14.04.25, 04:57
Kwestia zarabiania na fundacjach jest hipokryzja gdyż całe to towarzystwo polityczne jest po takich samych fundacjach porozstawiane. To raczej prawodawców należy pytać czemu ale oni są przecież politykami więc koło się zamyka.

Mnie bardziej by ciekawiło czemu on w ogóle zajął się WOŚP , czemu tyle jest polityków wokół tego. Czemu widać w tym wzorce pewne światowe. Ale pytań o podstawy systemu nie wypada zadawać. Gdyż jak w temacie pierwszym obie strony są dwoma stronami tej samej monety
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Wosp 14.04.25, 05:06
      Rock to polityka i to samo jądro tej polityki. Psychologia tłumu. Istota polityki 20 wieku.
      • dotera Re: Wosp 14.04.25, 05:22
        Jak byłem dzieckiem nastolatkiem nie rozumiałem świata, ale intuicja mi podpowiadała że to co jest robione jest źle . co się dzieje w szkole . Dopiero długo później zrozumiałem że biesy wyszły na zer.
        • dotera Re: Wosp 14.04.25, 06:00
          Wosp dziś jest krytykowany od lewa do prawa bo sądzę że politycznie zerwał się z tego kursu na którym był na początku. Na początku wszyscy kochali WOŚP. Od lewa do prawa!

A mnie właśnie dziś ciekawi czemu wtedy wszyscy kochali WOŚP i te korzenie mnie ciekawią.
          • dotera Re: Wosp 14.04.25, 06:11
            Nie jest mi po drodze z dzisiejszymi krytykami WOŚP. Sądzę że to zorganizowana akcja macherów politycznych do których sznurki są daleko hen hen za wodami. Ale ciekawi mnie czemu teraz się uruchomili a czemu wcześniej WOŚP był cały czas hołubiony. Mam pytania o źródło
            • dotera Re: Wosp 15.04.25, 15:06
              Moim zdaniem to jest konsekwencją rozpadu jaki dokonuje się między polityka USA i Europy. Jednak nie wszystko w tym jest dla mnie zrozumiałe dzisiaj. Rok temu bardziej a dziś mniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka