Gość: Gadzinówka IP: *.dolsat.pl 02.10.09, 18:53 A co to w ogóle jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: W Łodzi zagrał Behemoth IP: *.smrw.lodz.pl 02.10.09, 20:13 zespół trendy - teraz wszyscy w Polsce są deathmetalowcami i w nocy zarzynają koty ;) Wkurza mnie ta Behemothomania bo jak dla mnie zespół jadący na skandalicznych teledyskach uderzających w uczucia religijne ludzi i jadący na Dodzie nie zasługuje na takie zainteresowanie. Ciekawe czy GW zauważy że do Łodzi w listopadzie przyjedzie z trasą koncertową Closterkeller - jak dla mnie zespół, który wiele więcej zmajstrował na polskiej scenie rockowej. A do tego wczoraj (dziś) wydał po kilku latach kolejny album. Odpowiedz Link Zgłoś
mf719 Re: W Łodzi zagrał Behemoth 02.10.09, 20:49 Gość portalu: Marcin napisał(a): > zespół trendy - Nie jest trendy, po prostu jest dobry. > > Wkurza mnie ta Behemothomania bo jak dla mnie zespół jadący na skandalicznych > teledyskach uderzających w uczucia religijne ludzi i jadący na Dodzie nie > zasługuje na takie zainteresowanie. rzeco? Ta kapela miał tysiące fanów na całym świecie zanik ktokolwiek jeszcze usłyszał o Dodzie. > Ciekawe czy GW zauważy że do Łodzi w listopadzie przyjedzie z trasą koncertową > Closterkeller - jak dla mnie zespół, który wiele więcej zmajstrował na polskiej > scenie rockowej. A do tego wczoraj (dziś) wydał po kilku latach kolejny album. Nie GW nie zauważy, bo mało kogo ta kapelka interesuje. Closterkeller osiągnął więcej na polskiej scenie niż Behemoth? Durnyś. Behemoth osiągnął nieporwónywalnie więcej na polskiej scenie dwiema ostatnimi płytami niż Anja i spółka przez cały czas trwania kariery. Nie muszę chyba wspominać o sukcesach za granicą, które dla żadnej kapeli (może poza Vaderem) są obecnie nie osiągalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: W Łodzi zagrał Behemoth IP: *.smrw.lodz.pl 02.10.09, 23:35 A co mnie interesuje co się dzieje z Behemothem na świecie ? Dla mnie jak i dla wielu milionów ludzi ta kapela była nieznana w Polsce do czasów skandalików z teledyskami i romansów Nergala z Dodą. A teraz mamy behemothomanię. To Vader był już o wiele bardziej w Polsce znany i ceniony. Co do Clostera - Closter to prekursorzy mrocznego i klimatycznego grania w Polsce. Nikt przed nimi właściwie tak nie grał. Tak więc wkład Clostera w polskie granie rockowe jest ogromny. Poza tym kapela wielu interesuje wbrew temu co sobie wyobrażasz. Anja jest i była bardziej znaną osobą w życiu publicznym niż Nergal - jeśli już tego typu porównania dokonujemy. A tak w ogóle to Closterkeller to tylko przykład, pewnie jeden z wielu i nie zależy mi tu absolutnie by konkretnie kogoś z kimś porównywać. A na koniec daruj sobie niektóre słowa bo mogą obrażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parano Re: W Łodzi zagrał Behemoth IP: *.bugaj.pabianice.pl 03.10.09, 10:46 Jeśli dla ciebie Behemoth był nieznany w Polsce do czasów prywatnych spotkań Dody i Nergala to należy ci tylko współczuć. Zresztą co to znaczy dla ciebie? Myślisz, że jakiś romansik frontmana z Dodą nabił kapeli dekompresję po brzegi? Jesteś niepoważny. Closter, prekursorzy, Anja była bardziej znaną osobą...ale kogo to interesuje? Behemoth ma tysiące fanów na całym świecie, ich nowa płyta jest hitem (wysokie miejsce na liście Bilboardu). I teraz powiedz mi czemu ktoś miałby pisać o występie Clostera, który na świecie nic nie znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły A co na to Łódzka prawica ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 20:20 będzie protestować ? Odpowiedz Link Zgłoś