miejskie_narty 31.01.10, 16:10 lodz.naszemiasto.pl/artykul/304258,wybory-internetowej-miss-z-sasiedztwa-2009,galeria,id,t,tm.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 16:33 ale dlaczego nie napisane, która jest z którego sąsiedztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Dwudziestka ma fajny 31.01.10, 16:48 bursztyn. Czekam jednak na wybory mistera z sąsiedztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Dwudziestka ma fajny 31.01.10, 17:11 Mam właśnie taki pomysł na notkę w moim jeszcze świeżym blogu, żeby zrobić cykl "mężczyzna Starego Polesia" i wklejać tam zdjęcia co ładniejszych osobników z okolicy. Czekam jednak, aż mi się umowa na komórę skończy, żeby za zyla kupić nowy telefon z w miarę dobrym aparatem, by z biodra trzaskać foty. Jak zrealizuję, dam tu znać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Dwudziestka ma fajny 31.01.10, 17:16 A to moge ci podeslac fotke kolegi, mieszka blisko ciebie i jakby nie patrzec, to staropolesiak(moze najpierw o zgode zapytam?). Moj sie nie lapie, bo my juz z Srodmiescia Nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Dwudziestka ma fajny 31.01.10, 17:18 Pytaj i dawaj. Swojego też możesz dać, nie jestem demarkacyjnym rygorystą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ech, polescy eleganci... 31.01.10, 17:23 Ja miałam kiedyś pomysł, by z okna fotografować panów sikających na bałuckie komórki (ładne zresztą same w sobie;) Mam widok na taki kątek o funkcji mieszanej - przez jednych wykorzystywany do konsumpcji alkoholi, przez drugich jako szalet. Właściwie ciągle ktoś tam stoi. Ładne chłopaki, odziani w wytworną konfekcję, wolni, konwenansem spętani nie bardzo. Pomysł wykonalny jest tylko zimą, kiedy nie ma liści na drzewach. Niestety, aparat z dobrym zoomem mi się popsuł i ciągle zapominam, że popsute sprzęty się naprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Ech, polescy eleganci... IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 18:06 Zaraz, to ty o poleskich czy baluckich elegantach? Mam pomysl na nazwe "Mister odcedzania kartofelkow". Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ja o bałuckich 31.01.10, 18:21 Narty o poleskich. Może oni jakoś się różnią? Umaszczeniem, zwyczajami godowymi, narzeczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Ja o bałuckich IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 19:25 Balucki mister odcedzanych kartofelkow umaszczeniem, narzeczem od staropoleskiego nie roznilby sie. Mieszkalam kiedys w centrum Balut, to mam skale porownawacza. Trzeba jednak pozniej zrobic jakis final, bo moze zglosza sie jeszcze najpiekniejsi z Widzewa, Retkini itd... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 17:13 Bosh takie mlode niektore, a tak wymalowane jak Doda, czy Gorniak na koncercie czy innym raucie. 15 w sumie ma delikatny makijaz, widac rysy twarzy, a nie maske. Tzn. ma podkreslona urode, a nie namalowana. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 17:19 A 45 jaka odważna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 17:23 Nie chciałbym być znów (jak w wątku z rajtuzem) posądzony o zbytnią skrupulatność oglądu, ale coś mam wrażenie, że gdzieniegdzie jakby fotoszopową poświatę na ciele kandydatki widać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Też mi się zdawało, 31.01.10, 17:26 że 45 w założeniu była nawet odważniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer IP: *.toya.net.pl 31.01.10, 18:03 Mimo wszystko, ta odwaga na wynik sie nie przelozyla... Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 19:44 A fotografik sie nawet nie kryje z photoshopem na jej piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 21:16 pedofil Odpowiedz Link Zgłoś
marianczyk0 Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 18:59 a jak tam po pierwszym referendum chloptasiu slyszalem ze twoi radni zamiast camerimage beda robili przekrety na odsniezaniu za trzysta milionow Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer 31.01.10, 19:42 Tez myslalem, czy o tym nie napisac. Moj typ to piateczka,dwójeczka tez niezła. Trzynastka wyglada troche jakby byla siostrą Roberta Kubicy. W Expressie Ilustrowanym sa dodatkowo krótkie opisy pań i podane ich hobby. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Uwaga, łodzianie. Kolejne ważne łódzkie refer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 19:48 I to jest właśnie referendum na miarę możliwości łodzian. I piękności na miarę ich gustów. Odpowiedz Link Zgłoś