Dodaj do ulubionych

DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE

24.01.09, 14:53
WRÓŻKI ON-LINE TO KIT.LEPIEJ IŚĆ DO WRÓŻKI OSOBIŚCIE.NA PRZYKŁAD WRÓŻKA MAŁGORZATA Z WROCŁAWIA Z E.STEIN PRZYJMUJE OSOBIŚCIE.CZASU NIE WYLICZA I WRÓŻY DOPUKI NIE ODPOWIE MI NA WSZYSTKIE MOJE PYTANIA.BARDZO MI POMOGŁA W SPRAWACH BIZNESOWYCH I UCZUCIOWYCH.POLECAM.
Obserwuj wątek
    • moni.a123 starczy reklamy 27.01.09, 18:34
      Pani Małgosiu! Heloł !!!!!????? już sie nie reklamuj :)
      żenada!!
      • dz66 Re: STARCZY ZŁOŚLIWOŚCI WRÓŻKO MONIKO 31.01.09, 16:20
        WSZĘDZIE PISZE PANI TO SAMO.WSPÓŁCZUJĘ PROBLEMÓW ZDROWOTNYCH.ŻYCZĘ
        POWROTU DO ZDROWIA.
    • andromeda1a Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 22.05.14, 11:33
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • gabrysia1hjn1 Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 09.07.21, 19:15
      Ostatnio korzystałam z usług wróżki Sary i jak dla mnie rewelacja, nie dość już się sprawdziła i to nawet w ramach czasowych do dnia,tygodnia co w przypadku wróżb jest rzadkością, to jeszcze udało się nawiązać dość szybko kontakt, gorąco polecam,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • tereniakrakow Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 16.09.21, 14:33
      ja często korzystam z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna kobieta a do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline lub oficjalna strona www.wrozka alicja.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez Internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
    • majkiwhite Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 04.11.22, 16:25
      Zaciekawiło mnie to
    • laudynagiz Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 25.09.23, 17:41
      Korzystałam z kilku wróżek aczkolwiek nawiększą sprawdzalność miała Sara, udało się szybko skontaktować, rozmowa była krótka ale rzeczowa, bardzo wiele powiedziała mi o mnie samej dzięki czemu wiele sytuacji jakie mnie spotykały,zaczęłam bardziej łączyć i rozumieć, polecam, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 02.07.24, 11:10
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Konkretna kobieta, co lubię.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga. Można się do niej dostać już tylko drogą pantoflową, z polecenia. Ustala termin sesji przez sms.
    • adam-australia Re: DO WRÓŻKI LEPIEJ OSOBIŚCIE 18.11.24, 15:40
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka