dawid25551 07.02.10, 16:32 który Waszym zdaniem z naszych dotychczasowych włodarzy najlepiej wywiązywał sie z tej roli?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yogibabu0254 Re: który:) 07.02.10, 22:26 Popieram poprzednika - obecny coś w końcu zaczął robić i jest to widać. Odpowiedz Link Zgłoś
michasia1000 Re: który:) 08.02.10, 08:46 czy to już kampania ? ja uważam że Wołoszyn. Mając na uwadze możliwości pozyskania funduszy unijnych obecny wlodarz zrobił mało to zwykła kosmetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
nigga_5g Re: który:) 08.02.10, 13:38 Skoro twierdzisz, że dokonania obecnego burmistrza są jedynie kosmetyką, to może podasz konkretne przykłady dokonań wymienionego przez Ciebie p. Wołoszyna. Odpowiedz Link Zgłoś
yogibabu0254 Re: który:) 08.02.10, 13:50 michasia1000 napisała: > czy to już kampania ? ja uważam że Wołoszyn. Mając na uwadze możliwości > pozyskania funduszy unijnych obecny wlodarz zrobił mało to zwykła > kosmetyka. michasia1000 w 100% się z Tobą nie zgadzam i uważam,że nie masz racji.Za kadencji obecnego Burmistrza widać jakieś zmiany i nie jest to jak ktoś wcześniej napisał kampania wyborcza a subiektywna ocena mieszkańca Żychlina.Przedszkole oraz szkoła mojego dziecka zostały odnowione,boisko do kosza oraz siatkówki koło bazy PKS-u i wiele wiele innych zmian.W lato widać było porządek-zagospodarowano teren koło mostu pod kawałek parku,posadzono nowe drzewka,neony na Boże Narodzenie-pewnie Ten człowiek też chce więcej jeszcze zrobić,ale sam nie może-też ma Radę i innych na głowie,którzy Go stopują.Uważam,że miasto zmieniło się na lepsze i oby tak dalej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nigga_5g Re: który:) 08.02.10, 14:18 Oprócz wymienionych wyżej zmian, należy również pamiętać o podłączeniu Żychlina pod ŁSSE. Wiadomo, że pozyskanie inwestorów nie jest zadaniem łatwym i z dnia na dzień nie powstaną nowe zakłady pracy, należy jednak pamiętać, że od czegoś trzeba zacząć, a podłączenie naszego miasteczka pod w/w strefę jest działaniem, które ma szansę przyczynić się do rozwoju gminy i miasta oraz podniesienia jego atrakcyjności poprzez powstanie nowych miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
robol-pl Re: który:) 08.02.10, 15:01 dawid25551 napisał: > który Waszym zdaniem z naszych dotychczasowych włodarzy najlepiej wywiązywał si > e z tej roli?:) Grzegorz Ambroziak a następny dopiero Paweł Wołoszyn Odpowiedz Link Zgłoś
wikunia08 Re: który:) 08.02.10, 16:42 Oczywiście że obecny.Widać efekty jego pracy,aby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszczenajemca Re: który:) 18.02.10, 20:34 magda_z_leczycy napisała: > Grzesiu, jest najlepszy : Z przyczyn obiektywnych nie mogę tego sprawdzić, ale wierzę Ci na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kot9933 Re: który:) 06.03.10, 15:17 weronika.17 napisała: > Grzesiek Ambroziak A dlaczego właśnie On ? Odpowiedz Link Zgłoś
niesforna5 Dlatego bo .............. 08.03.10, 09:25 www.powiatkutno.pl/print.php?sid=913 Odpowiedz Link Zgłoś
kot9933 Re: Dlatego bo .............. 08.03.10, 11:12 niesforna5 napisała: > www.powiatkutno.pl/print.php?sid=913 No chyba to , to nie wystarczy. Trzeba jeszcze mieć pomysł i samozaparcie żeby w tej mizernej mieścinie coś zmienić. Młodzi uciekają za chlebem , zostaną tylko emeryci kierujący swój wzrok w Al.Racławickie Odpowiedz Link Zgłoś
niesforna5 Re: Dlatego bo .............. 09.03.10, 18:29 kot9933 napisała: > niesforna5 napisała: > > > www.powiatkutno.pl/print.php?sid=913 > > > No chyba to , to nie wystarczy. Trzeba jeszcze mieć pomysł i > samozaparcie żeby w tej mizernej mieścinie coś zmienić. Młodzi > uciekają za chlebem , zostaną tylko emeryci kierujący swój wzrok w > Al.Racławickie A ja uważam że najlepszymi kandydatami na burmistrza byli by ci, którzy przeszli szkołę samorządowa, bo potrafią patrzeć na sprawy lokalne z punktu widzenia społeczeństwa. Takimi są panowie Paweł Wołoszyn oraz Grzegorz Ambroziak. Ja stawiam na młodość. Odpowiedz Link Zgłoś