Gość: Kon IP: 91.193.160.* 11.01.10, 20:29 Szkoda że Prezydent Kropiwnicki nie pomaga takim małym firmom z Łodzi. Może łódzki magistrat się weźmie do roboty przed referendum17styczniu i zacznie wspierać rodzime spółki a nie Dell, Philips . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Brakuje nam pieniędzy - narzeka prawie 3/4 firm IP: *.smrw.lodz.pl 11.01.10, 20:55 Jak którejś firmie brakuje forsy to niech się zgłosi do pana wiceprezydenta Tomaszewskiego i radnego Skrzydlewskiego. Oni pewnie chętnie pomogą, tak jak pomogli ŁKS SSA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom oho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 23:59 jakos tak pomagaja ze czekam na moje 80tysiecy juz od pol roku i cos nie widac, więc - uwaga uwaga - gowno pomagają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedsiębiorca Brakuje nam pieniędzy - narzeka prawie 3/4 firm IP: *.skomur.pl 11.01.10, 21:20 Ale z tego artykułu nic nie wynika. Firma powinna podać swoje warunki i okreslić - pomagamy. Na takich.......warunkach. Ale tu jest ....tabula rasa. Jest promocja firmy ....i co z tego??. Artykul nie spelnil nadziei przedsiębiorców. KLAPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankrut Brakuje nam pieniędzy - narzeka prawie 3/4 firm IP: *.smrw.lodz.pl 11.01.10, 22:38 Jestem na usługach znanej firmy czekam już 4 miesiące a oni cedzą i cedzą jak żyć .Ale prace chcą mieć wykonaną a ja muszę zapłacić Zus itp.Kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Brakuje nam pieniędzy - narzeka prawie 3/4 firm 12.01.10, 10:46 Za to na Camerimage itp nie brakuje! Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś