Gość: Ula IP: *.4web.pl 03.10.09, 08:03 Wielki człowiek, jeden z niewielu obiektywnie potrafiących spojrzeć nawet na Holocaust. Trudno uwierzyć, ze tacy ludzie też kiedyś muszą umrzeć [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jur Pożegnanie Marka Edelmana IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.10.09, 09:47 Zmarł wielki przyjaciel człowieka.Pozostaje pustka trudna do wypełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch Pożegnanie Marka Edelmana IP: *.toya.net.pl 03.10.09, 10:23 Pan Marek Edelman był prawdziwym Polakiem pochodzenia żydowskiego, jedyny którego można było darzyć sympatią i uznaniem, był prawdziwym CZŁOWIEKIEM inni przy Nim to imitacja Człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Re: Pożegnanie Marka Edelmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 10:27 Rozumiem , ,ze gazeta wypuści okolicznościowe koszulki z hasłem „nie płakałem po….” Odpowiedz Link Zgłoś
mtcwa Re: Pożegnanie Marka Edelmana 03.10.09, 13:59 a ja się ciesze ze juz go nie ma i tyle kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus a co to cenzura byla IP: *.dynamic.mnet-online.de 03.10.09, 13:52 a prawa mojzeszowego sie nie zna ze dzieci nie odpowiadaja za zbrodnie rodzicow w sensie prawa ludzi tylko prawa natury zegnaj przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Łodzi Pożegnanie Marka Edelmana IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.10.09, 00:04 to jakaś paranoja, bardzo szanuję dokonania M.E. ale na epatowanie jego śmiercią to już jest lekka przesada .. trzy pierwsze wątki na wyborczej poświęcone jemu ... no bez przesady trochę zdrowego rozsądku ... nawet po śmierci papieża nie było tyle miejsca poświęconego jego dokonaniom, co M.E ... litości , niechże spoczywa w spokoju i dziękujemy. szalom . jeśli wyborcza chce hołd składać wobec M.E., trzeba było poświęcać mu więcej materiałów za życia, cytować, prosić o opinię ,dać się wypowiedzieć, a w tej chwili jego dokonania są całkiem anonimowe, nikt nie wie kto zacz ... Panie Michnik ... kończ Waść wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pożegnanie Marka Edelmana IP: *.cust.tele2.se 04.10.09, 10:24 Epatowanie śmiercią Papieża, trwające zresztą do dziś, jest dla mnie, i nie tylko, bardziej męczące. Zwłaszcza, że był Papieżem i wiadomo było o nim niemal wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Pożegnanie Marka Edelmana 04.10.09, 10:25 Czytając niektóre wpisy.Można dojść do wniosku,że Polska w sporej części składa się ze "szmalcowników".Plugawy szwab Jankowski,a także Rydzyk,Nowak itp.Winni być z nich dumni. Odpowiedz Link Zgłoś