przyslowie Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:35 Miejsce masz już zarezerwowane. Dla Ciebie z dopłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:37 Trochę na północ i trochę na zachód jest taki duuuży sklep z jeszcze większym parkingiem. Za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:43 Znajac zycie pewnie wyladuja tez na nie zamykanych podworkach w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:46 Podwórka należałoby więc zabarykadować przed najazdem i rozjazdem... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:50 Coz to w koncu tylko koncert, a nie rewolucja francuska. Dzis mozna bylo, nie otwierajac okna, poczuc atmosfere: Niech zyje bal... i jakies Afromentale. Co to bedzie jutro? Zagluszy sie swoja muza? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:54 Coś mi się nie wydaje:-) Zresztą dziś w GŁ piszą, że organizatorzy spodziewają się oszałamiającej liczby 8 tysięcy osób. Wczoraj, jak pojechałem o 21 do Liroy Merlin, to wyglądało, że tam jest osiem tysięcy, ale samochodów:-) Jakby Manufaktura zrobiła całonocną wyprzedaż, to Plac Wolności świeciłby pustkami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 22:58 Robia konkurencyjna impreze. Mysle czy nie wdrapac sie o 24 na dach i miec wszystko jak na dloni? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 30.12.09, 23:22 > Mysle czy nie wdrapac sie o 24 na dach Ooo, zaproś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? IP: *.toya.net.pl 31.12.09, 11:44 Zaprosic moge, ale okazuje sie, ze na dach wejsc nie mozna. Papa pod wplywem warstwy sniegu i mrozu peka i po sylwestrze moze zalac sasiadow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? IP: *.retsat1.com.pl 30.12.09, 23:52 > Trochę na północ i trochę na zachód jest taki duuuży sklep z jeszcze większym parkingiem. Za darmo! I w ten sposób marcinn011 wpadnie na konkurencyjną imprezę "z Kościuszką". Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: parking w łodzi blisko pl. wolności??? 31.12.09, 10:41 Zapytaj, pożal się Boże, organizatorów. Odpowiedz Link Zgłoś