Dodaj do ulubionych

NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!!

30.01.02, 17:49
Pozakochiwać !!!!!!! Wiosna idzie! Walentynki idą! Inwencja mnie rozpiera! Serce mam szczere
(przeważnie)......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love :)))))

silver
Obserwuj wątek
    • laser_ Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 17:55
      Silver, widzę,że naprawdę wiosnę poczułaś!!!
      Jednak to dopiero ledwie styczeń minął,a nagłe ocieplenie rychło może się
      skończyć...i co wtedy ???
      • silverstone Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 18:02
        to proste - odkocham się :))))))

laser_ napisał(a):

> Silver, widzę,że naprawdę wiosnę poczułaś!!!
        > Jednak to dopiero ledwie styczeń minął,a nagłe ocieplenie rychło może się
        > skończyć...i co wtedy ???

• eor Re: NO TO JA TEŻ CHCĘ SIĘ !!!!!!!! 30.01.02, 18:05
          A moze zorganizujesz swoje slawne losowanie par????
          • silverstone !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:11
            hehehe...ale się wtedy narobiło :)))))))) przygotowania trwały tydzień, emocje rosły w takim tempie, że
            mało nie przypłaciłam tego zawalem! W dniu losowania nie mogłam się połączyć z Gazetą!!!!! Ludziska
            zasypywali mnie mailami, klęli i CZEKALI..!!! W końcu jakoś to poszło :)))))
            Eor - a kogo wtedy wylosowałeś???????

eor napisał(a):

> A moze zorganizujesz swoje slawne losowanie par????

• eor Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:18
              Wylosowalem Niunie. Cienko chyba trafilem. A Ty zdaje sie mialas kilku
              wylosowanych:)))
              • silverstone Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:21
                Jakich kilku?????????? Tylko jednego - rayoffa! Losowanie było całkowicie fair - utworzyłam
                trzyosobową komisję losującą, więc kantów nie było (a szkoda)....

eor napisał(a):

> Wylosowalem Niunie. Cienko chyba trafilem. A Ty zdaje sie mialas kilku
                > wylosowanych:)))

• eor Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:32
                  No to powtarzaj. Milosc jak widze kwitnie tu na forum. Lucy czya romantyczna
                  ksiazke, kilka osob flirtuje. Smialo. A moze lepiej faktycznie podobierac sie w
                  pary bez losowania???:))))))))))))))))))))))
                  • silverstone Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 18:34
                    1. przeczytaj maila
                    2. a gdzie chcesz się dobierać eor???? bo możliwości to ja znam tyle, że HO Ho HO...!! :)))

eor napisał(a):

> No to powtarzaj. Milosc jak widze kwitnie tu na forum. Lucy czya romantyczna
                    > ksiazke, kilka osob flirtuje. Smialo. A moze lepiej faktycznie podobierac sie w
                    >
                    > pary bez losowania???:))))))))))))))))))))))

• Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 18:38
                      • Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 18:44
                        Co to się stało?????? Hmmmmmmm Uciekło mi, Ha, ha :)))

Gorąco coś na tym forum!!!! A moje kochane koleżeństo znowu coś mówi a ja nie
                        wiem o co chodzi????? No dobra, ja też mam swoje tajemnice, hi, hi;)))

Ja też czuję wiosnę ale ja już jestem trafiona, ha - na wieki:))))) Jakie
                        cudowne to uczucie, zachęcam ;))))
                        • laser_ Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:51
                          Trafione dobierają się z trafionymi...szczęśliwie (:o)
                        • silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:51
                          jakie tam tajemnice :))))) jawne, prawie wszystko albo i jeszcze więcej :))
                          gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz na milion lat... albo i rzadziej...

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Co to się stało?????? Hmmmmmmm Uciekło mi, Ha, ha :)))
                          >
                          > Gorąco coś na tym forum!!!! A moje kochane koleżeństo znowu coś mówi a ja nie
                          > wiem o co chodzi????? No dobra, ja też mam swoje tajemnice, hi, hi;)))
                          >
                          > Ja też czuję wiosnę ale ja już jestem trafiona, ha - na wieki:))))) Jakie
                          > cudowne to uczucie, zachęcam ;))))

• laser_ Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:53
                            No silver w jednej minucie wysłaliśmy posty....znak to,czy co ?
                            • eor Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 18:55
                              Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej
                              romantycznej komedii:))))))))))))))
                              • Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 18:58
                                eor napisał(a):

> Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej
                                > romantycznej komedii:))))))))))))))

O!!!! Eorku????
                                Wydawało mi się, że Ty też już trafiony trochę jesteś, hmmmm może mi się
                                wydawało???
                                Tylko nie zmywaj mi głowy, proszę:)))))
                                • eor Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:02
                                  A za co mialbym zmywac glowe?

Pewnie, ze sie nie mylisz. Pewnie.:)))))))))))))
                              • silverstone Re: Miłość i wiosna:)))))))eor 30.01.02, 19:10
                                no nie wiem czy to dobry pomysł bo przy ostatnim losowaniu obiecałam sobie, że będę oszukiwać :))))))

eor napisał(a):

> Silver - koniecznie losuj:))))))))) Wszyscy widze w amorach. Ech, jak w dobrej
                                > romantycznej komedii:))))))))))))))

• freon Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:14
                                  A co to za losowanie - kto z kim? Niezle, niezle. A co po losowaniu? Zyli dlugo
                                  i szczesliwie? A co bedzie jak wylosuje fatalnie?
                                  • silverstone freon 30.01.02, 19:21
                                    znajdz na Towarzyskim moje wątki "Losowanie", "Komisja losująca zaprasza" "Komisja uprzejmie
                                    zapytuje" oraz "Wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" i wszystko będzie jasne :)))))))

w skrócie - przydzieliłam wszystkim stałym bywalcom numerki - panom parzyste, a paniom nie, a
                                    potem urządziłam losowanie :)))) podzieliłam wszystkich w parki no i teoretcznie mieliśmy żyć dlugo i
                                    szczęśliwie :)))))))) Teoretycznie!!!

freon napisał(a):

> A co to za losowanie - kto z kim? Niezle, niezle. A co po losowaniu? Zyli dlugo
                                    >
                                    > i szczesliwie? A co bedzie jak wylosuje fatalnie?

• freon Re: freon 30.01.02, 19:26
                                      A udalo sie komus???? Czy wiesz, ze zostalas miloscia zycia neandertalczyka???
                                      • silverstone Re: freon 30.01.02, 19:34
                                        nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo bardzo
                                        lubie i uwazam,ze jset słodki :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jakiego neandertalczyka???????????

freon napisał(a):

> A udalo sie komus???? Czy wiesz, ze zostalas miloscia zycia neandertalczyka???

• freon Re: freon 30.01.02, 19:38
                                          silverstone napisał(a):

> nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo bardzo
                                          > lubie i uwazam,ze jset słodki :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                          >
                                          > Jakiego neandertalczyka???????????

A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. Nie
                                          widzialas, ze tak o Tobie mowi????
                                          • silverstone Re: freon 30.01.02, 19:40
                                            mowi na mnie neandertalczyk??????? eh, nie nadazam za tymi chlopami!
                                            numerek wylosowany - nie wiem czy mnie lubi. W kazdym badz razie nie ucieka:))))

freon napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                                            >
                                            > > nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo ba
                                            > rdzo
                                            > > lubie i uwazam,ze jset słodki :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            > >
                                            > > Jakiego neandertalczyka???????????
                                            >
                                            > A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. N
                                            > ie
                                            > widzialas, ze tak o Tobie mowi????

• Gość: Paul Nie, nie, nie................nie! IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 22:40
                                            freon napisał(a):

>
                                            > > nie wiem czy sie udalo- raczej nie......... Choć ja swój numerek bardzo ba
                                            > rdzo
                                            > > lubie i uwazam,ze jset słodki :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            > >
                                            > > Jakiego neandertalczyka???????????
                                            >
                                            > A ten Twoj numerek tez Cie lubi:o)))) Jak to jakiego neandertalczyka - Paula. N
                                            > ie
                                            > widzialas, ze tak o Tobie mowi????
                                            1) nikogo nie lubie oprucz siebie
                                            2) nikogo nie wyzywam od neandertalczykow
                                            3) jestem chamem, a nie neandertalczykiem
                                            Paul - zbulwersowany
                                            PS 4) Droga freon, ty sie kiedys doigrasz.....;-))))

• freon Re: Nie, nie, nie................nieporozumienie 30.01.02, 23:41
                                              Nie powiedzialam, ze Paul wyzywa Silver od neandertali, tylko, ze Paul nazywa
                                              Silver miloscia swojego zycia. To Paula nazwalam neandertalczykiem :o))))))))))
                                              No, ale wszystkich juz przeprosilam. Whooops! PrzeprosilEM. Juz Zulu wie co
                                              mowi:o)))

Dobranoc,
                                              Piotr :o))))))
                                              • silverstone freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:51
                                                Rany boskie Freon!!!!!!! Ty sikasz na stojąco???????????????????

freon napisał(a):

> Nie powiedzialam, ze Paul wyzywa Silver od neandertali, tylko, ze Paul nazywa
                                                > Silver miloscia swojego zycia. To Paula nazwalam neandertalczykiem :o))))))))))
                                                >
                                                > No, ale wszystkich juz przeprosilam. Whooops! PrzeprosilEM. Juz Zulu wie co
                                                > mowi:o)))
                                                >
                                                > Dobranoc,
                                                > Piotr :o))))))

• ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:52
                                                  A Ty nigdy nie próbowałaś?:)))
                                                  • silverstone Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 09:54
                                                    za duzy wiatr był za kazdym razem :))))

ronja napisał(a):

> A Ty nigdy nie próbowałaś?:)))

• ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:00
                                                    Trzeba było od zawietrznej stanąć...:))))
                                                  • silverstone Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:01
                                                    może najpierw zrobię patent żeglarza :))))))

ronja napisał(a):

> Trzeba było od zawietrznej stanąć...:))))

• ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:17
                                                    Ach, właśnie, na studiach zrobilam głupote - najpierw zaczęłam jeżdzić konno,
                                                    a potem miałam robić patent. Acha, dupa. Wsiąkłam i zapomniałam o całym
                                                    świecie. I patent oraz przewodnika beskidzkiego diabli wzieli....:(((
                                                • freon Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:51
                                                  No jeden taki się wczoraj uparł, że na stojąco:o)))))) Nie wiem, czemu mnie się
                                                  tak czepili. Co ja takiego komu zrobiłam? Roman skarży na mnie do adminów, Paul
                                                  napada, a jakiś Zulus wmawia, że to co widzę od tylu lat to tylko iluzja!
                                                  Miłego dnia.
                                                  • ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 10:57
                                                    Ale przynajmniej wesoło jest, freon!:)))))
                                                  • freon Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 11:04
                                                    Dlatego mówcie do mnie: Piotrusiu! Będzie jeszcze weselej:o((((( Mnie tam taka
                                                    wesołość nie bawi. Mam moralnego kaca po wczorajszej bitwie i postanowiłam
                                                    ignorować posty Paula, bo jemu chyba przyjemność sprawia kiedy ktoś się z nim
                                                    kłóci. A ja wolę szanować swoje nerwy i nie dawać takim jak on powodów do
                                                    radości. (nie wspominam już o tym, że taki z niego gentleman, że to ja musiałam
                                                    wszystkich przepraszać za te publiczne wrzaski, a on zadowolony przyjął moje
                                                    przeprosiny jakby do niego były kierowane - sic!) Dobra, nieważne. Nie mam
                                                    zamiaru sobie głowy zawracać takimi bzdurami. Raz jeszcze - miłego dnia:o)))
                                                  • ronja Re: freon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.01.02, 11:11
                                                    A ja jestem ślepa i w aż tak czarnych kolorach tego nie widzę...
                                                    Moim zdaniem nie wygląda to tak czarno jak to widzisz.
                                                    I widze małe nieporozumienie.
                                                    Ale nie przejmuj się tak, może lepiej faktycznie ignorowac, jak się inaczej nie
                                                    da.
                                                    Tobie tez miłego dnia!:)))
                            • silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:09
                              raczej "czy co" :))))))))))))))))

laser_ napisał(a):

> No silver w jednej minucie wysłaliśmy posty....znak to,czy co ?

• Gość: lucy_z Re: Miłość i wiosna:))))))) IP: 192.168.0.* 30.01.02, 19:25
                            silverstone napisał(a):

> gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz na m
                            > ilion lat... albo i rzadziej...
                            >
                            Pilnuję, pilnuję ale tak niepostrzeżenie, chyba też tak jestem pilnowana.
                            > Przede wszystkim trzeba się lubieć:))))
                            Raz na milion?????? Ależ skąd!!!! Jeszcze się przekonasz :))))))
                            • silverstone Re: Miłość i wiosna:))))))) 30.01.02, 19:37
                              wiesz co... nie wiem czy chce mi sie przekonywac.... jak raz na milion lat to na
                              milion lat :))) i niech tak zostanie...

Gość portalu: lucy_z napisał(a):

>
                              >
                              > > gratuluję tego trafu - pilnuj go jak oka w głowie... czasem trafia się raz
                              > na m
                              > > ilion lat... albo i rzadziej...
                              > >
                              > Pilnuję, pilnuję ale tak niepostrzeżenie, chyba też tak jestem pilnowana.
                              > > Przede wszystkim trzeba się lubieć:))))
                              > Raz na milion?????? Ależ skąd!!!! Jeszcze się przekonasz :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka