przyslowie 02.01.10, 10:12 Jackowi Sobali. Nie chcą go jako szefa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dp Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpowiada, IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 10:17 założyć swoje radio i w nim wybrać sobie takiego szefa na jakiego mają ochotę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpow 02.01.10, 10:24 Jeśli oni odejdą, "Trójka" może stracić znaczący procent stałych słuchaczy, którzy będą woleli słuchać innej stacji. Czy taki interes się opłaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 10:33 a czy ten interes się opłaci? Jak każda państwowa stacja Trójka już od dawna się nie opłaca.. Jak odejdą i założą swoją stację, wybiorą sobie szefa to może jeszcze kokosy zbiją odbierając słuchaczy Trójce. Nawet za komuny tak nie było, by pracownicy wybierali sobie szefa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy 02.01.10, 11:02 Mnie chodzi o to tylko, że narzucenie "Trójce" szefa może jeszcze bardziej pogrążyć markę tej stacji. I tego obawiają się pewni zbuntowani. Kiedyś "Trójka" była moją ulubioną stacją, a dziś nie słucham jej, nie słucham "Jedynki", nie słucham "Radia bis" (jeśli jeszcze ono istnieje)... Radia Zet też, Eski też nie. Było kiedyś Radio Manhattan.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 11:04 a teraz jest Radio Maryja i nikt z pracowników nie chce odwołania Ojca Dyrektora! Niech Trójka uczy się od nich! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy 02.01.10, 12:19 Niestety, w tej chwili daje się słuchać wyłącznie TOK FM oraz Dwójka, ale tej słucham wyłącznie z powodów służbowych. Zresztą po ostatniej łapance na Woronicza PR2 została bez żadnego dyrektora, co wydaje mi się najgorszą z możliwych perspektyw. Nie zdławiła muzyki klasycznej w radio komuna, to przynajmniej PiS ją zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy 02.01.10, 15:40 PiS wreszcie dokona tego, czego nawet komuna nie dokonała: stłamsi polską kulturę z muzyką poważną włącznie do reszty. Ot, my kulturnyj narod. Ale wydaje mi się, że już Ojca Dyrektora Dwójce wybrano. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy 02.01.10, 16:15 Tak tak. Powtórujcie sobie z Imć Zamkiem o PiS-ie, który zabił polską kulturę. Kupę śmiechu z tego mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 22:49 A mi się wydaje, że to PO PeO nawet kamień na kamieniu nie zostanie i to nie tylko jeśli chodzi o Trójkę ale i o wszystko inne! Pisu nie lubiłem, czerwonych też ale Twoi ulubieńcy są gorsi od swoich poprzedników.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy IP: 94.254.153.* 06.01.10, 18:17 przysłowie, bis to aktualnie Polskie Radio Euro. Nie zatraciło klimatu, a moim zdaniem nawet go rozszeżyło. Sprawdź sama, 107,30 Mhz. Pozdrawiam Ciebie szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Trójka już dawno straciła sporo słuchaczy 04.01.10, 00:55 nie przesadzajcie ... ostatnio trójka chwaliła się całkiem niezłą słuchalnością a akcja przyjaciele trójki też w sumie się całkiem udała szkoda faktycznie zawirowań (kolejnych już) wokół władz ale to pokazuje że polityka powinna być jak najdalej od kontroli nad mediami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpow IP: 78.8.192.* 02.01.10, 10:32 Problem jest taki, że za to radio płacą abonament, tudzież wspierają jego akcje finansowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpow IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 10:37 Niech w takim razie wszyscy płacący abonament wybierają dyrektora Trójki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpow IP: 78.8.192.* 02.01.10, 10:46 Tak powinno być. Niestety - robią to politycy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Re: Zawsze mogą się zwolnić jak im szef nie odpow IP: *.toya.net.pl 02.01.10, 10:48 .. albo pracownicy, podwładni nowego dyrektora.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 10:26 Jak wywalano Skowrońskiego i wsadzono na stołek Jethon, to to towarzystwo też protestowało, bo jakoś nie pamiętam? Tak jak pisze Diogi, niech se poszukają roboty pod innym szefem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 10:31 Ale czy to się opłaca? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 10:43 Skowron wyciągnął "trójkę" z dna, w jakie wpakował tą stację Laskowski, mimo to wiadomy Układ (tak tak) spowodował "zamianę" dobrego szefa na Jethon. Za Skowrona wróciło do słuchania stacji wielu z tych, którzy w panice rejterowali sprzed odbiorników, gdy zafundowano im wierną kopię zetek czy eremefów. Nie wiem, czy Sobala jest w stanie zagwarantować wysoki poziom tej stacji, ale wiem, że jak w obronie Jethon staje np. obrotowy Strzyczkowski, to ja automatycznie nabieram podejrzenia, że ta pani nie jest warta mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczeja.jeszcze Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 10:51 To jest specyfika pewnych zakładów pracy że się protestuje jak szef się zmienia, taka jakby pozostałość poprzedniego systemu trochę, a trochę też polityczność pewnych stanowisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 11:00 Ale pan Sobała juz pokazał, że nie potrafi zarządzać stacjami radiowymi, rozwalenie BISki... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 11:07 Acha, to on, Sobala zrobił rozwałkę Radia bis? Pamiętam, że Biska przeprofilowała się zupełnie na młodocianego słuchacza-małolata. Stała się na tyle infantylna, że nie dało się jej słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 10:57 Protestowali tak samo... Jedni ograniczyli się do słów, inni jak Wasowski do czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 11:22 No to niech ci, co to dzisiaj protestują, wezmą przykład z Wasowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 11:25 Ale protestują nie tylko prowadzący, ale przede wszystkim słuchacze... Wiesz problem jest bardziej złożony. Tym bardziej, że ci słuchacze wspierają płaceniem abonamentu, jak również uczestnicząc w składkach okołoprogramowych, np wspierając swoimi datkami organizowane akcje promowania młodych artystów pod znakiem Trójki... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 11:45 Powtarzam: nie widziałem obecnie protestujących gdy wywalano Skowrona. Co do słuchaczy, to jedni są za Jethon, inni przeciw. Potrafisz zliczyć jednych i drugich, czyje racje są "większe"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 11:49 Może dlatego, że nie słuchasz radia.... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 11:53 No tak. Rozumiem, że to jest odpowiedź na moje pytania. Nie powiem, zmyślna jak ta lala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 11:55 A co mam powiedzieć. Skoro wyrażano znismaczenie odwołania Skowrońskiego na antenie, powinienem to nagrywać, by Tobie przedstwaić? Z tego co pamiętam były tez listy z podpisami w internecie, chcesz, poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 02.01.10, 12:19 Pytałem o to, czy wiesz jak kształtują się obecne sympatie słuchaczy, czy przeważają zwolennicy Jethon (w domyśle: ilu traktuje ją bez uprzedzeń, z racji zajęcia przez nią stanowiska w dość skandalicznych okolicznościach, zajęła przecież miejsce b. dobrego szefa radia, co automatycznie postawiło ją w niekorzystnym świetle), czy wręcz na odwrót? Zresztą, nie musisz się fatygować z odpowiedzią, przecież to raczej niemożliwe byś ją znał, tym samym pytanie jest de facto retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 78.8.192.* 02.01.10, 12:57 Czemu stawiasz Jethon kontra Skowroński? To, że Jethon akurat została dyrektorem ani ziębiło ani grzało, raczej niesmaczny był sposób odwołania Skowrońskiego i to słuchacze podkreślali. Tu pomijamy sposób odwołania, dodatkowo osoba, która przychodzi na miejsce dyrektora nie gwarantuje jakiejkolwiek jakośći, a wręcz gwarantuje, że będzie to pikowanie w dół (dokonania poprzednie tej osoby). Tu nie chodzi o to, jaka opcja polityczna powołuje, bo na prawdę, o czym nie raz Ci pisałem, większość ludzi nie jest ślepo zapatrzona w którakolwiek z opcji politycznych, bo one nie reprezentują tak na prawdę społeczeństwa, a odkąd mamy glosowanie na listy wyborcze oraz finansowanie partii z budżetu mamy organizacje korporacji w złym tego slowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 problem "3" nie jest problemem Łodzi 02.01.10, 11:24 Jedynie uwaga czytelników zostaje odwrócona od bardziej aktualnych i ważkich spraw np filmu o don VitoSkrzydlewskim Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: problem "3" nie jest problemem Łodzi 02.01.10, 11:46 A co, do Łodzi Trójka nie dociera? Odpowiedz Link Zgłoś
presse123 Koniec "trójki" nastąpił w 1981 r. 02.01.10, 12:28 no, może z małym przebłyskiem kierowania stacją przez Krzysztofa Skowrońskiego i po trosze Piotra Kaczkowskiego. Najgorsze lata "trójki" były wtedy gdy do stacji przyszła niejaka Monika Olejnik (tak, tak to był stan wojenny i jego pokłosie). Po cudach KRRiTv "3" podobnie jak i inne stacje radiowo-telewizyjne się rozgłośniami partyjnymi. Bez sentymentu należy pożegnać ów wentyl bezpieczeństwa i udostępnić zasoby archiwalne stacji do korzystania przez koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: Koniec "trójki" nastąpił w 1981 r. IP: 78.8.192.* 02.01.10, 13:00 No ale Kaczkowski tez prowadził audycje w stanie wojennym. Mann Wasowski, Olejnik, że tak przypomnę to jedne z osób tworzacych program "Nie tylko dla orłów", no ale pewnie też Marek Niedźwiedzki Ci przeszkadzał... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: problem "3" nie jest problemem Łodzi 02.01.10, 15:37 Jako autorka wątku mogę oświadczyć, że nie było moim zamiarem odwracać uwagi od filmu o Don Vito rodem z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: problem "3" nie jest problemem Łodzi IP: *.lodz.msk.pl 05.01.10, 23:24 nie płakałem po jethonie... chciało by sie rzec historia zatoczyła koło, tak jak ją powołano tak ją odwołano. raczej nie powinna mieć pretensji. a sprawy vito nie musisz odwracac, bo ona nikogo nie interesuje. wszyscy czekają na nowego niusa ,który zdejmie tamten niewygodny temat. kto chciałby wojny z sld, peło, pis i episkopatem jednocześnie? nawet forumowiczów tych najbardziej upolitycznionych interesuje raczej mało - zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
e_adamek Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 05.01.10, 10:29 o komuszej koalicji; "PiS i SLD w radiu nie liczą się z gustami Agnieszka Kublik Wojciech Waglewski dla "Gazety": - "Trójka" jako polityczna hucpa mnie nie interesuje 29 grudnia zarząd Polskiego Radia odwołał szefową "Trójki" Magdalenę Jethon. Zastąpił ją b. szef radiowej "Jedynki" i Radia Bis Jacek Sobala. Za zmianą stoi PiS, który w ramach medialnej koalicji z SLD dostał to stanowisko. "Polskie Radio stanowi dobro społeczeństwa, nie jakiejkolwiek partii" - napisali dziennikarze i współpracownicy "Trójki" do marszałka Sejmu i premiera. "Sposób, w jaki dwie partie podzieliły się wpływami w mediach publicznych, uważamy za haniebny" - napisali wczoraj b. pracownicy stacji, m.in. Monika Olejnik, Grzegorz Miecugow, Tomasz Sianecki. Warszawski oddział Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich zażądał, by KRRiT "wykonała swoje ustawowe powinności" i "przywróciła ustawowy ład medialny". Agnieszka Kublik: Podpisał pan protest dziennikarzy "Trójki", którzy nie chcą, by była anteną partyjną. Wojciech Waglewski, lider Voo Voo, w "Trójce" prowadzi z synem Fiszem audycję "Magiel Wagli": Syna i moja przygoda z "Trójką" trwa rok. Po raz pierwszy pracuję w tzw. państwowej instytucji i przyglądam się temu, co się tu dzieje, z pełną zgrozą. Jestem przekonany, że Magda Jethon rozwinęła twórczo wszystko to, co zaczął Krzysiek Skowroński. I okroiła politykę na antenie. To się słuchaczom spodobało. Potwierdzają to badania: rośnie słuchalność, także wśród młodych, w kilku dużych miastach "Trójka" jest pierwsza. To zasługa Magdy - nie do przecenienia. Jestem kompletnie zaszokowany formą, w jakiej ta firma rozstaje się z ludźmi - tak było ze Skowrońskim i teraz z Magdą. Podpisałem się pod protestem przeciwko odwołaniu Krzyśka i teraz pod listem w obronie "Trójki". Jethon zwolniono po wigilijnym spotkaniu z zarządem. Było wszystko dobrze, a po paru dniach powiedziano jej przez telefon, że została zwolniona. Na pytanie o powód usłyszała, że nie musi tego wiedzieć. To działanie wedle najgorszych komunistycznych tradycji. Jestem w szoku! Tym bardziej że Magdzie udało się znaleźć formułę pomocy finansowej dla stacji. Komitet Przyjaciół Trójki zebrał prawie 700 tys. zł... ...bo spadły wpływy z abonamentu? - To nieprzyzwoite, by w takiej sytuacji domagać się płacenia na radio publiczne, które z misją publiczną nie ma nic wspólnego. Radiem rządzą ludzie PiS i SLD, którzy się kompletnie nie liczą z gustami. Niech się nie liczą, ale za własne pieniądze. Zostaje pan w "Trójce"? - Właśnie kończy się nasza roczna umowa. Jak się będą chcieli nas pozbyć, to się pozbędą. Ale jeśli "Trójka" będzie ewoluowała w kierunku politycznej hucpy, to nas to przestanie interesować. Źródło: Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.02.10 Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 109.243.39.* 12.02.10, 22:45 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dziennikarze-Trojki-nowy-kolega-popiera-PiS,wid,11969744,wiadomosc.html?ticaid=19a1e&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20.02.10 Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 188.33.55.* 20.02.10, 19:37 wyborcza.pl/1,75248,7584027,Czy_Karnowski_stosowal_kryptoreklame_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22.02.10 Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 109.243.13.* 22.02.10, 10:07 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7585838,_Trojka__skreca_w_prawo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 Wildstein i Ziemkiewicz na usługach kaczyzmu 22.02.10, 12:06 Może po jesiennych wyborach coś się zmieni , bo jeśli nie, to adieu "3"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23.02.10 komuchy + komuchy IP: 109.243.68.* 23.02.10, 13:08 ... Ile trzeba byłoby najeść się wstydu i jak obrzydliwe rzeczy trzeba by było robić, by utrzymać sojusz z postkomunistami... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7592534,Migalski_broni_Gargas___PiS_uczestniczylo_w_swinstwie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 01.02.10 Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: 109.243.115.* 01.03.10, 10:47 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7611932,Mann__Robia_z_Trojki_tube_propagandowa_PiS__Nie_widze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczus (Tomek) Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:28 No i dziś juz Pana Wojtka rano nie słyszeliśmy... Podobnież jest przeziębiony, ale dziwnym zrządzeniem losu, rozmowa z komentatorami była o innym czasie niż standardowo w piątki. Takich rzeczy nie zmienia się z dnia na dzień raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 no i doigrał się 26.05.10, 21:41 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7940475,Dyrektor_Trojki_Jacek_Sobala_odwolany.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mann:"nie możemy być bydłem...." IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.10, 08:36 Politycy PiS chcą zrobić z radiowej Trójki tubę propagandową. Jeśli tak dalej pójdzie, to nie widzę siebie w tym radiu – mówi w rozmowie z „Newsweekiem” głos i twarz radiowej Trójki Wojciech Mann. Po ostatnich wydarzeniach w radiowej Trójce – powołaniu na nowego dyrektora Jacka Sobali i sprowadzeniu do stacji kilku prawicowych publicystów, m.in. Michała Karnowskiego, atmosfera jest napięta. Szef związków zawodowych, Jerzy Sosnowski, za krytykę został odsunięty od anteny. W równie ostry sposób na to co dzieje się w radiowej Trójce, reaguje w rozmowie z "Newsweekiem" Wojciech Mann, od kilkudziesięciu lat ikona radiowców z Myśliwieckiej. - Widzi się Pan w Sobalowej Trójce? - pyta Andrzej Stankiewicz. – Jeszcze w niej jestem. Ale mam straszny problem. Przypominam swój powrót do radia po bojkocie mediów w stanie wojennym. Niestety to, co dzieje się teraz w Trójce, przypomina mi PRL. Jeśli prezes Polskiego Radia Jarosław Hasiński mówi, że „dynamika wzrostu słuchalności Trójki jest niewystarczająca”, to ja słyszę przestraszliwe kłamstwo i komunistyczną nowomowę. Już przerabiałem te metody zmiękczania ludzi. Właśnie w PRL – mówi „Newsweekowi” Mann. I dodaje: - Jeśli tak dalej pójdzie, to nie widzę się w Trójce. Mann opowiada też, dlaczego wstawił się za zwalnianym Krzysztofem Skowrońskim, któremu także zarzucano prawicowe poglądy. - Dziś wychodzę ze studia, gdy rozpoczyna się rozmowa polityczna. Za czasów Krzyśka nie miałem uczucia, że odbywa się ideologiczny nalot dywanowy. Do Trójki przychodzili publicyści o różnych poglądach. To było OK – pokazywanie ludziom różnych punktów widzenia. Dziś, gdy pan Karnowski prowadzi nie tylko wywiady z politykami, ale także przegląd prasy i rozmowy z publicystami, to zaczyna mi to wyglądać na działanie metodyczne. - Po naszej rozmowie pan także może zostać zdjęty z anteny, tak jak Sosnowski – pytamy. – Liczę się z tym. Jeśli tym wywiadem uda się wywołać dyskusję, a państwowy właściciel w osobie ministra skarbu zacznie się naprawdę interesować sytuacją w moim ukochanym radiu, to uznam, że było warto. Bez względu na koszty. Nie możemy być bydłem przeganianym z miejsca na miejsce przez polityków – odpowiada Wojciech Mann. (Cały wywiad z Wojciechem Mannem czytaj w najnowszym Newsweeku!) www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/wojciech-mann--jesli-tak-dalej-pojdzie--nie-widze-sie-w-trojce,54494,1 Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 związkowcy "3" chcą odwołania Sobali 03.03.10, 09:49 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7620108,Zwiazkowcy_z_Trojki_chca_odwolania_dyrektora_stacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 "Jacek Sobala "Tójkę" rozpier..." 07.03.10, 18:14 www.kontrowersje.net/tresc/jacek_sobala_trojke_rozpier Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 dziennikarze "Trójki" zastrajkują ? 08.03.10, 09:41 wyborcza.pl/1,75248,7634949,Czy_dziennikarze__Trojki__zastrajkuja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13.03.10 Re: dziennikarze "Trójki" zastrajkują ? IP: 109.243.122.* 13.03.10, 21:36 wyborcza.pl/1,75248,7658432,Protesty_przed_siedziba__Trojki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Słuchaczy ma trójka bardzo zdyscyplinowanych IP: *.toya.net.pl 13.03.10, 21:50 Przyszli wszyscy, literalnie co do jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc słuchacze"Trójki" nie chca Sobali IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.10, 09:44 e-prawnik.pl/wiadomosci/przeglad-prasy/sluchacze-trojki-nie-chca-sobali.html Słuchacze stacji protestują. 10 godzin wisiał wczoraj przed siedzibą radiowej "Trójki" transparent wzywający szefa Programu 3 Jacka Sobalę do dymisji – donosi Gazeta Wyborcza. "Panie dyrektorze Sobala. Niechże pan ustąpi. Z fanatyzmem podobnym naszemu wygrać nie sposób" – napisano na transparencie. Ogromną płachtę rozwieszono wczoraj rano na ogrodzeniu stadionu Legii – naprzeciwko siedziby „Trójki”. Zdjęła ją po południu straż miejska. Na stanowisko szefa stacji wyznaczyła Sobalę partia Jarosława Kaczyńskiego – w ramach podziału mediów publicznych między PiS i SLD. Według Wojciecha Manna Sobala chce zrobić z tej anteny "tubę propagandową PiS" – czytamy na łamach Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: "Trójka" buntuje się przeciwko nowemu szefowi 26.05.10, 22:32 kto dziś słucha trójki???...są inne na szczęście polskie niezależne media RM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Sobala odwołany! 26.05.10, 22:34 Przebrała się miarka! Trzeba było skończyć z tym łajdactwem! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Sobala odwołany! 26.05.10, 22:40 przyslowie napisała: > Przebrała się miarka! > Trzeba było skończyć z tym łajdactwem! ole!!! www.youtube.com/watch?v=LWtb6NzwcBQ musisz lepiej się starć by mnie dorżnąćlub ustrzelić jak gajowy Bronek heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 Re: Sobala odwołany! 27.05.10, 07:56 nareszczie , może przy okazji Semka przestanie sapać w mikrofon Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 Zapłacimy Sobali 29.05.10, 12:35 wyborcza.pl/1,76842,7950382,Piec_miesiecy_pracy_Sobali__odprawy_za_szesc.html Przez pół roku odwołany szef "Trójki" Jacek Sobala będzie otrzymywał pensję. - Bo zajmował stanowisko dyrektorskie - tłumaczy rzecznik Polskiego Radia. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 KRRiT o "Trójce" 12.08.10, 20:40 wiadomosci.onet.pl/2209636,327,krrit_zaniepokojona_sytuacja_w_radiowej_trojce,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
desidero1 Magda Jethon znów szefem "Trójki" 09.11.10, 20:53 www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/464328,magdalena_jethon_ponownie_szefowa_radiowej_trojki.html Odpowiedz Link Zgłoś