Dodaj do ulubionych

agencje hostess w Łodzi

12.12.09, 20:31
od jakiegoś czasu poszukuję uczciwej agencji na terenie Łodzi zajmującej się zatrudnianiem hostess na promocjach. Ale jak powszechnie wiadomo, ciężko znaleźć taką agencję, która będzie wypłacała pieniądze na czas, nie będzie w jakiś sposób oszukiwać i naciągać dziewczyn. Więc jeśli znalazłyby się jakieś osoby które są w stanie cokolwiek doradzić czy wypowiedzieć się na temat niektórych agencji byłabym bardzo, bardzo wdzięczna :) myślę, że taki wątek może pomóc niejednej dziewczynie w wyborze uczciwego pracodawcy jak i może pomóc w uniknięciu nieprzyjemnej sytuacji walki o swoje ciężko zarobione pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk Re: agencje hostess w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.12.09, 22:45
      Cięzko zarobione pieniądze? Te hostessy to mają robotę, od świtu do
      nocy z kilofem na przodku czy co?
      • dorotka_5 Re: agencje hostess w Łodzi 12.12.09, 23:48
        Żadnych pieniędzy nie zarabia się lekko...może się wydawać, że praca hostessy to
        takie sobie nic, łatwe, proste, przyjemne...bo co to jest postać sobie 10 godzin
        w supermarkecie, w jednym miejscu, wysłuchać klientów (a są różni) i czasami
        jeszcze zbyć w kulturalny sposób osobę przystawiającą się do takiej dziewczyny.
        Proszę spróbować najpierw, a dopiero później porozmawiamy.
        • Gość: kkk Re: agencje hostess w Łodzi IP: *.toya.net.pl 12.12.09, 23:52
          No fakt, ciężka robota, na pewno wiele wypadków przy pracy i w ogóle,
          współczuję, serio
    • Gość: zatrudniający Re: agencje hostess w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 08:45
      Stoi pisze smsy gada sobie w najlepsz z innymi hostessami w sobotę
      nie przyjdzie bo zabalowała w piątek... cieżka praca!!!
      A potem sie dziwi, że agencja nie wypłaca jej pieniędzy?
      Agencja wlaśnie dostała spora karę z atakie zachowanie panienki i
      niech panienka sobie nie mysli, że jak stała 3 dni a jeden dzien
      olała to dostanie jakies pieniądze!
      Uczcwie pracujace hostessy nie sszukaja pracy - one mogą wybierać w
      ofertach. i nie makaron czy proszek do prania tylko te akcje po 50
      PLN/godz.
      • dorotka_5 Re: agencje hostess w Łodzi 15.12.09, 08:11
        to, że wiele hostess tak robi, wcale nie musi oznaczać, że każda szukająca pracy
        hostessa postępuje właśnie w ten sposób. Racja, pracując parę razy widziałam,
        właśnie takie zachowanie dziewczyn, i ok, rozumiem, że nie jest to uczciwe
        postępowanie względem pracodawcy. Ale to wcale nie oznacza, że skoro założyłam
        taki temat to jestem jedną z TYCH dziewczyn, które sobie całkowicie olewają
        pracodawcę. Jak pracuję to uczciwie. Więc bardzo prosiłabym o nie obrażanie i
        generalizowanie.
        A to, że akurat pytam się o agencje godne polecenia...dopiero zaczynam, więc
        chciałabym znaleźć agencję uczciwą. Nikt mi nie wmówi, że nie ma takich, które
        oszukują dziewczyny na każdym możliwym kroku. Przykro mi, że mam taką opinię o
        wielu agencjach, ale jeśli raz się człowiek sparzył i ma złe doświadczenie to
        już później bardzo uważa, wiadomo, nikt nie chce być oszukiwany, zwodzony, że
        umowa będzie podpisana, czego później nie robi, unika telefonów, nie odbiera
        ich....a jak łaskawie odbierze twierdzi, że on jako przedstaiwciel nie ma prawa
        podpisania umowy (bo to robi centrala i ja mam sobie na własny koszt wysłać
        umowę do centrali a oni może łaskawie mi ją odeślą i łaskawie wypłacą pieniądze
        za 3 UCZCIWIE przepracowane dni - co dodam pod względem prawnym jest
        niedopuszczalne i jeśli Inspekcja Pracy wzięła by się za taką agencję, dopiero
        zapłaciłaby karę.)
        • Gość: dorotka_5 Re: agencje hostess w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 08:50
          a swoją drogą jestem ciekawa za jakie zlecenia płacone jest 50 PLN/godzinę,
          chyba ogłoszenia typu zatrudnimy atrakcyjne, inteligentne hostessy, umiejące się
          bawić, nasze ogłoszenie nie ma nic wspólnego z agencjami towarzyskimi, sexem itp
          chodzi o miłe towarzystwo dla naszych klientów gwarantujemy transport nocleg
          oraz dobrą zabawę a dodatkowo zarobek w wysokości od 400-2000 zł na noc (jak dla
          mnie na jednoznaczne co oznacza "towarzystwo dla naszych klientów"....
      • Gość: kel Re: agencje hostess w Łodzi IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.10, 09:00
        jaka płaca taka praca, jak płacisz 7 zł na godzine to masz takie hostessy <żal>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka