Gość: las IP: *.astral.lodz.pl 14.02.10, 21:15 Teraz czas na prezydenturę!!! Powodzenia Panie Darku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.toya.net.pl 14.02.10, 21:23 Chyba na prezydenturę na Kubie? Bo w Łodzi to normalni ludzie mieszkają. Tutaj nam komuchów nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:44 żona Jońskiego jest wpółkubanką, więc nie używaj tego porównania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 11:28 Gość portalu: mx napisał(a): > żona Jońskiego jest wpółkubanką, więc nie używaj tego porównania No to będzie mu łatwiej. Może żonka ma jakieś chody u Fidela albo Raula? Wiem, że jego żona jest Kubanką. Dlatego doradzam mu takie działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malo Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:30 Prezydenturę, chyba na Haiti. Tam jest wiele do zrobienia w dziedzinie czystości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.astral.lodz.pl 14.02.10, 21:34 Na pewno jesteście zwolennikami PiSu i Jarosława Kaczyńskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 11:30 Gość portalu: las napisał(a): > Na pewno jesteście zwolennikami PiSu i Jarosława Kaczyńskiego!!! Ja nie jestem. Nie wiem jak przedmówca,ale też raczej wątpię. Zwolennik PiSu nie wiedziałby, co to Haiti. I na pewno popełniłby kilka błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.toya.net.pl 14.02.10, 21:35 Czemu tak źle życzysz już i tak bardzo przez los doświadczonemu narodowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malo Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:54 To z troski o ten biedny kraj. Joński obiecywał, że zabierze się za czystość i drogi a to im teraz bardzo potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx świadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:46 znalazłem coś takiego w poprzedniej dyskusji: "A wiecie, że Darek Joński był świadkiem na ślubie Makowskiego?? Jeszcze na początku lutego był Jego gościem na imprezie z okazji rocznicy ślubu. Swoją drogą, jeżeli się wybiera takich świadków ...." Nie wiem, czy był gościem ostatnio, ale fakt, że był świadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlen Re: świadek IP: *.toya.net.pl 14.02.10, 22:38 LOL bo to był świadek koronny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chdp Joński i Nasadzyński to gorsze od chamów PiSu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:56 Banda partyjnych prymitywów Platformy i SLD objeła bez wyborów stery Łodzi. To jest po prostu żenujące, obstawiają pociotkami wszystkie stołki w miejsce kompetentnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek_podlasek W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.retsat1.com.pl 14.02.10, 23:17 Gratuluje i wieże że dużo zrobisz dla łodzi. Trzymam kciuki Darku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Nareszcie odstawili Makowskiego.Brawo! IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 00:05 Należało się to temu aparatczykowi.Czy Jonski to dobry wybór?Trzeba poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Joński wyrywa kolejne stołki i wygania inwestorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 00:07 Brawo Panie Joński! Kolejny sukces po wepchnięciu się na stołek "wiceprezydenta" i przegonieniu Marka Żydowicza... Wygląda na to, że będziemy mieli czyste miasto - żadnych inwestycji! Aż strach się bać jakie będą kolejne sukcesy Jońskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.10, 00:17 od kiedy jeździ służbowym autem i zajmuję się obsadzaniem stołków zapomniał, że miał rzekomo sprzątać to miasto. A na chodnikach nadal można zęby stracić, bo nieodśnieżone... oby tak dalej, to sld już zupełnie będzie miało pozamiatane(nie tylko w mieście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nirek Brawo Joński !!!! IP: *.retsat1.com.pl 15.02.10, 01:19 Zapraszam do artykułu w gazecie wyborczej już po dwóch dniach zrobił kontrole i wykazał, iż odśnieżanie miasta to fikcja. link do artukółu: lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7556053,Plugosolarki_tylko_na_papierze__odsniezanie_to_fikcja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won Joński od konferencji i kłamstw śniegu nie ubędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 01:29 nic nie robi, a kłamać że jak była odwilż miało być posypane to on sobie może wraz ze strażą miejską. Odpowiedz Link Zgłoś
izabeli Re: Brawo Joński !!!! 15.02.10, 01:31 On wykazał przez kontrolę to, co każdy widzi gołym okiem! Do odśnieżenia w sumie prawie całe miaato. Ulice osiedlowe - horror! Wojska Polskiego od Zgierskiej do Franciszkańskiej - p[odaj mi skrzydła, bo mi ta ziemia obrzydła! - nie da się przejść od początku zimy! Zyczę także powodzenia - może wreszcie jakieś sensowne osoby nam nastały! OBY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.range86-161.btcentralplus.com 15.02.10, 07:11 Dariuszu,Dariuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXI wiek Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 08:21 Dlaczego nie piszecie o drugim inicjatorze referendum J.Bergerze?Czy jemu się nic nie należy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowsk IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 13:18 Należy, J.B.na Prezydenta.Brawo Jarku!Prawde mówiłeś że to głu... komuchy i betony.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkowianin Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 09:22 I dobrze. Trzeba robić porządek w SLD. Mam nadzieje, że w ślady łodzian pójdzie Piotrków Trybunalski i też tu zrobią porządek z partyjna rodziną Ostrowskich. Ojciec sekretarz w b. PZPR, syn - Artur, poseł w IV RP, który namaszcza i dzieli jak udzielny książe. Teraz namaścił na prezydenta b. pracownika MO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.bethere.co.uk 15.02.10, 10:37 moral z tego taki:trzeba bardziej uwazac kogo sie na swiadka bierze :)Az sie chce zaspiewac: Mój przyjacielu, byłeś mi naprawdę bliski, Mój przyjacielu, wiesz, że byłeś mi, jak brat? Dałem ci wiarę, dałem ci spokój, Dałem ci prace, dałem samochód I dach nad głową. Wladzy nie dalem wladze wziales sobie sam Mój przyjacielu, przyprowadziłem cię z ulicy Nakarmiłem i odziałem cię, jak brat. Ciekawe,ze wsrod tych peanow na temat osiagniec Pana Jonskiego nikt nie dodal,ze najwiekszym jego osiagnieciem jest to,ze czlowiekowi...za ktorym nosil teczke, ktory wprowadzal go na tzw.salony, ktory nazwal go przyjacielem wlasnie wladowal noz w plecy do ostatnich chwil patrzac mu w oczy.Brawo!!!to sie nazywa miec parcie na wladze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowsk IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 17:12 Osiągnięć to oni wszyscy nie mają ale fakt parcie na szkło i władzę ogromne!Nie ma się co litować bo za chwilkę znów zasiądą przy jednym stole jak bracia i siostry, bo nie jest tajemnicą, że w tej partii chłopcy tak na zmianę sobie noże w plecy wbijają, stołeczki i laleczki wymieniają:)!Teraz bracia i siostry z Jońszczyzny się cieszmy i czym prędzej do naszego Pana po pracę spieszmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUSEK masz racje Remek IP: *.lodz.mm.pl 16.02.10, 02:58 Ale to jest własnie mentalnośc ludzi SLD - po trupach (nawet przyjaciół) ale do celu. Makówy mi nie żal, bo kilka lat temu zrobił to samo Matusiakowi, a potem Millerowi: najpierw teczke za nim nosił i du..pe lizał, a po przegranych wyborach w Łodzi śmiał powiedzieć, że to dlatego, że Jagiełło był na bilboardach ze skompromitowanym Millerem - HISTORIA ZATOCZYŁA KOŁO I.... kopnęła w du..pę karierowicza. Joński - miej to na uwadze, niedługo przyjdzie i twój czas i koledzy Cie wykopią bez zmrużenia oka. SLD to charakter - nie przynależność. Przylepiają sie do tych, co u władzy, a później ... otrzepują się z odrazą. BRRR, KOSZMAR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.lodz.msk.pl 15.02.10, 15:04 Panie Prezydencie Joński, koniecznie proszę się pozbyć Sylwestra Pawłowskiego to okropny szuja , i będzie kręcił lody za pana plecami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Zadne stanowisko nie jest na wieczność! IP: 195.47.201.* 15.02.10, 15:14 Ludzie, Makowski był 7 lat przewodniczącym - ileż można więcej?!?!?! Władzę trzeba przekazać a nie byc dożywotnio królem. Poza tym jeśli się prezentuje ZUPEŁNIE inne stanowsiko od całej partii to chyba nie można się z nia utożsamiać a tym bardziej być jej szefem - PATRZ REFERENDUM!!!!należę do innej partii i tam włąśnie takie zasady panują. Pan Makowski był osoba bardzo konflikotwą i nie szukał nigdy kompromisów.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszpirowski Re: Zadne stanowisko nie jest na wieczność! IP: *.bethere.co.uk 15.02.10, 18:13 .....za to Pan Jonski to okaz ugody, szlachetnosci i kompromisow i w ramach tej szlachetnosci oraz kompromisu a takze wielu wylacznie pozytywnych cech szybciutko wskoczyl na stolek swojego przyjaciela.Jakiz z niego wielki altruista....slowo daje i to w imie dobra mieszkancow i ich miasta-wszystko dla Lodzi :)))).Nikt nie kwestionuje zmian....kwestia jak i w jakim celu sie je przeprowadza.Bo jak cos jest po cichu i za plecami...zawsze cuchnie z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Zadne stanowisko nie jest na wieczność! IP: *.toya.net.pl 15.02.10, 18:31 Ty Kacha skoro ty do innej partii należysz to skąd ty wiesz jakie zasady w tej partii panują i kto co prezentuje.Tzn. że ty plotkara i kolejny popapraniec partyjny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 15:21 Gość portalu: las napisał(a): > Teraz czas na prezydenturę!!! > Powodzenia Panie Darku!!! Chyba jakieś żarty ! W najbliższych wyborach na prezydenta Łodzi pogoni się tych gó...arzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: W SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.retsat1.com.pl 15.02.10, 23:02 co ty możesz pogonić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Zmiany w łódzkim SLD: Joński wygrał z Makowskim IP: *.lodz.mm.pl 16.02.10, 03:03 PLATFORMERSI - a teraz popatrzcie z kim weszliście w koalicję !!1 Was wycyckają podobnie !!! Gratuluje i zycze jak najszybszego wycyckania. A za cała zabawe chłopców w za krótkich majtkach - ZAPŁACĄ ŁODZIANIE. Zapłaca odprawy tym, których teraz zwolnią i zapłaca tym, których teraz zatrudniają bez jakichkolwiek konkursów, a zwolni PRAWOWITY PREZYDENT WYBRANY W JESIENNYCH WYBORACH. Chłopcy - bawcie się dalej, a GW (gó...ane wiadomości) wraz z redaktorkami na urzedowych stołkach będą waszym zabawom przyklaskiwać. Aż do jesieni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś