eor 29.01.02, 00:15 W poniedzialek, jak widze niezbyt duzo sie dzialo na forum. A szkoda bo wydarzen sporo bylo. Udowodnijmy, ze nie maja racji ci, ktorzy twierdza, ze jaki poniedzialek, taki caly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eor WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! 29.01.02, 11:22 Wzywam werwe. Gdzie jestes. Co Ty sobie Werwa wyobrazasz. Nie spij. Juz po 11. Wstawaj, zawladnij i zmus do aktywnosci. I to juz. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! 29.01.02, 11:28 Cześć, Eorek, osiągnąłeś szczyty i już buszujesz po naszym zbożu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! 29.01.02, 11:34 Wszystko udalo sie znakomicie. Rewelacja. A skoro tak, to jestem juz buszujacy na nowo. I wzywam WERWE!!! Ronja, poszukaj tam kolo siebie. Moze gdzies ja znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! 29.01.02, 11:40 Obokmnie siedzi tylko łysy wąsaty facet. Myślisz że jest skądinąd znany w wirtualnym świecie jako Werwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor Re: WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! IP: *.swipnet.se 29.01.02, 12:52 Nie bardzo wyobrazam sobie Werwe jako lysego wasatego faceta. Mlody i energiczny jesli juz mialby to byc facet. Dla mnie Werwa jest rodzaju zenskiego. Poszukaj gdzies tam rzutkiej panny w stroju biurowym z tysiacem spraw na glowie i usmiechem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: WERWA!!!! ZGLOS SIE!!!!!!!!!! 29.01.02, 13:00 A sa i takie. Zapytac mam o coś? Pozdrowić od forumowiczów? Alez wichry targaja światem. Na wrzosowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Z werwa w nowy tydzien 29.01.02, 15:38 Ode mnie mozesz pozdrowic, Ronju. I usmiechnij sie do nich i pomachaj i buziaka w ich strone dmuchnij.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z werwa w nowy tydzien 29.01.02, 15:41 I tak mnie uważają za wariatkę w pracy - jedyna co przychodzi w piątki latem z dużym plecakiem i w dżinsach oraz z toczkiem w ręku... Jeszcze buziaki mam dziewczynom wysyłać..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Z werwa w nowy tydzien 29.01.02, 15:47 Skoro i tak juz Cie uwazaja za dziwaczke, to co Ci szkodzi. A potem powiesz, ze to od pewnego tajemniczego mlodziana zza siedmiu gor, ktory na raczym rumaku nie przybedzie, bo jezdzic nie potrafi, ale juz zbiera na bilet. Wtedy do kompleciku toczek, jeansy i plecak dokupia Ci ladny bialy zakiecik z bardzo dlugimi rekawami. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z werwa w nowy tydzien 30.01.02, 09:35 Ojej, ale czy on aby twarzowy ten kubraczek?:))) A propos białego ,szukam białych bryczesów... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Z werwa w nowy tydzien 30.01.02, 12:24 A po co Ci Ronju biale bryczesy? I czy jesli do jazdy konnej, to nie mozna ich kupic w sklepie z artykulami dla koniarzy (np. na Polnej?)???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Z werwa w nowy tydzien IP: 212.244.252.* 30.01.02, 12:40 A jeszcze tam nie byłam. Mam brać udział w konnym ślubie! Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Z werwa w nowy tydzien 30.01.02, 12:47 Dwa konie beda sie pobierac? :)))))) .......przepraszam..... Sklepik jest (a przynajmniej byl) na Polnej na wysokosci Riviery. Latwo znalezc. Jesli nie ma tam czegos takiego - daj znac. Mam tu za rogiem wielki sklep koniarski :), moge sprawdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Z werwa w nowy tydzien 30.01.02, 14:11 Spokojnie, Eorku, wiem gdzie jest sklep na Polnej, tylko jakoś nie miałam okazji tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś