Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

08.06.09, 11:52
Mam dość poważny problem z wyborem prawka. Jaką szkołę wybrać. Każda inna
osoba polecą inną.
Pierwsze pytanie: czy znacie taki ośrodek jak PZM- jeśli tak to może
napiszecie coś o nim ?
Chodzi mi głównie o dobrych instruktorów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Auto GT Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:45
      Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, która szkoła jest najlepsza. Dla każdego bedzie to inna szkoła. Ważne jest zaangażowanie sie w naukę kursanta, jego predyzpozycje, dobry instruktor i "zgranie" się kursanta z instruktorem - czy nadają na jednych falach, czy kursant rozumie, co do niego mowi instruktor, czy akceptuje sposób nauczania, czy instruktor "wyczuje" jaki sposób przekazywania wiedzy odpowiada kursantowi. Oczywiście należy omijać szkoły, które znane są z przekrętów oraz byle jakiego uczenia, co nieraz jest tajemnicą poliszynela, powszechnie znaną w mieście. jeśli zależy Ci na indywidualnym podejściu, to lepiej też omijać szkoły duże, które szkolą na wiele rodzajów prawa jazdy, dla nich kat. B jest czesto tylko szkoleniem uzupełniającym inne dzialalności, gdyż główny dochód czerpią z kursow na kat. C i D. W takich szkołach nie możesz liczyć na indywidualne podejście, za każdym niemal razem jeździsz z innym instruktorem, który nie wie czego uczyl Cie poprzedni. Jeśli jeszcze nigdzie sie nie zapisaleś, to może spróbujesz u nas ? 19 czerwca zaczyna sie szkolenie teoretyczne z zasad ruchu drogowego, skończy się w ciągu tygodnia, a potem zaczniesz już szkolić się praktycznie. Siedziba szkoły mieści się przy Placu Dworcowym PKP. Jeśli w wyszukiwarkę google wpiszesz Auto GT Szkoła Jazdy, to znajdziesz dane teleadresowe i lokalizację, zapraszamy :))
      • Gość: dylo Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 06:45
        Co to za szkoła która szuka klientów na forum?
    • Gość: Ojejku23 przydatna strona prawko.pl- poczytaj sobie opinie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 08:40
      Witam
      Przejrzyj sobie powyższą stronkę może być pomoCNA, osobiście odradzam
      PKS,dlaczego?poczytaj na forum-szkoda ze ja poczytałem stronke juz po kursie :/:/
      Polecam AURE i instruktora Marcina, fajny młody chłopak, przygotował mnie do
      egzaminu rewelka- zdany za 1szym razem:)
      powodzenia
      • empi Re: przydatna strona prawko.pl- poczytaj sobie op 28.09.09, 17:20
        nie spamuj tym samym w kilku wątkach. Wygląda to na autopromocję :)
        pzdr.
        • Gość: OJEJKU bez obaw- projekt ogólnodostepny i forum na cała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:57
          Polskę na tej stronce, kazdy moze sie tam wbić,Ja sama tam
          przypadkiem trafiłam i jesli chodzi o np wątek WORD LUBLIN- w moim
          przypadku potiwerdziła sie opinia o egzaminatorze , który był
          opisywany na forum przez innych.Na szczęscie był to ten
          fajniejszy:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka