alf był mitomanem z tym wiecznym pożeraniem kotów. Zadaje się tam z prostytutkami i stara się zrobić karierę polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 17:51 aborys napisał: Alf zadaje się tam z prostytutkami i > stara się zrobić karierę polityczną. No to jak R.B. wygra wybory w Gorzowie, to będziemy mieli planetę partnerską! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 17:53 gtk napisał: > planetę partnerską! Prezydent powinien znać wszystkie aspekty życia swoich poddanych. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 17:59 aborys napisał: > Prezydent powinien znać wszystkie aspekty życia swoich poddanych. Oraz potrafić polecić najlepsze lokale w mieście, gdzie jakość usług jest najwyższa. Także fotograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 18:03 gtk napisał: > Także fotograficznych. To mnie najbardziej przeraża. Ktoś (przynajmniej lokalna prasa) traktuje poważnie gościa, który nie dość że idzie na kurwy, to jeszcze daje się z nimi fotografować. J'accuse!!! Media wariatów według ich życzenia kreują na polityków. Na sprzedawcę w kiosku nie można zostać wykreowanym. Na polityka - tak. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 18:06 aborys napisał: > Media wariatów według ich życzenia kreują na polityków. I nie wiem, czy za zaletę poczytać im, że ich z tych polityków degradują potem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Gdzie jest Borys? 17.09.02, 18:16 aborys napisał: > Ktoś (przynajmniej lokalna prasa) traktuje poważnie gościa, który nie dość że > idzie na kurwy, to jeszcze daje się z nimi fotografować. > J'accuse!!! Od czasu jak sprawa ze zdjęciami wyszła na jaw, chłopiec się więcej nie pojawił w gazetach. Przynajmniej tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Gdzie jest Borys? 18.09.02, 14:17 gtk napisał: > Od czasu jak sprawa ze zdjęciami wyszła na jaw, chłopiec się więcej nie pojawił w gazetach. Przynajmniej tak mi się zdaje. Niestety, myliłem się. Dzisiejsza Lubuska traktuje go znowu poważnie. Nawet zjęcie dali. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gdzie jest Borys? 18.09.02, 16:07 A złoto? dalej takie tanie? Kiedyś w cenie było czyste aluminium. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Gdzie jest Borys? 19.09.02, 12:06 czarna_pantera_102 napisał: > A złoto? dalej takie tanie? Kiedyś w cenie było czyste aluminium. Zloto jak barszcz. Najwieksze ceny biora psie kupy. Menedzerowie watah bezpanskich psow zarabiaja lepiej niz copywriterzy. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Borys coś słabo tekścisz ostatnio 18.09.02, 07:46 Co jest, kurde? Żadnego diabła co mieszka w lędźwiach kobiety, coś taki bez formy? W temacie jednoaktówek też widzę ciemność :))) i Olo nawet nie występuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś