Gość: łodzianin IP: *.lodz.mm.pl 19.10.09, 22:08 Brawo Widzewiacy łódź jest dumna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mati gole!!!!!!! IP: *.ip-point.pl 19.10.09, 22:56 Są na stronie sport.tvp.pl sport.tvp.pl/pilka-nozna/unibet-i- liga/wideo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzony Łodzianin Re: Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.10.09, 23:05 To był chyba najlepszy mecz Widzewa w tym sezonie.Zagrali ambitnie, z zaangażowaniem i byli zdecydowanie lepsi od Pogoni.Mecz był emocjonujacy z nerwowa koncówka,ale takie coś sprawia,że emocje są wielkie.Tym razem brawa dla drużyny,bo widać ,że potencjałem nie macie równych w tej lidze. Łódź dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.toya.net.pl 19.10.09, 23:19 To dobrze że Widzew wygrał. Mamy w Łodzi z czego się cieszyć! Gratulacje dla całego zespołu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHN Re: Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.toya.net.pl 19.10.09, 23:59 Dzierdzik pajacu! Piszesz imbecylu ze Widzew sie staral grac i czasem cos mu wychodzilo? To chyba ogladales inny mecz! I ty sie dziwidz ze Widzew nie dal Ci akredytacji? Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagr84@gmail.com Re: Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.toya.net.pl 20.10.09, 00:38 Ogólnie mecz mógł się podobać. Jednak widać że jak się chce to można. Po raz kolejny jednak Bieniuk udowodnił że jest takim naszym drewniakiem jak Rasiak, tyle że w obronie - niby się ociera o reprezentację a słaby jest że hej, ani to zwrotne ani nie potrrafi piłki wyprowadzić tylko wybija w trybuny. Za to coraz bardziej podoba mi się Dudu - transfer 100% trafiony. Muszę przyznać również że pogoń nie była wcale gorsza. Super zagrał Petasz, na miejscu Widzewa zainteresowałbym się nim, bo widać że ma papiery na granie. Przede wszystkim widać że czuje grę i myśli na boisku. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zak*tego łba Re: widzew IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 07:38 tarcze i zbroje och masz marzenia ty Dur*y Ma*ole! Odpowiedz Link Zgłoś
zychu1 Oj łodzianie ! 20.10.09, 08:33 Jak może być dobrze z piłką nożną w Łodzi jak łódzcy kibice z ŁKS-u i Widzewa są sobie wilkiem. Nie będę się rozwodził o samorządowcach, którzy powinni z całą mocą wspierać łódzkie kluby aby one przynosiły wielką radość kibicom. Ja nie jestem łodzianinem, a od lat wiernym kibicem Widzewa z małej łódzkiej miejscowości. Życzę obu drużynom jak najlepszych wyników a szczególnie mojemu ukochanemu Widzewowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiacik Re: Oj łodzianie ! IP: *.uni.lodz.pl 20.10.09, 15:10 a co ma do tego nienawisc kibicow obu klubow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GABI1 Re: Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 09:03 WIDZEW PIERWSZA W POLSCE DRUŻYNA która obroni tytuł lidera I ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiacik Re: Widzew wrócił na pierwsze miejsce IP: *.uni.lodz.pl 20.10.09, 10:31 Takie rzeczy tylko w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś