Dodaj do ulubionych

Po co "Mrówczyński" zmienia nicki?

28.01.04, 22:46
No właśnie. I tak waidomo, że jest Korasiewicz, choćby pisał jako:
Mrówczyński
Boards_of_Canada
Niechcemisie

To są chyba jakieś problemy z psychiką?

Wasz jak zawsze uczynny Q.

PS Ciekawe, czy znowu będzie draka jak poprzednio :-P
Obserwuj wątek
    • Gość: niechcemisie Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? IP: *.lodz.mm.pl 28.01.04, 22:51
      A moze jakas wizyty u psychiatry bylaby wskazana? Na moje oko masz zadatki na
      paranoika.

Niejaki Zamek napisal, ze ukradlem nazwisko jakiemus porzadnemu obywatelowi,
      wiec przestalem logowac sie jako "Mrowczynski". Teraz loguje sie jako
      boards_of_canada. Wcale tego faktu nie ukrywam.

Moze mi sie niechciec czasami zalogowac?
    • wiadras Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 28.01.04, 23:44
      Co kurczakowi po prowokacji?
    • gray Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 28.01.04, 23:58

chłopak jaki jest taki jest - nie każdemu przypadło po tyle samo rozumu i trzeba
      to zrozumieć.
      • boards_of_canada Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 00:05
        gray napisał:
        > nie każdemu przypadło po tyle samo rozumu i trzeba
        > to zrozumieć.

To by sie zgadzalo. Np niejaki gray. Odpowiada wylacznie na bezsensowne
        wiadomosci, w najbardziej bezsensownych watkach, tworzac jeszcze bardziej
        bezsensowne odpowiedzi, na te bezsensowne watki, poglebiajace ich bezsensownosc.

• gray Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 00:26

widocznie czytasz jedynie wątki dotyczące takich kretynów jak ty :)
    • zamek Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 09:47
      Korasiewicz nie loguje się, abyśmy nie mogli wrzucić go do nieprzyjaciół, a tym
      samym byli zmuszeni widzieć jego żałosne poczynania. Boże, serwilizm i
      wazeliniarstwo nie ma granic.
      Jak będę kiedyś w UMŁ, to trafię do ciebie, Korasiewicz, za pierwszym razem.
      Tyle wazeliny nie da rady wysprzątać.
    • wiadras Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 10:01
      Jak to fajnie mieć dyżurnego wroga. Bez niego nie istnieliby tacy grayowie,
      zamkowie czy inne kurczaki. Co innego prócz szczekania potrafią pokazać na
      forum takie osobniki? Niiiiiiiiiiicccccccccccccccc!!! Bez obrażania innych
      czujecie się jak ryby bez wody. Inwektywy to wasza pożywka. Nie pozdrawiam.
      • zamek Co potrafi Wiadras? 29.01.04, 10:10
        Poświęciłem minutkę i poszukałem Twoich postów, Wiadras. Znalazłem 2 - oba na
        tym wątku. Poczytaj i powiedz, czym zajmujesz się na forum poza szczekaniem?
        Z umizgami ;)
        • wiadras Re: Co potrafi Wiadras? 29.01.04, 10:24
          I co, jak znalazłeś dwa wiadrasowe posty, to zdaje Ci się, że nic nie wiem, nie
          czytałem, nie wiem who is who? Że prowokacje kurczaka, nakręcającego się przy
          takich okazjach graya, wtrącającego odkrywcze trzy grosze zamka, to nie jest
          zwykły bełkot? A na forum zajmuję się głównie czytaniem. I nie mogę powiedzieć,
          że przeglądając posty w/w doznaję olśnień czy jakichkolwiek pozytywnych wrażeń.
          Jedno drobne "szczeknięcie" z mojej strony i od razu przegląd tfurczości?:) Z
          karesami;)
          • zamek Wiadrasku zacny... 29.01.04, 10:39
            ...nie piszę, że nie wiesz, who is who. Ino stwierdzam, że przyganiał kocioł
            garnkowi. Tylko suche fakty. Przy okazji: niestety, trudno jest poznać człeka
            na forum inaczej, niż poprzez jego pisanie. Niestety, nie mam możliwości
            wiedzieć, jak czytasz posty, za to wiem, jak piszesz i ewentualnie na tej bazie
            wyciągam wnioski.
            Przegląd tfurczości został dokonany na podstawie analizy 100 % jej zawartości :)
            Z ułybkami ;)
            • wiadras Re: Wiadrasku zacny... 29.01.04, 10:52
              Nie powiem, ten zacny to chyba na wyrost. Zwłaszcza, że tyczy "kotła":) Ciekawa
              wolta swoją drogą, na "przestrzeni" parunastu minut. Od prztyczka w nos do
              poklepania. To może stanowić zachętę. Do czego,to się dopiero okaże. Fakt, że w
              tak krótkim czasie ilość moich wynurzeń urosła o 100%! Ale jakościowo to
              niewiele się raczej zmieniło. No cóż, pożyjemy, popiszemy, się dowiemy (co o
              nas myślą). Z pewną taką nieśmiałością;)
            • gray Re: Wiadrasku zacny... 29.01.04, 15:42

daj spokój zamku - i tak nie dojdziemy, który to z kolei nick tej samej osoby :)
        • Gość: Filuś Re: Co potrafi Wiadras? IP: *.toya.net.pl 30.01.04, 21:03
          Zamek, nie strasz, nie strasz-bo się zes....sz.Masz pod ręką
          papier ?????????????/
          • gray Re: Co potrafi Wiadras? 31.01.04, 00:21

czasami się zastanawiam czy rzeczywiście byt określa świadomość, bo biorąc pod
            uwagę rejony łodzi, w których toya rozprowadza połączenie internetowe to na tą
            sieć przypada niewiarygodna liczba kretynów...
          • zamek Filuś vs. Szymborska 3:0 31.01.04, 00:31
            Ty, fajne te sonety piszesz! Masz jeszcze? Pycha!
            Papieru nie mam. Mam gazrurkę. Pasi czy zmieniamy oręż? :P
      • gray Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 15:52

Jak to fajnie mieć dyżurnych osłów. Bez nich tacy grayowie, zamkowie czy inne
        kurczaki nie mieliby z czego się pośmiać. Co innego prócz robienia z siebie
        durnia potrafią pokazać na forum takie osobniki? Niiiiiiiiiiicccccccccccccccc!!!
        Bez paplania bzdur czujecie się jak ryby w wodzie a wasza pożywka to ludzie,
        którzy zwracają na was swoją uwagę i zaspokajają waszą potrzebę bycia w centrum
        zainteresowania a zatem

EOT.

Przez myśl mi nie przeszło żeby pozdrowić.
    • szprota Mam! Mam! Mam teorię! 29.01.04, 16:00
      ? Wstydzi się? Swoich poglądów? I dlatego?
    • vladip Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 29.01.04, 19:05
      qoortschak napisał:

> No właśnie. I tak waidomo, że jest Korasiewicz, choćby pisał jako:
      > Mrówczyński
      > Boards_of_Canada
      > Niechcemisie
      >
      Akurat zmiana z Mrówczyńskiego na BoC to dla mnie zmiana pozytywna, co innego
      nick hmm abstrakcyjny, a co innego kiedy ktoś sugeruje że posługuje się
      własnym nazwiskiem choć tak nie jest. A przecież i tak było wiadomo o kogo
      chodzi.
      • Gość: Filuś Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? IP: *.toya.net.pl 31.01.04, 11:40
        Zamek!Gazrurka w ręku oprycha-to Ci oręż.A rozum, gdzie masz?Przydałby Ci się,
        ale już za póżno!
        • gray Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 31.01.04, 11:46

kojarzysz coś takiego jak hierarchia wątków czy niebałdzo?
          • Gość: bałaganiarz Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:00

porzadnicki sie znalazl
            buahahahaha
            • gray Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 31.01.04, 12:03

rozumiem, że po prostu chciało ci się coś napisać.
        • zamek Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? 31.01.04, 13:24
          Widzisz, pysiu poetyczny, do jednego wypada z rozumem, a do innego z gazrurką.
          Nie trwonię rozumu pochopnie.
          • szprota I znowu się ktoś obrazi za pysia...;) 31.01.04, 13:38
            Zamku, przemyśl zmianę inwektyw. Może botaniczne? Np. ty plechowcu niewłaściwy -
            za takie coś to nawet ja bym się nabzdyczyła.
          • Gość: Filuś Re: Po co "Mrówczyński" zmienia nicki? IP: *.toya.net.pl 31.01.04, 15:59
            Rozum żeby trwonić, to najpierw trzeba go mieć , Panie Z.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka