Dodaj do ulubionych

WSZYSCY CHŁOPCY TO IDIOCI!!!!!!

IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 19:12
DLATEGO TAK NAPISAŁAM BO KAZDY CHŁOPAK TERAZ TYLKO PALI PJIE I TYLKO TYM
SZPANUJE ....... TO JEST WKURZAJĄCE MYŚLJI ŻE TAKIM CZYMŚ ZDOBĘDZIE
DZIEWCZYNE .SĄ WYJĄTKI ALE MAŁO SPOTYKANE:)))CHŁOPCY ZMĄDRZEJCIE
Obserwuj wątek
    • czarnacz masz racje beatko n/txt 08.10.03, 21:32

• Gość: leziox Re: masz racje beatko n/txt IP: *.arcor-ip.net 08.10.03, 22:26
        Skarbeńku,nie generealizuj.Teraz każda dziewczyna pali,co druga pije jak koń a
        co trzecia kurwi się tak samo jak chłopcy więc co do tej konieczności
        zmądrzenia pasuje twoje hasło jak pięść do nosa.
    • Gość: piecyk gazowy ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 08:17
      • mawyr Re: ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam 09.10.03, 08:31
        Pracownie komputerową w szkole podstawoewj im.Kopernika podłaczono do
        internetu :(
      • Gość: maryjo2 Re: ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 09:22
        Co to jest specyficzny spam?
        • Gość: piecyk gazowy Re: ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 09:48
          Ten ktoś na każdym forum rozpoczyna takie głupie wątki, dostosowane do tematu
          forum (np. na Forum Komputery jest coś o komputerach), a forumowicze się
          produkują...
          • Gość: maryjo2 Re: ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 09:50
            Czyli to taki zaśmiecacz forumowy, który tylko puszcza wątek, a potem znika,
            bo nie ma nic do powiedzenia?
            • Gość: piecyk gazowy Re: ciechanowiec.sdi.tpnet.pl - specyficzny spam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:00
              Coś takiego. Albo czyta i się śmieje, że ludzie się produkują....
    • silverstone Tak to wlasnie jest jak... 09.10.03, 09:56
      ... sie z chlopcami umawia zamiast z mezczyznami!
      • Gość: maryjo2 Re: Tak to wlasnie jest jak... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:07
        Silverek, wiesz, że produkujesz się na spamie?
        • silverstone Re: Tak to wlasnie jest jak... 09.10.03, 10:07
          Jak to??

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Silverek, wiesz, że produkujesz się na spamie?
          • Gość: maryjo2 Re: Tak to wlasnie jest jak... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:09
            Poczytaj, co piecyk napisał :)
          • silverstone aaaaaaa.... 09.10.03, 10:09
            faktycznie :) No ale jakby nie patrzec, to na nawet taka frustracja z doskoku
            jest czyms spowodowana. Byc moze jednak to choroba psychiczna - taka
            internetowa. No sama nie wiem. Poprodukuje sie jednak jeszcze troszke.
            • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:11
              Ok, to dotrzymam Ci towarzystwa na tym śmietniku, bo akurat Makary buta do
              pary poszedł szukać z automatycznym pilotem :)
              • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 10:19
                co się dziwisz, że dzieci z podstawówki się zabawiają, a ja już mam drugi
                but............ale też nie do pary ;((
                • Gość: only Re: aaaaaaa.... IP: *.acn.pl 09.10.03, 10:27
                  zabawiamy sie w spazmowcow????
                  oooo, to fajnie......i ja tez chce, dlatego sie wpisalam.....
                  • Gość: Inka Re: aaaaaaa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:29
                    skoro się wpisałaś to też nie będę gorsza ;)
                    • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 10:33
                      a byłaś ?? ;))
                      • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:37
                        No była, dopóki sie nie wpisała.
                        Witaj Inko na śmietniku!
                        • Gość: Inka Re: aaaaaaa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:39
                          Na tym śmietniku nie jest tak źle, nawet mi sie tu bardzo podoba :)
                          własnie nie będę już nigdy gorsza i od dziś śmietnik moim ulubionym miejscem ;)
                          • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 10:41
                            ale prawy tylny róg jest mój, zaklepany ;))
                          • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:42
                            Tez lubię śmietniki, taka tu swoboda i można o wszystkim pogadać, nikt nie
                            podsłuchuje.
                            • Gość: Inka Re: aaaaaaa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 10:45
                              a nawet jak ktos podsłuchuje to jego strata ;)
                              Makary nie ma tu żadnego zaklepywania, w prawym rogu siedze ja i prosze mi nie
                              włazic na kolana
                            • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 10:46
                              ale może byś tak dała troche kataru bo tylko Ty masz taką uprzywilejowaną
                              sytuację z węchem
                              • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:08
                                Nie tylko - nos też mam godny miejsca, na którym teraz siedzę- taki wielki,
                                spuchniety, czerwonu kulfon!
                                Jak kichnę, to wdychaj :)
                                • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 11:33
                                  nie mogła bys ostrozniej, popatrz gdzie mię wyrzuciło do drugiego śmietnika ;))
                                  • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:41
                                    Wybaczm, nie spodziewałam sie takiego odrzutu! Słyszyyysz mnieee na tej
                                    drugiej kupie śmieci?
                                    • makary0 Re: aaaaaaa.... 09.10.03, 11:48
                                      Co mówisz?? Bo nie słyszę, coś mię ogłuszyło ;))
                                      • Gość: maryjo2 Re: aaaaaaa.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:55
                                        Fala uderzeniowa pewnie ;(
                                        Przełknij ślinkę, ja tak zawsze robię w samolocie i pomaga :)
                  • Gość: maryjo2 Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 10:43
                    ty to jakas slaba w uszach jestes, mialas spazmowac, i co?
                    • onlyania Re: Only, 09.10.03, 10:52
                      a to spazmuje sie uszami???
                      oj, maryjko nie wiedzialam, ale juz sie poprawiam, wlasnie siedze i odprawiam
                      spazmy uszami.....no to raz na prawo, raz na lewo, ucho prawe, ucho lewe.....a
                      moze najlepiej spazmowac w takt jakies muzyki?????
                      • Gość: Inka Re: Only, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:04
                        w takt tamtamow byłoby fajnie ;)
                      • Gość: maryjo2 Re: Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:05
                        Hehe, proponujesz jakiś konkretny utwór?
                        • Gość: Inka Re: Only, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:09
                          tu pozostawiam pole do popisu Only, w końcu ma kobieta wyobraźnię :)
                          • Gość: maryjo2 Re: Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:44
                            Ja nie wiem, co sie z nią ostatnio dzieje, jakaś rozkojarzona, czy przysypia?
                            • Gość: Inka Re: Only, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:47
                              może się zakochała ? w końcu na tej kupie śmieci kwiaty takie piekne
                              porosły...;)
                            • Gość: leziox Re: Only, IP: *.arcor-ip.net 09.10.03, 11:47
                              No to jak śmietnik to ja siadam sobie na pojemniku i odbijam pierwszego kwacha
                              ze skrzyni podjebanej ze sklepu.Jest kto chętny by dołączyć do orgii pijackiej?
                              A potem zajmiemy się dziewczynką z Ciechanowca...
                              • Gość: Inka Re: Only, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:48
                                juz sie miałam dołaczyć, ale czy musimy sie dziewczynka zajmowac ? osobiście
                                wolę chłopców...chociaz może to i niezdrowe tak sie upierać przy jednym wyborze
                                • Gość: maryjo2 Re: Inka, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:02
                                  może byś sie przestała filozofią na chwilę zajmować, i poszukała ze mną
                                  jakichś kubków jednorazowych? Gdzieś tu musza być. Nie chcę pić z Leziem z
                                  jednego gwinta, bo jak on złapie katar, to się na tym śmietniku długo do kupy
                                  nie pozbieramy.
                                  • Gość: Inka Re: Inka, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 12:09
                                    i super, bedziemy wszyscy razem chodzącym zbiorem zarazków, ale jak koniecznie
                                    chcesz kubek to łap, tyle że brudny cokolwiek
                                    • Gość: maryjo2 Re: Inka, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:20
                                      Nie szkodzi, napluję i przetrę.
                                      Na zdrowie! jakkolwiek w tej sytuacji brzmi to dziwnie :)
                                      • Gość: Inka Re: Inka, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 12:32
                                        :) Niechaj gwiazdka pomyślności chroni nas od kaca,
                                        A kto z nami dziś nie pije, niech się sam przewraca.

Miło sie gada, ale okulista czeka, więc tymczasem żegnam "śmietniskowe
                                        towarzystwo"
                              • Gość: maryjo2 Re: Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:52
                                Lezio, sadystyczny brutalu, zawsze musisz mnie dręczyć wtedy, kiedy nie mogę?
                                Antybiotyk własnie łykam :(
                                • Gość: leziox Re: Only, IP: *.arcor-ip.net 09.10.03, 11:54
                                  Nie martw się Maryjko,pierdolnij kwacha pod antybiotyk,słyszałem że po polskim
                                  winku tudzież silnych antybiotykach ma się lepsze wizje niż po grzybkach
                                  sromotnikach i czasem się nawet udaje przeżyć.
                                  • Gość: maryjo2 Re: Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 11:57
                                    Beh, ja i tak nie wiem, jakim cudem jeszcze żyję. Ktoś mi za to odpowie!!
                                    • Gość: leziox Re: Only, IP: *.arcor-ip.net 09.10.03, 12:11
                                      Czyżbyś sugerowała że ktoś z przyjaciół powinien w ramach bezinteresownej
                                      przyjaźni po prostu cię dobić aby skrócić katarowe męki?
                                      • Gość: maryjo2 Re: Only, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 12:16
                                        No, to by się nazywało mieć prawdziwego przyjaciela!
    • kitek1 WSZYSTKIE BEACIE TO IDIOTKI!!!!!! 09.10.03, 15:32
      TEZ FAJNE HASZLO:)
    • gorzka007 Re: NIE WSZYSCY CHŁOPCY TO IDIOCI!!!!!! 09.10.03, 19:26
      Do niedawna też tak myślałam ale wystarczy im sie bliżej przyjrzeć,
      wytresować.... i naprawde są super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • gorzka007 ???? 09.10.03, 19:29
      A swoją droga jaka burze rozpetałaś:}}}}} Czyżby ich to zabolało, że tak sie
      bronia?? A jednak maja uczucia!!! Widzisz ile mozna sie dowiedzieć
      dzięki ....prawdzie:}
    • triple_x Re: WSZYSCY CHŁOPCY TO IDIOCI!!!!!! 13.10.03, 17:30
      hmm nie czytalem tego wszystkiego co juz jest napisane, ale tak dalece
      generalizujace subiektywne stwierdzenie nie jest prawidlowe, np do niedawna
      uwazalem, ze "wszystkie" kobiety to..., a szczegolnie ta jedna (niektorzy
      wiedza o co chodzi), ale juz tak nie uwazam :), czasami tylko poslucham sobie
      Kury "Chryzantemy zlociste" i nic poza tym - wiec pewnie podobnie w Twoim
      przypadku bylo cos co wplynelo na taka opinie :)

poza tym, wiem, ze nie wszyscy, bo ja nie pale, nie pije (a przynajmniej w
      umiarkowanych ilosciach :)) no i nie lubie szpanu - z pewnoscia nie ja jedyny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka