mat1 09.06.09, 07:04 jezeli kogos interesuja takie rozwiazania polecam control4.com . Wszystko tam juz jest, nie trzeba wymyslac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarek Badania PL: Wyłącz żelazko komórką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 08:58 ...zatem polecam: www.lcn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Po co aż EIB? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 09:42 Tania, sprawdzona i niezawodna technologia dla wszystkich: www.linet- network.com EIB nadaje się dla dużych biurowców, lub dla tych co chcą pozbyć się dużej ilości pieniędzy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakier Dobre też dla hakerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:26 Włam do systemu i włączenie, żelazka, piekarnika i suszarki. Dom idzie z dymem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNX Re: Dobre też dla hakerów IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 21:33 Gościu nie wiesz co piszesz wlam do systemu? najpierw zapoznaj się z ideą inteligentnych budynków potem pisz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1001 Wyciąganie staroci jak nauki to sukces naukowy PL IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 13:58 Ostatnie miejsce w rankingu uczelni lubelskich zupełnie normalne bo wyciąganie rzeczy które można kupić wszędzie nawet w Conradzie to jest wielki sukces naukowców z PL. Kadra naukawa PL ma przerost ambicji nad ich możliwościami a osiągnięć naukowych niewiele . Wstyd takie rzeczy promować jako opracowania naukowe ale od kogo wymagać od ostatniej uczelni w rankingu województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Badania PL: Wyłącz żelazko komórką IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 21:39 Powiem tak. Mam u siebie w domku system KNX/EIB nie zaden inny LCN czy coś takiego (jedne firmy teraz są potem ich nie ma na rynku, a KNX to standard jak nie ta firma to inna zawsze będzie pasować ) System sprawdza się rewelacyjnie. Co do ceny to jest to mercedes wśród instalacji elektrycznych ale pozwala tez i na oszczędności (energii, ogrzewania) Mam nadzieję że w tym naszym zaścianku system się rozpowszechni bo naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś