Dodaj do ulubionych

WOŚP w Pabianicach

12.01.04, 16:27
Jak wam się podobał WOŚp w Pabianicach....czy mi sie wydaje czy z roku na rok
jest coraz gorzej......
Obserwuj wątek
    • boczek2001 Re: WOŚP w Pabianicach 13.01.04, 16:06
      seba1984 napisał:

> Jak wam się podobał WOŚp w Pabianicach....czy mi sie wydaje czy z roku na rok
      > jest coraz gorzej......

Nie wiem jak w tamtym roku bo nie byłem, ale w tym jedna wielka dupa. Cytata
      Daniela, głupie teksty, pijaki z rozwalonym palcem opierającym się o ladę,
      zimno i straszne disco-polo!!! BLE!!!!!!!
      • majass Re: WOŚP w Pabianicach 13.01.04, 18:17
        Pewnie ze roku na rok jest gorzej. Dzieci sobie z tym nie radzą. nie ma
        pomysłów a mówią ze nie ma kasy(ta na fajny pomysł zawsze sie znajdzie. moze za
        rok sie za to wezmiemy co Boczek???. A ja spędziłbym dzięki temu ginał w
        Pabianicach(od 2 lat Łóź i tam działam)
        -
        To nie żarty. W styczniu nie na narty tylko na BEACH PARTY
    • margeryta Re: WOŚP w Pabianicach 14.01.04, 13:26
      Nie wiem jak wyglądał finał orkiestry w Pabianicach w poprzednich latach, nie
      byłam, nie widziałam. W tym roku ze sceny leciało disco polo w najgorszym
      wydaniu jakiejś grubej blondyny. Zwłaszcza utkwiło mi coś o Zdziśku, rach,
      ciach, buzi, buzi i dalej w ten deseń. I jeszcze teksty w przerwach typu "zaraz
      stąd wykopiemy ochroniarzy"
      Kto ją na tę scenę wpuścił?
      Czy sprzedawcy orkiestrowych gadżetów dzielą się z WOŚP zyskami? Sporo było
      ludzi oferujących serduszka w przeróżnej postaci. Na WOŚP byłam z dzieckiem i
      trudno nie ulec dziecięcym namowom :-) Mam nadzieję że nie napełniałam kieszeni
      jedynie sprzedawcom?
      • boczek2001 Re: WOŚP w Pabianicach 14.01.04, 14:49
        margeryta napisała:

> Nie wiem jak wyglądał finał orkiestry w Pabianicach w poprzednich latach, nie
        > byłam, nie widziałam. W tym roku ze sceny leciało disco polo w najgorszym
        > wydaniu jakiejś grubej blondyny.

To włąsnie Daniela - podobno największy biust w Polsce

>Zwłaszcza utkwiło mi coś o Zdziśku, rach, ciach, buzi, buzi i dalej w ten
        deseń. I jeszcze teksty w przerwach typu "zaraz stąd wykopiemy ochroniarzy"
        > Kto ją na tę scenę wpuścił?

"(...) Chodź bobasku pójdziemy do lasku..." i coś o fryzjerze chyba właśnie
        Zdzisławie.... a tekst o ochroniarzach też słyszałem, mimo iz byłem tam
        zaledwie 30 minut...

Dobrze ze nie wszczeła bójki takim wezwaniem, idiotka....

> Czy sprzedawcy orkiestrowych gadżetów dzielą się z WOŚP zyskami? Sporo było
        > ludzi oferujących serduszka w przeróżnej postaci. Na WOŚP byłam z dzieckiem i
        > trudno nie ulec dziecięcym namowom :-) Mam nadzieję że nie napełniałam
        > kieszeni jedynie sprzedawcom?

Wydaje mi sie ze każdy sprzedający na placu okalającym główną scenę miał
        pozwolenie i umowe podpisaną ze Sztabem i Urzedem Miejskim. Tak robi sie
        przynajmniej na każdej imprezie czy festynie. Mają pozwolenie na handlowanie
        jesli czesc dochodów zasili kiesę organizatora...

Zresztą chodziła tam Straż Miejska, wiec pewnie było wszystko legalne....

Tak na marginesie, wiadomo ze szczytny cel, ze nei powinno byc słów krytyki,
        ale organizatorzy mogli sie troszke postarac, równeiz jesli chodzi o to
        Światelko do Nieba... kilka petard na oko za 15 zł za sztuke to raczej
        beszczeszczenie symboliki niż prawdziwa feta....
    • seba1984 Re: WOŚP w Pabianicach 15.01.04, 13:19
      Zadziwiające jest to jak organizatorzy poukładali plan imprezy........na
      początku był hiphop i ze sceny poszły bluzgi.....potem jakieś denne TALENCIKI a
      na koniec jakies discopolo...........dodatkowo po swiatełku godzine trwały same
      licytacje.......nic sie nie działo.........Jedyne wytłumaczenie znajduje w tym
      ze nie było pieniedzy.......niestety misato nie zabradzo stara sie by wspomóc
      Orkiestre.....dodatkowo gdzieś wsiąkła po zeszłorocznej kompromitacji impreza w
      Remizie która przynosiła duze sumy pieniedzy z licytacji.....z zestawienia
      podanego w Zyciu Pabianic wynika ze z roku na rok jest coraz
      gorzej........jeszcze niedawno Pabianice zbierały ponad 100 000
      złotych........wiecej od Łodzi..........dzis suma jest o połowe
      mniejsza........Druga sprawa to wolontariusze, których na placu bylo ze swieca
      szukac..........wszyscy zamiast zbierac pieniadze stali pod scena......po
      przybyciu na plac 40 minut zmarnowalem na odalezienie jakiegoś
      zbieracza......kiedy zbierałem pieniadze w IX FINALE wolontariat był
      wszedzie......podchodzilismy sami do ludzi, zeby wyłudzic choć złotówke choć 50
      gr a teraz wolontrariat trzeba szukac samemu.....efekty sa widoczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka