Dodaj do ulubionych

Inwestycje drogowe A.D. 2004

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 21:11
Widze ..he he a wlasciwie znowu nie widze ... przedłuzenia dwupasmowej
Rokicinskiej od Widzewa Wschodu do Hetmanskiej ... Ten kawałek to jedno z
najwiekszych dziwnosci na lodzkich drogach ... I co ciekawe o tym remoncie
slychac juz od conajmniej 2 lat .... Pogratulowac ...
Obserwuj wątek
    • Gość: qbek Re: Inwestycje drogowe A.D. 2004 IP: *.toya.net.pl 08.01.04, 23:05
      aleja wlokniarzy to koszmar. przy braku obwodnicy lodzi jest to jedyna droga dla
      wielu pjazdow. nie ma wazniejszej inwestycji drogowej. starajcie sie o
      pieniadze z unii i do roboty !!!i to szybko bo sie zakorkujemy na amen.
      aleja wlokniarzy to koszmar. przy braku obwodnicy lodzi jest to jedyna droga dla
    • hubar Re: Inwestycje drogowe A.D. 2004 08.01.04, 23:18
      Od dwóch lat słychać o dokończeniu Zgierskiej... a od ilu lat słychać o
      dokończeniu "przy okazji modernizacji Zgierskiej" fragmentu ulicy
      Świtezianki???!!! Tam jest zarówno kanalizacja burzowa, oświetlenie,
      utwardzenie... tylko tego no twardego... alfaltu brakuje!
    • true_blue Re: Inwestycje drogowe A.D. 2004 08.01.04, 23:40
      A ja mam pytanie: czy to nie na takie inwestycje maja byc pieniadze z UE? Czy
      nie mozna napisac projektow do UE, a nie wiecznie liczyc na swoja pusta
      kieszen?
      Pozdr.
    • Gość: WUJEK Re: Inwestycje drogowe A.D. 2004 IP: 212.160.191.* 09.01.04, 10:12
      No właśnie.
      Doszły mnie głosy, że Kropiwnickiemu nie bardzo zależy na rozbudowie ulicy
      Rokicińskiej...
      • Gość: pszemeq Re: Inwestycje drogowe A.D. 2004 IP: *.zapora / 217.96.25.* 09.01.04, 13:00
        mam wrazenie, ze sfera zainteresowan tego Pana odbiega w znacznym stopniu od
        zainteresowań mieszkancow naszego miasta ....Ja od wtorku nie wiem jak mogle zyc
        bez Pana prezydenta jadacego Piotrkowska w bialej dorożce ups karecie
        oczywiscie;) ...ale ja sie czepiam ....
    • Gość: mr x Porownanie wydatkow na drogi Lodzi i Krakowa IP: *.p.lodz.pl 09.01.04, 15:32

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,1855659.html
      lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/329410.html
      Jak widac Łodz wyda 71 mln a Krakow ponad 260mln!!! Dlaczego jak zwykle nasze
      miasto jest traktowane po macoszemu macoszemu?! Czemu gazeta nie podjęła tego
      tematu!!!?? Dlaczego o tym nie napisano ze podobne wielkoscia miasto w polsce
      wyda na komunikacje prawie 4 razy wiecej. Tylko biadolenie ze jest trudno, ze
      jest zle i ze nie ma pieniedzy! Czasami mam wrazenie ze redakcja GW jest juz
      jedna noga w warszawie i podobnie jak Kropa Lodz traktuje jako odskocznie!
      Jestescie zalosni...
      • Gość: BatuChan Re: Porownanie wydatkow na drogi Lodzi i Krakowa IP: *.lab.ics.p.lodz.pl 09.01.04, 17:31
        O Rokicińską nie ma się co martwić. Będzie zrobiona od Augustów do Hetmańskiej.
        I to najdalej do października. Wiem to z pewnego źródła.
        • Gość: mr x Re: Porownanie wydatkow na drogi Lodzi i Krakowa IP: *.p.lodz.pl 09.01.04, 18:39
          Ja sie nie martwie o rokicinska tylko o to ze w porownywalnym krakowie na
          takie inwestycje jest 4 razy wiecej pieniedzy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka