Dodaj do ulubionych

Niszczarka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:02
Czy gdzieś w Lublinie można - odpłatnie - skorzystać z niszczarki do papieru?
Bo już mnie ręce bolą od "porządkowania" dokumentów...
:)B.
Obserwuj wątek
    • Gość: januszek77 Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 03:55
      Mój pies to robi bezpłatnie i bardzo ochoczo, ale niestety nie wypożyczam go;))

A tak na poważnie jeśli masz tego systematycznie duże ilości to może lepiej kupić nową? Do 100zł na allegro jest bardzo duży wybór.

Pozdrawiam;)
      • Gość: bosonoga Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:31
        Januszku, jak zwykle niezawodny ;) - mój pies też może by to zrobił, ale co potem?
        Akcja jest jednorazowa, ale chyba rzeczywiście postaram się o taki sprzęt do pracy.
        Też pozdrawiam :)
        • Gość: januszek77 Re: Niszczarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:05
          Nie wiem jak Twój, ale mój pies ma kilka dostępnych opcji niszczenia.
          Wszystko zależy od czasu "obróbki".
          Od wstępnego rozdrobnienia po całkowitą utylizację połączoną z konsumpcją;)) Trochę gorzej sobie radzi z foliowymi koszulkami A-4.
          Mało tego, jest przenośny i nie potrzebuje zasilania z gniazdka;)

Pozdrawiam serdecznie;)
          • Gość: bosonoga ;-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 09:21
        • kolo761 Re: Niszczarka 05.02.14, 14:43
          akcja jednorazowa ? wyrzucamy stare wyciągi bankowe, recepty, informacja zapisane na kartkach papieru, czasem wyniki badań ...
          lepiej kupić mała niszczarka i mieć spokojną głowę. Do gospodarstwa najlepsze rozwiązanie to niszczarki Wallner. Do małego biura pokusiłbym się o niszczarki Kobra. Seria +1 kosztuje poniżej 1000 zł brutto, a maszyna wytrzyma 15-20 lat bezawaryjnej pracy.
    • kolo761 Re: Niszczarka 20.08.13, 08:15
      Gość portalu: bosonoga napisał(a):

> Czy gdzieś w Lublinie można - odpłatnie - skorzystać z niszczarki do papieru?
      > Bo już mnie ręce bolą od "porządkowania" dokumentów...
      > :)B.

a nie lepiej kupić sobie do domu taka małą niszczarkę ?
      Zerknij na ofertę sklepu Scroll www.niszczarki.org tam maja ciekawą ofertę i wiedzę - na pewno doradzą Ci zakup odpowiedniej niszczarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka