Gość: lucy_z IP: 192.168.0.* 31.01.02, 00:35 Już cisza na forum, chodzę wolniutko, cichutko, śpiewam Wam kołysankę, nikt nie pyskuje, nikt się nie kłóci......Wstańcie wyspani :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) 31.01.02, 23:37 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Już cisza na forum, chodzę wolniutko, cichutko, śpiewam Wam kołysankę, nikt nie > > pyskuje, nikt się nie kłóci......Wstańcie wyspani :)))))) Co tak cicho, śpi już licho?????? Dobranoc, dobranoc:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: Dobranoc :)))))))) IP: *.gazeta.pl 31.01.02, 23:47 pchly na noc, pchly na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatar Re: Dobranoc :)))))))) IP: 217.96.36.* 01.02.02, 00:11 ...karaluchy pod poduchy a szczypawki na zabawki..... Dobranoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazy Re: Dobranoc :)))))))) IP: *.proxy.aol.com 01.02.02, 00:55 Gość portalu: lucy_z napisał(a): > Już cisza na forum, chodzę wolniutko, cichutko, śpiewam Wam kołysankę, nikt nie > > pyskuje, nikt się nie kłóci......Wstańcie wyspani :)))))) Kolorowych snow z Baba Jaga i Vladim Drakula Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) 01.02.02, 23:43 Cisza, cisza jak makiem zasiał.....ciiiiiiii..... Dobrej nocy życzę wszystkim nocnym Markom i nie tylko..... Muszę wstać rano o 4-tej, tak się zastanawiam czy warto spać????? Trochę pobuszuję ale nie tu, żeby nie zbudzić licha.....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: Dobranoc :)))))))) IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 00:22 aaa aaa byly sobie kotki dwa aaa aaa szarobur szarobur o by dwa wiec spij bo wlasnie ksiezycz wzszedl i za chwile zgasnie no a rano bedzie zly ze on zasnal a nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) IP: 192.168.0.* 02.02.02, 00:24 Gość portalu: alinca napisał(a): > aaa aaa byly sobie kotki dwa > aaa aaa szarobur szarobur o by dwa > wiec spij bo wlasnie > ksiezycz wzszedl i za chwile zgasnie > no a rano bedzie zly > ze on zasnal a nie ty Alinca:))) To Ty też jeszcze nie śpisz?????? Ja chyba zdecyduję się zasnąć. Dobranoc :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) IP: 192.168.0.* 08.02.02, 00:26 Gość portalu: lucy_z napisał(a): Alinca:))) To Ty też jeszcze nie śpisz?????? > Ja chyba zdecyduję się zasnąć. Dobranoc :)))))) Ciekawa jestem czy jest ktoś jeszcze???????? Alinco:)))))) Jak tam Ci leci?????? Nie odzywasz się??? Wszystkim mówię dobranoc:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: Dobranoc :)))))))) 08.02.02, 00:34 Dobrej nocy, Lucy:o))) Ja bylam, ale nie tutaj. Myszkowalam sobie w ramach przygotowan do zakupu kota:o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) 08.02.02, 00:51 freon napisał(a): > Dobrej nocy, Lucy:o))) Ja bylam, ale nie tutaj. Myszkowalam sobie w ramach > przygotowan do zakupu kota:o))) O!!!!!!!! Dobranoc:)))))))) Ja też byłam, wspierałam jedno forum co prosiło o pomoc:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) IP: 192.168.0.* 12.02.02, 00:21 Cisza, dobranoc, dobranoc..... Pozdrawiam nocne Marki, może ktoś przyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Dobranoc :)))))))) IP: *.proxy.aol.com 12.02.02, 21:24 A paciorek zmowiony?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinca Re: Dobranoc :)))))))) IP: *.gazeta.pl 12.02.02, 23:40 Lucy jesyem, ale jakoby mnie mnie bylo bo ucze sie tej (...) teorii prawa. Nie klne tylko dlatego ze grzecznym dziewczynkom nie wypada. Ale za tydzien juz bedzie po wszystkim - mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Dobranoc :)))))))) 12.02.02, 23:52 Gość portalu: alinca napisał(a): > Lucy jesyem, ale jakoby mnie mnie bylo bo ucze sie tej (...) teorii prawa. Nie > klne tylko dlatego ze grzecznym dziewczynkom nie wypada. Ale za tydzien juz > bedzie po wszystkim - mam nadzieje... Alinca:))) Trzymam kciuki za Ciebie!!!!!!!!! :))))))))) Jak zaklniesz, będziesz usprawiedliwiona ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś