Dodaj do ulubionych

doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę

IP: *.4web.pl 11.02.04, 16:45
Polećcie mi dobrą szkołę języka angielskiego w Łodzi, gdzie przyjmują zapisy
na najbliższy semestr. Będę bardzo wdzięczna, bo mam dylemat gdzie się
zapisać.
Obserwuj wątek
    • uerbe Proszę bardzo 11.02.04, 16:54
      Wawrzonek
      • Gość: uczniak Re: Proszę bardzo IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 11.02.04, 17:28
        studium jezykow obcych piotkowska 43
        podobno niezla tez jest www.akademia.edu.pl
    • the_elviz Wawrzonek 11.02.04, 18:36
      Moja siostra właśnie zdała profa.
    • igrek_oficjalny Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę 11.02.04, 20:55
      www.szkolaoxford.pl

właśnie dziś dowiedziałem sie, że SKUTECZNIE przygotowali mnie do CAE :-D
    • sky81 Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę 11.02.04, 22:44
      polecam Szustera - Piotrkowska 43
      Jesli chcesz żeby ci polecić konkretnych nauczycieli to napisz : sky81@gazeta.pl
    • Gość: blissy Wawrzonek (bt) IP: *.toya.net.pl 11.02.04, 22:56
    • wessna Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę 15.02.04, 17:41
      tylko tyle?
      • Gość: et5@gazeta.pl Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.lodz.mm.pl 15.02.04, 22:42
        Najlepiej chyba poświęcić trochę czasu i poszukać samemu coś DLA SIEBIE,a nie
        pytać innych, Każdy ma inne potrzeby. Polecam jako źródło takich informacji
        www.toya.net.pl/~szkoly/ Dla mnie najrozsądniejszą jest szkoła, która
        nie pracuje jak taśma produkcyjna - byle nałapać jak najwięcej klientów (bo tam
        zawsze ktoś zginie) ale mała, która musi dbać o opinię i KAŻDEGO klienta. Skoro
        taka szkoła istieje i zarabia - nie może byc zła. Powodzenia:)
        • Gość: Lenka Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.4web.pl 16.02.04, 08:50
          Myślisz że nie zaglądałam na tą stronę? Zależy mi na opini ludzi a nie reklamie
          szkoły, która tam się znajduje. Wg. tych reklam każda szkoła jest wspaniała, a
          to przecież nieprawda. Nadal czekam na wasze opinie:)
          • Gość: et5 Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.lodz.mm.pl 16.02.04, 11:10
            Lenka, przepraszam, ale trujesz. TO BYŁA OPINIA LUDZI. Skoro zakładasz,ze
            Szkoły mówią nieprawde, idź na lekcje prywatne! Sukces zależy tak samo od
            Szkoły jak i od ucznia. W kazdym razie, to była chęć pomocy, dana na podstawie
            własnego doświadczenia.
            • Gość: Lenka Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.4web.pl 16.02.04, 22:25
              ja truje hmmmm no wiesz:( przepraszam to Ty już więcej nie truj:) interesują
              mnie właśnie opinie a nie reklamy podsunięte mi przez Ciebie
              • Gość: et5 Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.lodz.mm.pl 16.02.04, 23:53
                Pani Leno, pani reakcje przekraczają wszelkie normy, przecież to jest publiczne
                forum a ja odpowiadam na Pani wyraźna prośbę o pomoc! Mm takie zdanie a nie
                inne – nie musi się Pani podobać, ale łamie pani netykietę. Nie ma Pani żadnego
                prawa oskarżać mnie o reklamę - nie kierowałam Pani do żadnej konkretnej szkoły
                (ani nie zamierzałam) - inni podali nazwy - a w końcu skąd Pani wie kim są? Dla
                mnie jest już jasne, dlaczego nie może Pani znaleźć w Łodzi odpowiedniej dla
                siebie szkoły. Nie myśli Pani, niestety, i dlatego nie zamierzam z Panią dłużej
                rozmawiać.

• Gość: Lenka Re: doradzcie szkołę języka angielskiego-proszę IP: *.4web.pl 17.02.04, 17:31
                  chyba jakieś szmery informacyjne tutaj zaistniały, nie mówiłam nic o tym że
                  mnie tutaj wciągasz w jakieś reklamowe konszchty tylko o tym że zależy mi na
                  opiniach z krwi i kości a nie suchych informacjach co gdzie z ile jakie oferuje
                  portal który mi poleciłaś
                  buzi dla Ciebie i już się nie denerwuj bo to bez sensu
                  nie chciałam Cię zdenerwować:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka