ixtlilto 06.02.04, 12:15 Spotkajmy się oraz ulicapiotrkowska.pl :) Czy w zamian będzie jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Znikające potwory 06.02.04, 12:20 Tak nazwijmy nowego potwora, co bedze podfrum. Albo Forum Potworum.) I bedziemy tam tylko pisac o krwi, potworach, horrorach i zjawiskach nadprzyrodzonych.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Znikające potwory 06.02.04, 12:39 Nie wiem do konca na czym staneła dyskusja o podpieciu Utopii. Jak się pojawi Matka Utopka to może sie wreszcie wyklaruje. A z tym Forum potworach to nie zartowałem. Ludzie lubią gadac o krwi, wampirach, wilkołakach, duchach, trolach, ludziach-ćmach:) i wszelkiej maści opowieściach, historiach i horrorowych powieściach i filmach.:) Takie forum horrorum.:)) Nie wiem czy takie cos gdzies powstało.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Znikające potwory 06.02.04, 12:42 aric napisał: > [...]Takie forum horrorum.:)) Nie wiem czy takie cos gdzies powstało.:) Powstało: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10031 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Znikające potwory 07.02.04, 21:23 Aric się zastanawiał: > Nie wiem do konca na czym staneła dyskusja o podpieciu Utopii. > Jak się pojawi Matka Utopka to może sie wreszcie wyklaruje. Dyskusja się skończyła tym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=8910773&a=8957946 I tyle się zadziało w tej materii. Jest teraz szansa, by sprawa ruszyła z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Znikające potwory 06.02.04, 13:18 aric napisał: > Albo Forum Potworum.) I bedziemy tam tylko pisac o krwi, potworach, horrorach > i zjawiskach nadprzyrodzonych.:) Jestem bardzo za. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znikneły podFora 06.02.04, 12:20 Wnioskuję, że zmiana nastąpiłą przed chwilą... Też to zobaczyłem, odświeżyłem kilka razy - sądziłem że sie nie do końca coś wczytało... Redakcjo, to wszystko, czy będzie coś jeszcze? Jeśli tak to co? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy A gdzie sie podziala... 06.02.04, 12:36 zawartosc?? tak sobie wyrzucic na przyklad kolezke, ktory chce lizac komus buty to chyba sie nie godzi. Dzierż sęk w Pasłęku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: A gdzie sie podziala... 06.02.04, 12:39 No w sumie słuszne pytanie... Zawartość poszła w krzaki czy na ogólne gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.lodz Im mniej - tym lepiej 06.02.04, 16:24 1.Znakomita większość wątków z obu podforów została przeniesiona na ogólne. Znikoma reszta nie nadawała się do niczego i poleciała w kosmos. 2.Nie sądzę, by istniał sens powoływania jakiegokolwiek nowego podforum. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Dziękuję Redakcji za wykonanie ruchów :) 06.02.04, 12:47 :))) Z tego, co widzę, zawartość "Spotkajmy się" przeszła na forum ogólne. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Dziękuję Redakcji za wykonanie ruchów :) 06.02.04, 12:51 No, niekoniecznie bo przeszedl tylko watek aspazji.z.miletu i "szukam faceta" beaty niejakiej. A reszta? np. wspomniany przeze mnie zlizywacz butow. Jak on musi teraz cierpiec. Dzierż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gray no bo... 06.02.04, 13:17 ...miały słabe wzięcie - ja proponuję 'pobijmy się' (bo niektórzy już chcieli mi ręcznie wklepywać swoje 'racje') i 'ulicawschodnia.pl' (bo tam się dzieją rzeczy bardziej magiczne niż na piotrkowskiej ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
zamek A ja mam pomysł szatański! 06.02.04, 13:20 Tak mnie strzeliło do głowy - może by stworzyć podforum UMŁ z boards_of_canada w roli konsultanta? Mówię NAJZUPEŁNIEJ POWAŻNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: A ja mam pomysł szatański! 06.02.04, 13:24 w roli 'eksperta'! tak jak ta pani z pantene, która wisiała z boku przez pół roku a teraz wiszą pudełka z ikei (bo innego eksperta nie mieli). tylko pewnie zdjęcia nie dałby sobie zrobić ale można wkleić zdjęcie tego zepsutego urządzenia, które wisi na ścianie UMŁ - podobna przydatność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Znikneły podFora IP: 212.191.74.* 06.02.04, 13:46 Może pojawią się dwa nowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Znikneły podFora 06.02.04, 14:00 Heheh ale jesteś uparty ;-) Co do polityki, jestem za aby ja wywalić na podForum. Takie "Kto nami rządzi" jak w innych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Znikneły podFora 06.02.04, 14:09 Dobrze, że zniknęły te potwory. Ale co w zamian?? Odpowiedz Link Zgłoś
true_blue Re: Znikneły podFora 06.02.04, 21:36 A ja nie wiem czy mi sie podoba, ze zniknely. Nawet slowa o tym, ze znikna, albo ze wlasnie zniknely. Dobrze, ze Ixik sie zainteresowala. Troche nie podoba mi sie, zeby mnie traktowac jak bydlo. W koncu to forum jest dla nas, a nie my dla forum. I wiem, ze dyskusje byly, wiec nie dziwi mnie decyzja, tylko SPOSOB. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Ale jest forum dla debili chyba zrobi furoreLINK.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.02.04, 10:52 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16411 Odpowiedz Link Zgłoś